Add1cted
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2020
- Like
- 8.484
- Πόντοι
- 1.056
Μη δίνεις ιδέες στον Μπισμπίκη.
Ναι εγώ του δίνω ιδέες. Νομίζεις μόνος του δεν του έχει περάσει από το μυαλό. Ειδικά αν βλέπει την μικρή να χτυπάει ότι 40+ κινείται.
Μη δίνεις ιδέες στον Μπισμπίκη.
Αβυσσος το μυαλό του Μπισμπίκη.Ναι εγώ του δίνω ιδέες. Νομίζεις μόνος του δεν του έχει περάσει από το μυαλό. Ειδικά αν βλέπει την μικρή να χτυπάει ότι 40+ κινείται.
Εχει και ηθικές αρχές.@ananeotikos
Ο Μπισμπίκαρος ρε? Μετά τα κοψίδια για να διατηρήσει αυτή τη σιλουέτα, την κατάποση περίσσειας τυροκαυτερής και τα ρεψίδια που θα ρίχνει από τα καφάσια μπύρες, θα του έρχεται και στο μυαλό να σκίσει και την κόρη...
Μόνο ηθικές? Το νο1 alpha male της εποχής μας έχει παντού αρχές και εγκράτεια στη ζωή του. Τί να πρωτοθυμηθεί κανείς...Εχει και ηθικές αρχές.
Τα έχει πάρει σβάρνα όλα ο Μπισμπίκης.Μόνο ηθικές? Το νο1 alpha male της εποχής μας έχει παντού αρχές και εγκράτεια στη ζωή του. Τί να πρωτοθυμηθεί κανείς...
- Αρχές στο χορό...?
![]()
- Εγκράτεια στο αλκοόλ?
![]()
- Αρχές και πειθαρχία στην οδήγηση?
![]()
Όλα τα έχει πανάθεμά τον!
Λεφτά έχει, βάζει βυζιά οπότε θέλει! Εντωμεταξεί κατάλαβαν τι τσουλάκι είναι και την πασάρουν στο "καλό παιδί" Οικονομόπουλο για να ηρεμήσει λίγο.
Έχω αποκλειστικό βίντεο μετά την παρτούζα με την Βανδή και την κόρη της.Τα εξομολογείται στον συναδελφό του Γιώργο Γιαννόπουλο και αυτός προσπαθεί να τον συνετίσει!Ναι εγώ του δίνω ιδέες. Νομίζεις μόνος του δεν του έχει περάσει από το μυαλό. Ειδικά αν βλέπει την μικρή να χτυπάει ότι 40+ κινείται.
Διαχρονικό.
Θέλει βυζαρες πλαστικές επειγόντως![]()
![]()
![]()
![]()
Καλή Χρονιά καλά γαμήσια Μελινάκι μου. Τον Φλεβάρη κλείνει τα 22
Μπαζο δεν είναι σε καμία περίπτωση, είναι απλώς μια όμορφη καθημερινή κοπέλα. Εάν δεν είχε τους γονείς που έχει, θα περνούσε κάτω από τα ραντάρ η μικρή.για τα μπαζα