Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Α έχετε στη Φραντζή αυτό το κρεβάτι με τη τρύπα και μπαίνει η κοπέλα από κάτω?Σε αυτό το μαγαζί δε παρέχουμε milking. Στο άλλο μαγαζί μας ΝΙΡΒΑΝΑ ΦΡΑΝΤΖΗ 2 όμως Παρέχουμε αυτό το πρόγραμμα
Έχει καί αν κάνεις ραντεβού στα ενδότερα είναι δωρεάν.Έχει κάνα πάρκιν εκεί κοντά;
Ανδριάννα, αξεπέραστη.με λιγα λογια οτι καλυτερο ειχαν (εμφανισιακα τουλαχιστον) το πηραν απο το ενα μαγαζι και το πηγαν στο αλλο![]()
Ναι φυσικά το γράφουμε και στο siteΑ έχετε στη Φραντζή αυτό το κρεβάτι με τη τρύπα και μπαίνει η κοπέλα από κάτω?
Και στο χώρο μας υπάρχει και gloryhole Προβολή συνημμένου 987194 Προβολή συνημμένου 987195Α έχετε στη Φραντζή αυτό το κρεβάτι με τη τρύπα και μπαίνει η κοπέλα από κάτω?
Ακριβώς δίπλα στο μαγαζί μας αραχώβης 19 είναι ένα πάρκινγκ Μπορείτε να βάλετε το αμάξι σας εκεί πέρα και είναι δωρεάν με την προϋπόθεση ότι θα κάνετε πρόγραμμα στο χώρο μαςΈχει κάνα πάρκιν εκεί κοντά;
δεν μας νοιάζει το μίλκινγκ!Σε αυτό το μαγαζί δε παρέχουμε milking.
Όντως...Η περιοχή δύσκολη στο να παρκάρεις...δεν μας νοιάζει το μίλκινγκ!
το πάρκινγκ θέλουμε!!!
Και αν δεν έχεις smart......όλοι σε κοιτάνε ........σε τέσσερα πηγα τρία κοντα στη Σουλιου και ένα στο 67.....Όντως...Η περιοχή δύσκολη στο να παρκάρεις...
Ναι ξέρω...Και αν δεν έχεις smart......όλοι σε κοιτάνε ........σε τέσσερα πηγα τρία κοντα στη Σουλιου και ένα στο 67.....
Εγώ και δωρεάν παρκινδεν μας νοιάζει το μίλκινγκ!
το πάρκινγκ θέλουμε!!!
τι δηλαδή? παίρνω και πάρκινγκ και εσένα δωρεάν?Εγώ και δωρεάν παρκιν
ελα μεγαλε δεν εισαι ενταξει.Και αν δεν έχεις smart......όλοι σε κοιτάνε ........σε τέσσερα πηγα τρία κοντα στη Σουλιου και ένα στο 67.....