Kouros1-2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2016
- Like
- 2.966
- Πόντοι
- 446
Γιαυτο βάραγε το 112Η λήψη την αδικεί! Έχει καλύτερο κώλο!!! (Μαραθώνας σήμερα).
Γιαυτο βάραγε το 112Η λήψη την αδικεί! Έχει καλύτερο κώλο!!! (Μαραθώνας σήμερα).
καυλαροςΗ πιπατζού !!!
Την πέτυχα σε φάση..... πίπας!!
Χύσιμο στους Βύζους !!
Αφιερωμένο σε όλους τους μπουρδελιάριδες...
![]()
![]()
Και να πήγαινε να τους ρωτήσει , που είναι αυτός ο φούστης με το πορτοκαλί μαγιόΕπρεπε να αλλαξεις μαγιο,να εβγαζες το πορτοκαλι και να εκανες τον ανηξερο
ολα αυτα για λιγο ματι που εχει γεμισει ο τοπος κ τα social!το ξυλο θα σου ηταν λιγο...Προσέξτε με τις φωτογραφίες εγώ παραλίγο να φάω ξύλο και συνοδευόταν η τύπισσα από 3 ψωλαδες,με πήρε χαμπάρι το είπε στον έναν τον κοντό και εγώ το αντιλήφθηκα και έτρεξα μπάνιο ευτυχώς πήρα τα πράγματα γρήγορα από τη ξαπλώστρα,μετά άκουσα το ψηλό σε καμία 30ρια μέτρα από το μπάνιο που ήμουν να ρωτάει που είναι ο τύπος με το πορτοκαλί μαγιό με έψαχνε κάνεις δεν του έλεγε και ευτυχώς που πίσω από τα μπάνια είχε χωράφια άδειο και έφυγα από πίσω στο τέρμα είχε ένα φράχτη πηδηξα αλλά ήμουν μακριά 200 μέτρα από τους τυπαδες πήρα αμάξι και εφυγα
Έπρεπε να αλλάξεις μαγιωΠροσέξτε με τις φωτογραφίες εγώ παραλίγο να φάω ξύλο και συνοδευόταν η τύπισσα από 3 ψωλαδες,με πήρε χαμπάρι το είπε στον έναν τον κοντό και εγώ το αντιλήφθηκα και έτρεξα μπάνιο ευτυχώς πήρα τα πράγματα γρήγορα από τη ξαπλώστρα,μετά άκουσα το ψηλό σε καμία 30ρια μέτρα από το μπάνιο που ήμουν να ρωτάει που είναι ο τύπος με το πορτοκαλί μαγιό με έψαχνε κάνεις δεν του έλεγε και ευτυχώς που πίσω από τα μπάνια είχε χωράφια άδειο και έφυγα από πίσω στο τέρμα είχε ένα φράχτη πηδηξα αλλά ήμουν μακριά 200 μέτρα από τους τυπαδες πήρα αμάξι και εφυγα
Ποιον είπες κοντό ρε...Προσέξτε με τις φωτογραφίες εγώ παραλίγο να φάω ξύλο και συνοδευόταν η τύπισσα από 3 ψωλαδες,με πήρε χαμπάρι το είπε στον έναν τον κοντό και εγώ το αντιλήφθηκα και έτρεξα μπάνιο ευτυχώς πήρα τα πράγματα γρήγορα από τη ξαπλώστρα,μετά άκουσα το ψηλό σε καμία 30ρια μέτρα από το μπάνιο που ήμουν να ρωτάει που είναι ο τύπος με το πορτοκαλί μαγιό με έψαχνε κάνεις δεν του έλεγε και ευτυχώς που πίσω από τα μπάνια είχε χωράφια άδειο και έφυγα από πίσω στο τέρμα είχε ένα φράχτη πηδηξα αλλά ήμουν μακριά 200 μέτρα από τους τυπαδες πήρα αμάξι και εφυγα
για πολλές σφαλιάρες
Όπως ο Ολυμπιακόςμετρια προς καλή....![]()
Feelfamous.gr
Και αυτό απο το feelfamous.gr
Μας δείχνουν πόσο μεγάλοι αυνανες είναι.Ολοι αυτοι οι ηλιθιοι -μυθομανεις που βαζουν κλεμμενες φωτο απο σαϊτ και σε αυτο το νημα και γενικα, αληθεια τι νομιζουν οτι κανουν???
Μαλακες τι άλλο..Ολοι αυτοι οι ηλιθιοι -μυθομανεις που βαζουν κλεμμενες φωτο απο σαϊτ και σε αυτο το νημα και γενικα, αληθεια τι νομιζουν οτι κανουν???