Smooth Operator
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2025
- Like
- 3.432
- Πόντοι
- 440
Τέλειο βυζί!!
Καλό καλοκαίρι παιδιά χαθήκατε από τα μέρη μαςmilfogilf εξηντάρα![]()
ωραιο χρωμα μαγιο
Που δροσίζεται αυτή η γοργόνα;milfogilf εξηντάρα![]()
Αυτά είναι όντως στη Σκιάθο, αλλά από το μπλογκ του Clairwill!Σκιαθος , Μικρη Μπανανα !!!!!!!!!!
Εξαιρετικό καυλάκι!!!!!χθεσινή
Η τριτη με την κωλοτρυπιδα ειναι ολα τα λεφτα!Σκιαθος , Μικρη Μπανανα !!!!!!!!!!
Όλοι το ίδιο αλλά και για την γυναίκα σου έχουμε κάνει το ίδιο!!!!!ααα ρε Μητσαρα εχω βαρεσει τοση μαλακια για την γυναικα σου που δεν φανταζεσαι
σωστα. απο εκει τα εχωΑυτά είναι όντως στη Σκιάθο, αλλά από το μπλογκ του Clairwill!
Λέτε να φωτογραφίζει κι αυτή κανένα κωλαρακι;
Προσέξτε με τις φωτογραφίες εγώ παραλίγο να φάω ξύλο και συνοδευόταν η τύπισσα από 3 ψωλαδες,με πήρε χαμπάρι το είπε στον έναν τον κοντό και εγώ το αντιλήφθηκα και έτρεξα μπάνιο ευτυχώς πήρα τα πράγματα γρήγορα από τη ξαπλώστρα,μετά άκουσα το ψηλό σε καμία 30ρια μέτρα από το μπάνιο που ήμουν να ρωτάει που είναι ο τύπος με το πορτοκαλί μαγιό με έψαχνε κάνεις δεν του έλεγε και ευτυχώς που πίσω από τα μπάνια είχε χωράφια άδειο και έφυγα από πίσω στο τέρμα είχε ένα φράχτη πηδηξα αλλά ήμουν μακριά 200 μέτρα από τους τυπαδες πήρα αμάξι και εφυγα
Μέσα στην καυλα είναι!milfogilf εξηντάρα![]()
Ανεβασέ μας τουλάχιστον την επίμαχη φώτο να κρίνουν οι ειδικοί αναλυτές του bou, αν άξιζε το ξύλο που θα τρωγες....Προσέξτε με τις φωτογραφίες εγώ παραλίγο να φάω ξύλο και συνοδευόταν η τύπισσα από 3 ψωλαδες,με πήρε χαμπάρι το είπε στον έναν τον κοντό και εγώ το αντιλήφθηκα και έτρεξα μπάνιο ευτυχώς πήρα τα πράγματα γρήγορα από τη ξαπλώστρα,μετά άκουσα το ψηλό σε καμία 30ρια μέτρα από το μπάνιο που ήμουν να ρωτάει που είναι ο τύπος με το πορτοκαλί μαγιό με έψαχνε κάνεις δεν του έλεγε και ευτυχώς που πίσω από τα μπάνια είχε χωράφια άδειο και έφυγα από πίσω στο τέρμα είχε ένα φράχτη πηδηξα αλλά ήμουν μακριά 200 μέτρα από τους τυπαδες πήρα αμάξι και εφυγα
Τυπε βάλε την φωτό από την γκόμενα or didn't happen!Προσέξτε με τις φωτογραφίες εγώ παραλίγο να φάω ξύλο και συνοδευόταν η τύπισσα από 3 ψωλαδες,με πήρε χαμπάρι το είπε στον έναν τον κοντό και εγώ το αντιλήφθηκα και έτρεξα μπάνιο ευτυχώς πήρα τα πράγματα γρήγορα από τη ξαπλώστρα,μετά άκουσα το ψηλό σε καμία 30ρια μέτρα από το μπάνιο που ήμουν να ρωτάει που είναι ο τύπος με το πορτοκαλί μαγιό με έψαχνε κάνεις δεν του έλεγε και ευτυχώς που πίσω από τα μπάνια είχε χωράφια άδειο και έφυγα από πίσω στο τέρμα είχε ένα φράχτη πηδηξα αλλά ήμουν μακριά 200 μέτρα από τους τυπαδες πήρα αμάξι και εφυγα
Επρεπε να αλλαξεις μαγιο,να εβγαζες το πορτοκαλι και να εκανες τον ανηξεροΠροσέξτε με τις φωτογραφίες εγώ παραλίγο να φάω ξύλο και συνοδευόταν η τύπισσα από 3 ψωλαδες,με πήρε χαμπάρι το είπε στον έναν τον κοντό και εγώ το αντιλήφθηκα και έτρεξα μπάνιο ευτυχώς πήρα τα πράγματα γρήγορα από τη ξαπλώστρα,μετά άκουσα το ψηλό σε καμία 30ρια μέτρα από το μπάνιο που ήμουν να ρωτάει που είναι ο τύπος με το πορτοκαλί μαγιό με έψαχνε κάνεις δεν του έλεγε και ευτυχώς που πίσω από τα μπάνια είχε χωράφια άδειο και έφυγα από πίσω στο τέρμα είχε ένα φράχτη πηδηξα αλλά ήμουν μακριά 200 μέτρα από τους τυπαδες πήρα αμάξι και εφυγα
να έδειχνε κιόλας με το νέο μαγιό: "Να προς τα κεί πήγε! Τον είδα το μαλάκα τον ανώμαλο!"Επρεπε να αλλαξεις μαγιο,να εβγαζες το πορτοκαλι και να εκανες τον ανηξερο
Δυνατό![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Λέτε να φωτογραφίζει κι αυτή κανένα κωλαρακι;