tefras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2022
- Like
- 1.625
- Πόντοι
- 201
Σιγά εσύ Τayson του Κορδελιουασο δυο σαγονι παντα και νανακια
Σιγά εσύ Τayson του Κορδελιουασο δυο σαγονι παντα και νανακια
Αυτο ειναι δεν νομιζω να αλλαξε.Το τηλέφωνο της θείας Ελένης
6974....214 δεν ισχύει,
έχει κανείς το σωστό ;
Αυτό είναι το τηλ δεν έχει αλλάξειΤο τηλέφωνο της θείας Ελένης
6974....214 δεν ισχύει,
έχει κανείς το σωστό ;
θα ειχες τα κοτσια να το πεις απο κοντα οχι , αρα λοιπον 2 νανι παμε παρακατωΣιγά εσύ Τayson του Κορδελιου
Μύστες εδώ τι έχουμε ;
60 ευρώ με εκτόνωση
100 ευρω b2b και εκτονωση εμαθα.
εχει πάει κανείς ;
![]()
Nuru Massage Αθήνα
Nuru Massage Αθήνα - Nuru VIP - Απογειώστε τις αισθήσεις σας με το κορυφαίο nuru massage στην Αθήνα. nuru vip massagenuruvip.gr
τι προγραμμα κανει η θεια Ελενη?Το τηλέφωνο της θείας Ελένης
6974....214 δεν ισχύει,
έχει κανείς το σωστό ;
οποτε θες τραγοπουσταθα ειχες τα κοτσια να το πεις απο κοντα οχι , αρα λοιπον 2 νανι παμε παρακατω
Αν κάνεις δοκιμή στείλε αν θες μήνυμα πως πέρασες. Μήπως και γίνει καμία επίσκεψη μιας και είναι γειτόνισσα.Γνωριζει καποιος για νεα σμυρνη κοπελα που κανει μασαζ και το τηλεφωνο της τελειωνει σε 949? τη βρηκα τυχαια σε αγγελια και ελεγα να δοκιμασω.
Αν θες και σε μενα φιλε αν εχεις τιποτα νεο.Ευχαριστω πολυ.Γνωριζει καποιος για νεα σμυρνη κοπελα που κανει μασαζ και το τηλεφωνο της τελειωνει σε 949? τη βρηκα τυχαια σε αγγελια και ελεγα να δοκιμασω.
Μόνο μασάζ και αυτο....λειψό...πήγα πριν χρόνιαLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Ρε παλικάρια, υπάρχει κάποιος που κα έχει πάει μαζί της;;;
Ξέρω ότι είναι ψιλοτρελή και πολλές φορές δεν βγάζεις άκρη από το τηλέφωνο, έτσι θυμάμαι από το φόρουμ, που είχαν γράψει κάποιοι συναγωνιστές, αλλά ανεβάζει σεξυ βιντεακια και φωτογραφίες στα σοσιαλ και θέλω πολύ να την δοκιμάσω.
Αλλά θέλω να ξέρω τον κόστος και τις υπηρεσίες, για αυτό οποίος έχει πάει ας ενημερώσει!!!
Όπως έχει ειπωθεί. Μακριά μεγάλο τρελοκομείο. Ψάξε πίσω στο νήμα έχουν ειπωθεί όλα λεπτομερώς.Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Ρε παλικάρια, υπάρχει κάποιος που κα έχει πάει μαζί της;;;
Ξέρω ότι είναι ψιλοτρελή και πολλές φορές δεν βγάζεις άκρη από το τηλέφωνο, έτσι θυμάμαι από το φόρουμ, που είχαν γράψει κάποιοι συναγωνιστές, αλλά ανεβάζει σεξυ βιντεακια και φωτογραφίες στα σοσιαλ και θέλω πολύ να την δοκιμάσω.
Αλλά θέλω να ξέρω τον κόστος και τις υπηρεσίες, για αυτό οποίος έχει πάει ας ενημερώσει!!!
Αν είναι δυνατόν!!Παραθέτω τις επιλογές 5 και 6 τις οποίες κρατάει για έκπληξη
5. 300/1 ώρα, μασαζ και '69', γλυφομούνι, Τελείωμα στο στόμα η όπου θέλεις. Χωρίς σεξ.
6. 400/1 ώρα, μασαζ και σεξ με προφυλακτικο, πιπα χωρις προφυλακτικο, γλυφομούνι, '69' κ μασάζ αν θέλεις. Να τελειώσεις όσες φορές θέλεις και όπου θέλεις.
Δεν κάνω κωλο κ σαδομαζοχιστικα
Συν 200 κάθε επιπλέον ώρα
Ποιος μαλακίζεται φαίνεται κατά τας...γραφάς φραπεδιάρη του 80ευρουΕγώ τον φραπέ μου τον πήρα με τον 80€,μαλακησου τώρα εσύ ..
Μιλησα μαζι της και μου ειπε ουτε σεξ ουτε πιασιματα ουτε στοματικο απο κανενα ,αποκλειστικα μονο μασαζ ,την απεριψα αμεσα ,γιατι χωρις ωραιο τελος βρισκεις 100δες στην Αθηνα ,κριμα γιατι μαρεσε .Δεν κάνει ούτε για κλωτσιές
Αν θες και σε εμένα φίλεΓνωριζει καποιος για νεα σμυρνη κοπελα που κανει μασαζ και το τηλεφωνο της τελειωνει σε 949? τη βρηκα τυχαια σε αγγελια και ελεγα να δοκιμασω.