Νέα

Master chef 2018

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Μίστερ μαλακας 2018

• Πιπαλεκος

Ψήφοι: 2 25,0%
  • Ντοπας

Ψήφοι: 1 12,5%
  • Ο ίδιος κλώνος είναι αυτοί οι τρυπιοι

Ψήφοι: 4 50,0%
  • Μπαρνταμου

Ψήφοι: 1 12,5%
  • Τσιμυς

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    8

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
105
Πόντοι
66

Συνημμένα

• IplrcJ6.gif
    IplrcJ6.gif
    991,3 KB · Εμφανίσεις: 72

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
6
Πόντοι
166
Ρε gismo1972...Aφου Αγορινα Μου Δεν Μπαινεις Στο Νημα Του Παιχνιου & Αφου Σε Ενοχλει Που Εμεις Οι Βαρβατοι Αντρες Κρινουμε Τον ΠουστοΤζωρτζη...

Γιατι Ειναι Πουστης Και Οχι Τζωρτζης...Γιατι Μπηκες Ειδικα Σημερα Να Μας Ζαλισεις Τα Μεζεα Με Το Στρακι ???

Βλεπεις Το Παιχνιον ??? Αμφιβαλλω Γιατι Αν Το Εβλεπες Θα Ειχες Καταλαβει Οτι Και Ο ΤιμοΓλεντης Πουστρακι Ειναι Αλλα Κανεις ΔΕΝ Ασχολειτε Με Το Αν Ειναι Η Δεν Ειναι !!!

Τωρα Που Στο Εκανα Μασημενη Τροφη Το Καταλαβες Η Να Κανω Και Κακακια Για Να Το Καταλαβεις ???  :shit:
Σε έσκασε ο πούστης!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
τυπε λες να ναι ο αποστολος? :think:

Ρε ΛακαΜα ΝιΜου...Μην Λες Το Ονομα Του...Μην Μπει Μεσα Στο Νημα Και Τα Κανει Γυαλια-Καρφια Ο Αποψωλος !!!  :effemine:

Ξερεις Τι Αντρας Ειναι Ο Αποψ... :babycry:

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
105
Πόντοι
66
Ρε ΛακαΜα ΝιΜου...Μην Λες Το Ονομα Του...Μην Μπει Μεσα Στο Νημα Και τα Κανει Γυαλια-Καρφια Ο Αποψωλος !!!  :effemine:

Ξερεις Τι Αντρας Ειναι Ο Αποψ... :babycry:
τυπε για τον περιπτερα στη γωνια ελεγα :S :S :S δεν ξερω τι καταλαβες εσυ :S :S :S

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
20
Like
1.631
Πόντοι
6.835
Εξέφρασα τη γνώμη μου - τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο
Ο χαρακτήρας του Τζώρτζη μετράει, που είναι σκάρτος - τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία σύμφωα με την άποψη που εξέφρασα πιο πριν..

Τώρα αν εσύ δεν αντέχεις γνώμη αντίθετη από τη δικιά σου και θεωρείς ότι σου "Ζαλιζουν Τα Μεζεα" να πας να το κοιτάξεις σε κάποιον ειδικό γιατί άδικα χαλιέσαι...

Φιλικά

Ρε gismo1972...Aφου Αγορινα Μου Δεν Μπαινεις Στο Νημα Του Παιχνιου & Αφου Σε Ενοχλει Που Εμεις Οι Βαρβατοι Αντρες Κρινουμε Τον ΠουστοΤζωρτζη...

Γιατι Ειναι Πουστης Και Οχι Τζωρτζης...Γιατι Μπηκες Ειδικα Σημερα Να Μας Ζαλισεις Τα Μεζεα Με Το Στρακι ???

Βλεπεις Το Παιχνιον ??? Αμφιβαλλω Γιατι Αν Το Εβλεπες Θα Ειχες Καταλαβει Οτι Και Ο ΤιμοΓλεντης Πουστρακι Ειναι Αλλα Κανεις ΔΕΝ Ασχολειτε Με Το Αν Ειναι Η Δεν Ειναι !!!

Τωρα Που Στο Εκανα Μασημενη Τροφη Το Καταλαβες Η Να Κανω Και Κακακια Για Να Το Καταλαβεις ???  :shit:

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Εξέφρασα τη γνώμη μου - τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο

Τώρα αν εσύ δεν αντέχεις γνώμη αντίθετη από τη δικιά σου και θεωρείς ότι σου "Ζαλιζουν Τα Μεζεα" να πας να το κοιτάξεις σε κάποιον ειδικό γιατί άδικα χαλιέσαι...

Φιλικά

Τυπε Δεν Ξερω Αν Το Καταλαβαινεις Αλλα Καπου Υπαρχει Problem !!!  :headbang:

Με Αυτα Που Εγραψες Μας Εβγαλες ΟΛΟΥΣ Ομοφοβικους Και Τον Ευατο Σου Συριζαιο Που Γουσταρει τα Gay-Parade !!!  :gay:

Καλο Ειναι Να Το Κοιταξεις Με Τον Γραπτο Σου Λογο Λιγο...Φιλικα Παντα !  :S :S :S

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
223
Πόντοι
66
Νιαμου σε μια βδομαδα εδω ε.....αντε καλο Πασχα σ ολους κ ολες.... :headbaning1: :headbaning2: :headbaning1:

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
20
Like
1.631
Πόντοι
6.835
μάλλον στέκομαι στη ουσία

και ή ουσία είναι ότι ο Τζώρτζης έχει σκάρτο χαρακτήρα

πολλοί εδώ μέσα για να τον μειώσετε χρησιμοποιείτε ομοφοβική ορολογία που δεν βασίζεται σε ουσιώδη κριτική για το ποιόν του αλλά είναι γεμάτη από ομοφοβικούς επιθετικούς προσδιορισμούς

μια χαρά είναι ο γραπτός μου λόγος ...είναι αρκετά σαφής και μέσα στην ουσία των θεμάτων

τώρα αν είσαι μειωμένης αντίληψης - που δεν νομίζω ότι είσαι - είναι άλλο πράγμα

Τυπε Δεν Ξερω Αν Το Καταλαβαινεις Αλλα Καπου Υπαρχει Problem !!!  :headbang:

Με Αυτα Που Εγραψες Μας Εβγαλες ΟΛΟΥΣ Ομοφοβικους Και Τον Ευατο Σου Συριζαιο Που Γουσταρει τα Gay-Parade !!!  :gay:

Καλο Ειναι Να Το Κοιταξεις Με Τον Γραπτο Σου λογο Λιγο...Φιλικα Παντα !  :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom