Επισκέπτης
τυπε λες να ναι ο αποστολος?![]()
Τυπε πιο πολυ τον κοβω για το ψαρι που εψησε ο Αποστολος...
Τυπε πιο πολυ τον κοβω για το ψαρι που εψησε ο Αποστολος...

Σε έσκασε ο πούστης!!!Ρε gismo1972...Aφου Αγορινα Μου Δεν Μπαινεις Στο Νημα Του Παιχνιου & Αφου Σε Ενοχλει Που Εμεις Οι Βαρβατοι Αντρες Κρινουμε Τον ΠουστοΤζωρτζη...
Γιατι Ειναι Πουστης Και Οχι Τζωρτζης...Γιατι Μπηκες Ειδικα Σημερα Να Μας Ζαλισεις Τα Μεζεα Με Το Στρακι ???
Βλεπεις Το Παιχνιον ??? Αμφιβαλλω Γιατι Αν Το Εβλεπες Θα Ειχες Καταλαβει Οτι Και Ο ΤιμοΓλεντης Πουστρακι Ειναι Αλλα Κανεις ΔΕΝ Ασχολειτε Με Το Αν Ειναι Η Δεν Ειναι !!!
Τωρα Που Στο Εκανα Μασημενη Τροφη Το Καταλαβες Η Να Κανω Και Κακακια Για Να Το Καταλαβεις ???![]()

τον μυριστηκες και συ?....Σε έσκασε ο πούστης!!!
![]()
![]()
![]()
![]()

ασε τυπε μου τον εφαγε ο υπουλος και γλοιωδηςπου μολις αποχωρησε :S :S :S

τυπε για τον περιπτερα στη γωνια ελεγα :S :S :S δεν ξερω τι καταλαβες εσυ :S :S :SΡε ΛακαΜα ΝιΜου...Μην Λες Το Ονομα Του...Μην Μπει Μεσα Στο Νημα Και τα Κανει Γυαλια-Καρφια Ο Αποψωλος !!!
Ξερεις Τι Αντρας Ειναι Ο Αποψ...![]()
Ρε gismo1972...Aφου Αγορινα Μου Δεν Μπαινεις Στο Νημα Του Παιχνιου & Αφου Σε Ενοχλει Που Εμεις Οι Βαρβατοι Αντρες Κρινουμε Τον ΠουστοΤζωρτζη...
Γιατι Ειναι Πουστης Και Οχι Τζωρτζης...Γιατι Μπηκες Ειδικα Σημερα Να Μας Ζαλισεις Τα Μεζεα Με Το Στρακι ???
Βλεπεις Το Παιχνιον ??? Αμφιβαλλω Γιατι Αν Το Εβλεπες Θα Ειχες Καταλαβει Οτι Και Ο ΤιμοΓλεντης Πουστρακι Ειναι Αλλα Κανεις ΔΕΝ Ασχολειτε Με Το Αν Ειναι Η Δεν Ειναι !!!
Τωρα Που Στο Εκανα Μασημενη Τροφη Το Καταλαβες Η Να Κανω Και Κακακια Για Να Το Καταλαβεις ???![]()
Εξέφρασα τη γνώμη μου - τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο
Τώρα αν εσύ δεν αντέχεις γνώμη αντίθετη από τη δικιά σου και θεωρείς ότι σου "Ζαλιζουν Τα Μεζεα" να πας να το κοιτάξεις σε κάποιον ειδικό γιατί άδικα χαλιέσαι...
Φιλικά

τυπε για τον περιπτερα στη γωνια ελεγα :S :S :S δεν ξερω τι καταλαβες εσυ :S :S :S

οχι ρε τυπε τι ναι αυτα που λες...οι κακες οι γλωσσες φταινε :S :S :SΛουστης & Ο Περιπτερας Της Γωνιας Τυπε ???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τυπε καλα να περναςΝιαμου σε μια βδομαδα εδω ε.....αντε καλο Πασχα σ ολους κ ολες....![]()
![]()
![]()
κατηφοριζεις να σουβλισεις αρνακι?αντε νιμου και να προσεχεις πεγκ :S :S :S κοκορετσι μονο τυπε αλλα εδω κοντα γιατι αρνιακος ειπε για καταιγιδες.... :Sτυπε καλα να περνας![]()
![]()
κατηφοριζεις να σουβλισεις αρνακι?
τυπε μην λες τετοια τυπος χελ βγαζει ηδη καπνουςκοκορετσι μονο τυπε αλλα εδω κοντα γιατι αρνιακος ειπε για καταιγιδες.... :S

Τυπε Δεν Ξερω Αν Το Καταλαβαινεις Αλλα Καπου Υπαρχει Problem !!!
Με Αυτα Που Εγραψες Μας Εβγαλες ΟΛΟΥΣ Ομοφοβικους Και Τον Ευατο Σου Συριζαιο Που Γουσταρει τα Gay-Parade !!!
Καλο Ειναι Να Το Κοιταξεις Με Τον Γραπτο Σου λογο Λιγο...Φιλικα Παντα ! :S :S :S
ρε νιαμουΡε νιαμου,γιατί βρίζετε τον![]()
![]()
![]()
![]()
?

με το
στρακι
?