Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
11
Like
4.523
Πόντοι
746
Ξερει καποιος συναγωνιστης να βοηθησει, ποιο ειναι το προφιλ της μασατζου ποπεσκου στο fb?:think:

tsantila

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2023
Like
54
Πόντοι
0
Ξέρουμε κάτι για massage by inna απο fecbook Νέα Σμύρνη συγγρου 40 ευρώ μου είπε στο τηλέφωνο μόνο μασαζ.

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
274
Πόντοι
36
Με θεία λενα ρε παίδες απίστευτο ότι δουλεύει ακόμη πρέπει να χει πατήσει τα 70
Ήταν φοβερή η καλύτερη για μένα που υπήρξε αλλά τώρα εμένα δεν μου βγαίνει να πάω την σταμάτησα εδώ κ 5 χρόνια
Η χαρά όμως πρέπει να ναι γύρω στα 50 με 55 τώρα οπότε αξίζει έκανε καλό πρόγραμμα όχι σαν θεία λενα βέβαια.
Οποίο μέλος έχει το τηλέφωνο της ας μου το στείλει
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

peinasmenos_pp

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
53
Πόντοι
0
ή μπορεί να βρήκε μια νορμάλ δουλειά και να μη χρειάζεται να ανέχεται τον κάθε ένα από εμάς (βάζω και τον εαυτό μου μέσα) που θέλει να του αρμέξουν την πούτσα.
αχχ βρε ξενια εριξες μαυρη πέτρα πίσω! κρίμα και εγώ προσπαθώ να την βρω εστω για μια τελευταία φορά αλλα τίποτα δεν μπορώ να βρω! Ξέρει κανένας τιποτά?

franconero

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2022
Like
252
Πόντοι
21
Αν μπορει καποιος να στειλει το τηλεφωνο της Χαρας.Ευχαριστω πολυ.

hitech444

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2006
Like
111
Πόντοι
1
Βρε παιδιά αφου τό έχουμε ξαναπεί κάποιες σελίδες πιο πίσω... Η Χαρά απο τον καιρό που έφυγε κάνει duo μόνο με τη θεία Έλενα, αυτή έχει το τηλ. της και κανονίζει. Ολο τα ίδια και τα ίδια αναμασάμε...

μορφονιος

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
11.248
Πόντοι
3.656
Βρε παιδιά αφου τό έχουμε ξαναπεί κάποιες σελίδες πιο πίσω... Η Χαρά απο τον καιρό που έφυγε κάνει duo μόνο με τη θεία Έλενα, αυτή έχει το τηλ. της και κανονίζει. Ολο τα ίδια και τα ίδια αναμασάμε...
Τυπε hitech444 μήπως έχεις τηλ Χαράς;
:coffee:

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
274
Πόντοι
36
δλδ νταβας της κανονικος η θεια λενα....
τυποι μου η χαρα δουλευε για πανω απο χρονο μπακνανα για οσους θυμουνται οποτε καποιοι εχουν το τηλεφωνακι της τωρα μπορει να μη θελουν να το μοιραστουνε αλλο θεμα αυτο, μπορει κ η χαρα να μη θελει πολυ πελατεια πολλα παιζουνε...

• Like
Αντιδράσεις: acab3

Al Petsiklan

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
8
Like
284
Πόντοι
1
Mιλαμε για μιλφογκιλφ Χαρα που ειχε περασει και απο Σ108 ενα φεγγαρι?

ΤΖΟΤΖΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
367
Πόντοι
26
δλδ νταβας της κανονικος η θεια λενα....
τυποι μου η χαρα δουλευε για πανω απο χρονο μπακνανα για οσους θυμουνται οποτε καποιοι εχουν το τηλεφωνακι της τωρα μπορει να μη θελουν να το μοιραστουνε αλλο θεμα αυτο, μπορει κ η χαρα να μη θελει πολυ πελατεια πολλα παιζουνε...
Κλειστο κυκλωμα πλεον ,100 ευρω σε ξενοδοχειο της αρεσκειας της + ξενοδοχειο για μασαζ και σεξ .

ΤΖΟΤΖΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
367
Πόντοι
26
Κλειστο κυκλωμα πλεον ,100 ευρω σε ξενοδοχειο της αρεσκειας της + ξενοδοχειο για μασαζ και σεξ .
Σε ξενοδοχεια δεν γινονται μασαζ αρα σεξ 55αρας που δεν δινει φωτο στα 130 ,δεν με τιποτα ....

• Like
Αντιδράσεις: DON7

ΤΖΟΤΖΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
367
Πόντοι
26
κανει και μονη αλλα πανακριβη και σε hotel

georgekara

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2009
Like
230
Πόντοι
26
Η Χαρα αξιζει!!!αν καποιος εχει το τηλ ας το στειλει….την ειχα παρει με θεια Ελενη αλλα αυτη δεν σου την δινει μονη της…..

ΤΖΟΤΖΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
367
Πόντοι
26
Η Χαρα αξιζει!!!αν καποιος εχει το τηλ ας το στειλει….την ειχα παρει με θεια Ελενη αλλα αυτη δεν σου την δινει μονη της…..
Την δινει, κανει και μονη αλλα σε ξενοδοχειο στα 100 για μια ωρα .

μορφονιος

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
11.248
Πόντοι
3.656

Stories

Νέο!