Antonisscorp45
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 141
- Πόντοι
- 1
Οσονούπω....
Αδύνατη κοκαλιάρα βασικά με κοντό μαλλί,λίγο καμπουριτσα κ πολύ ντεκαυλε.Εαν πατήσεις πάνω εκεί δεξιά στο φακουδακι Ιουλια θα βρεις εκατοντάδες απαντήσεις για Ιουλια και θα καλυφθείς πλήρως.Η ΙΟΥΛΙΑ ΣΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΙ ΛΕΕΙ
Η συνάδελφος της η Χαρά;Καμία σαν τη θεια λενα στο νεότερο που θα βρούμε όμως
Η ερώτηση του 1 εκατομμύριου....
Τέτοιο μασαζ κ προγκραμ σοβιετικής σχολής που θα βρούμε....
παντελώς αδιάφορη και ξινή… κι έχει και κοντό μαλλί ότι χειρότερο!Η ΙΟΥΛΙΑ ΣΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΙ ΛΕΕΙ
Τοπ εργαλείο, αλλα δεν έχει δικο της χωρο που εμενα με δυσκολεύει.. Και λογω budget δεν ειμαι για διπλο..Η συνάδελφος της η Χαρά;
Την έχεις πάρειΤοπ εργαλείο, αλλα δεν έχει δικο της χωρο που εμενα με δυσκολεύει.. Και λογω budget δεν ειμαι για διπλο..
Με ελενη διπλο... Αλλα οπως ειπα no budget now για διπλο..Την έχεις πάρει
παπαρια αδερφέ...της ειχα κατεβασει το παντελόνι μια φορά και χουφτωνα την κοντή κωλάρα της...Να κάνω μια ερώτηση , η Φρόσω κάνει μόνο με το χέρι ;
Αφήνει πιασίματα ή στόμα ;
Είναι στην ιστοσελίδα τους. Google is your friend!Μαγκες τηλεφωνο vip πανορμου παιζει.???
Το χα ψαξει ηδη βγαζει μονο σταθερο ...Είναι στην ιστοσελίδα τους. Google is your friend!
6981 731837 WhatsAppΤο χα ψαξει ηδη βγαζει μονο σταθερο ...
Ηθελα το κιν να μου στειλει στο viber ποιες εχει εκει σημερα..
Γιαυτο εγραψα εδω
Αυτό το καιρό έχει μια Ζωή πρώην Gina που δούλευε στο galaxy και μια Σίσσυ φόλα.....γενικά ότι παρτάλι κυκλοφορούσε στο galaxy πάει και δουλεύει στο vip. Όσο πάνε δυσκολεύουν τα πράγματα και δεν υπάρχουν πλέον καλές λαδοκόρεςΤο χα ψαξει ηδη βγαζει μονο σταθερο ...
Ηθελα το κιν να μου στειλει στο viber ποιες εχει εκει σημερα..
Γιαυτο εγραψα εδω
ρε παίκτες...ΗΜΑΡΤΟΝ με την Φρόσω.παπαρια αδερφέ...της ειχα κατεβασει το παντελόνι μια φορά και χουφτωνα την κοντή κωλάρα της...
αλλά δεν ψηνόταν με τίποτα!
καλό μασαζακι και κλασική λακιαμα.
την εκοψα απο τότε...
Τρόπος επικοινωνίας με φροσω?ρε παίκτες...ΗΜΑΡΤΟΝ με την Φρόσω.
με ρωτάτε(in)
αν εδωσα πίπα
αν της εβγαλα το στρινγκ
αν δίνει φιλιά
αν..
αν..
ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΤΙ ΑΠ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ;;;
δεν περιγράφω ΑΛΛΟ.
ρε παίκτες...ΗΜΑΡΤΟΝ με την Φρόσω.
με ρωτάτε(in)
αν εδωσα πίπα
αν της εβγαλα το στρινγκ