NewProgressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2021
- Like
- 205
- Πόντοι
- 21
Κ εγώ τηλ χαράςΚαλησπέρα φίλε
Μήπως βρήκαμε το τηλέφωνο της Χαράς; Άμα μπορείς κάποιος να μου το στείλει πλιζ
Σας ευχαριστώ
Κ εγώ τηλ χαράςΚαλησπέρα φίλε
Μήπως βρήκαμε το τηλέφωνο της Χαράς; Άμα μπορείς κάποιος να μου το στείλει πλιζ
Σας ευχαριστώ
αχχ βρε ξενια εριξες μαυρη πέτρα πίσω! κρίμα και εγώ προσπαθώ να την βρω εστω για μια τελευταία φορά αλλα τίποτα δεν μπορώ να βρω! Ξέρει κανένας τιποτά?ή μπορεί να βρήκε μια νορμάλ δουλειά και να μη χρειάζεται να ανέχεται τον κάθε ένα από εμάς (βάζω και τον εαυτό μου μέσα) που θέλει να του αρμέξουν την πούτσα.
Me tooΑν μπορει καποιος να στειλει το τηλεφωνο της Χαρας.Ευχαριστω πολυ.
Βρε παιδιά αφου τό έχουμε ξαναπεί κάποιες σελίδες πιο πίσω... Η Χαρά απο τον καιρό που έφυγε κάνει duo μόνο με τη θεία Έλενα, αυτή έχει το τηλ. της και κανονίζει. Ολο τα ίδια και τα ίδια αναμασάμε...Me too
Τυπε hitech444 μήπως έχεις τηλ Χαράς;Βρε παιδιά αφου τό έχουμε ξαναπεί κάποιες σελίδες πιο πίσω... Η Χαρά απο τον καιρό που έφυγε κάνει duo μόνο με τη θεία Έλενα, αυτή έχει το τηλ. της και κανονίζει. Ολο τα ίδια και τα ίδια αναμασάμε...
δλδ νταβας της κανονικος η θεια λενα....Βρε παιδιά αφου τό έχουμε ξαναπεί κάποιες σελίδες πιο πίσω... Η Χαρά απο τον καιρό που έφυγε κάνει duo μόνο με τη θεία Έλενα, αυτή έχει το τηλ. της και κανονίζει. Ολο τα ίδια και τα ίδια αναμασάμε...
Κλειστο κυκλωμα πλεον ,100 ευρω σε ξενοδοχειο της αρεσκειας της + ξενοδοχειο για μασαζ και σεξ .δλδ νταβας της κανονικος η θεια λενα....
τυποι μου η χαρα δουλευε για πανω απο χρονο μπακνανα για οσους θυμουνται οποτε καποιοι εχουν το τηλεφωνακι της τωρα μπορει να μη θελουν να το μοιραστουνε αλλο θεμα αυτο, μπορει κ η χαρα να μη θελει πολυ πελατεια πολλα παιζουνε...
Σε ξενοδοχεια δεν γινονται μασαζ αρα σεξ 55αρας που δεν δινει φωτο στα 130 ,δεν με τιποτα ....Κλειστο κυκλωμα πλεον ,100 ευρω σε ξενοδοχειο της αρεσκειας της + ξενοδοχειο για μασαζ και σεξ .
κανει και μονη αλλα πανακριβη και σε hotelΒρε παιδιά αφου τό έχουμε ξαναπεί κάποιες σελίδες πιο πίσω... Η Χαρά απο τον καιρό που έφυγε κάνει duo μόνο με τη θεία Έλενα, αυτή έχει το τηλ. της και κανονίζει. Ολο τα ίδια και τα ίδια αναμασάμε...
Την δινει, κανει και μονη αλλα σε ξενοδοχειο στα 100 για μια ωρα .Η Χαρα αξιζει!!!αν καποιος εχει το τηλ ας το στειλει….την ειχα παρει με θεια Ελενη αλλα αυτη δεν σου την δινει μονη της…..
Σε ξενοδοχεια δεν γινονται μασαζ αρα σεξ 55αρας που δεν δινει φωτο στα 130 ,δεν με τιποτα ....
Τυπε στα 100 ή 130;Την δινει, κανει και μονη αλλα σε ξενοδοχειο στα 100 για μια ωρα .
100 +30 ξενοδοχειο νοτιων προαστειωνΤυπε στα 100 ή 130;
![]()
Πολλά δεν είναι;Τυπε στα 100 ή 130;
![]()