Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.561
Πόντοι
456
Η συγκεκριμένη είναι εντελώς για τον πέοντα! Εκεί που ανεβάζει 4-5 στόρι σχετικά με τα οφέλη του μασάζ, πετάει κι ένα με μπούτια ή βυζιά για να μαζέψει λιγουροπελατάκια αφήνοντας φυσικά να εννοηθούν διάφορα! Επίσης δεν ισχύει ποτέ οτι είναι κλεισμένα από νωρίς τα ραντεβού της εβδομάδας όπως διαφημίζει και γράφει συνέχεια "κλείστε γρήγορα για να προλάβετε αλλιώς δε θα βρείτε" :jerking::jerking::jerking:
Ναι ναι όλα κλεισμένα τα έχει..... ότι να ναι... :jerking:

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
20
Like
2.800
Πόντοι
1.196
Στο Viber στέλνει πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες τις αλλά σε προειδοποιώ πως εάν θες κάτι παραπάνω από φραπέ θα σου πέσουν τα μαλλιά με τα λεφτά που ζητάει :P

για του λογου το αληθες
Γεια σου, 80 ευρω/45 λεπτά - Δουλεύω κατ 'οικον, στο γραφείο σας, η στο ξενοδοχείο, - φέρνω κρεβάτι μαζί μου η χωρίς - Πάντα για το πρώτο ραντεβού πάω σε ξενοδοχείο...μετά σε σπίτια κτλ - Παίρνω τα χρήματα μπροστά μόλις έρθω. - Υπάρχει κ έξτρα πακέτα
1. ....... 2. ....... 3. ....... 4. .......

Παραθέτω τις επιλογές 5 και 6 τις οποίες κρατάει για έκπληξη
5. .......
6. .......
Συν 200 κάθε επιπλέον ώρα
Μια κ γράφουμε εδώ, διαθέτει άραγε δικό της χώρο;
Αν όχι, θα πρέπει νομίζω να πάμε στο αντίστοιχο νήμα του Μπου!
Τιμές μάθαμε, αλλά μήπως ξέρει κάποιος να μας πει, για την ποιότητα μασάζ της κυρίας; Ηλικία; Ύψος;

locodoco21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2020
Κριτικές
1
Like
242
Πόντοι
280
Μια κ γράφουμε εδώ, διαθέτει άραγε δικό της χώρο;
Αν όχι, θα πρέπει νομίζω να πάμε στο αντίστοιχο νήμα του Μπου!
Τιμές μάθαμε, αλλά μήπως ξέρει κάποιος να μας πει, για την ποιότητα μασάζ της κυρίας; Ηλικία; Ύψος;
Δηλώνει 39, 1.70
Πρώτο ραντεβού σε ξενοδοχείο

Akatergastos Outlaw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
6
Like
1.152
Πόντοι
481
Ενας φίλος μου είπε οτι πριν απο 1-1,5 μήνα ειδε τη Ερρικα Ποσπ... σε Στριπτιτζαδικο. ΙΧΣΥΕΙ ??
σταμάτησε το μασάζ/ρεφλεξολογια??
Σε ποιο; Επίσης, είναι 1,50μ, βέβαια έχει πλάτες για poll dancing..

erethis72

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Οκτ 2017
Κριτικές
6
Like
7.640
Πόντοι
1.336
  • Χαχα
Αντιδράσεις: onfire

analcoda

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2022
Like
32
Πόντοι
0
25 για 30-40 λεπτά μασάζ και φραπέ δεν κάνει κάτι άλλο και είναι 65 φεύγα
Καλησπερα πηγα και εγω,κοστος ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 25 Ε Εκανε οπως μου ειχε ξεκαθαρισει απο το τηλεφωνο θεραπευτικο μασαζ δεν προχωρησε σε κατι παραπανω και δεν ζητησα και εγω δεν μου αφησε καποιο υπονοουμενο ,επιλογη τιμια τα 25 ε για θεραπευτικο μασαζ αν θες να μεινεις σε κλασικο μασαζ καθαρος
χωρος βρηκα σχετικα ευκολο παρκιν

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
13
Like
4.159
Πόντοι
746
Καλησπερα πηγα και εγω,κοστος ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 25 Ε Εκανε οπως μου ειχε ξεκαθαρισει απο το τηλεφωνο θεραπευτικο μασαζ δεν προχωρησε σε κατι παραπανω και δεν ζητησα και εγω δεν μου αφησε καποιο υπονοουμενο ,επιλογη τιμια τα 25 ε για θεραπευτικο μασαζ αν θες να μεινεις σε κλασικο μασαζ καθαρος
χωρος βρηκα σχετικα ευκολο παρκιν
Εάν αναφέρεσαι στη θεια Λιτσα στα πατησια,εδώ λένε ότι δε γνωρίζει μασαζ κ παίζει στάνταρ φραπεδια,ένας επίσης ανέφερε με 20-25€ κάνει τα πάντα.

socos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
3.254
Πόντοι
736
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έχει κανείς καμιά πληροφορία για αυτήν ; Τι παίζει;
Η σελίδα δεν είναι διαθέσιμη

Ξάδερφος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2024
Κριτικές
7
Like
430
Πόντοι
301
Τίποτα το ιδιαίτερο. Μια γκαρσονιέρα είναι , με όλα στα πόδια σου. Κουζίνα, κρεβάτι, τηλεόραση. Για μπάνιο δε ξέρω γιατί δεν πήγα
90 ευρώ με φραπέ πηγε τώρα;; αυτή έρχοταν επαρχία και έπαιρνε 60 με φραπέ.

analcoda

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2022
Like
32
Πόντοι
0
Εάν αναφέρεσαι στη θεια Λιτσα στα πατησια,εδώ λένε ότι δε γνωρίζει μασαζ κ παίζει στάνταρ φραπεδια,ένας επίσης ανέφερε με 20-25€ κάνει τα πάντα.
τι να σου πω μπορει να μην ηθελε μαζι μου υπαρχει αναφορα οτι κανει τα παντα με 25?

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
13
Like
4.159
Πόντοι
746
τι να σου πω μπορει να μην ηθελε μαζι μου υπαρχει αναφορα οτι κανει τα παντα με 25?
Έτσι γράφτηκε πιο πάνω αλλά απ ότι είδα δεν ισχύει,γενικά έχουν αναφέρει ότι δε κάνει καλο μασαζ κ ότι φραπεδιαζει στάνταρ.Εσυ από μασαζ πως την έκοψες ;; Επίσης κάνες γυμνός ;; Είδες κατάρτι κ ούτε πέρασε ούτε ακούμπησε ;;

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.566
Πόντοι
201
marialenaaaa στο instagram
δεν επιθυμει να κανουμε γυμνοι στον χωρο της μασαζ απ οτι μου ειπε στο chat , αρα δεν παιζει κατι,απο φωτος φαινεται με ωραιο προσωπο αλλα πολυ κοντη πλαδαρο σωμα,γιουβαρλακι

• Like
Αντιδράσεις: gasper

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
1.639
Πόντοι
201
marialenaaaa στο instagram
δεν επιθυμει να κανουμε γυμνοι στον χωρο της μασαζ απ οτι μου ειπε στο chat , αρα δεν παιζει κατι,απο φωτος φαινεται με ωραιο προσωπο αλλα πολυ κοντη πλαδαρο σωμα,γιουβαρλακι
μια χαρα κανει φραπεδακι ,σε αυτους που γουσταρει,μεχρι να παξαναπαει Μυκονο τον Μαιο,ειναι οντως γιουβαρλακι και ξυνουλα

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
330
Πόντοι
21
Εχω μια πληροφορία για μασαζ με σεξ στη νεα Σμύρνη, Βενιζέλου 33.Ξέρει κάποιος κάτι;

paliatsos1

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2024
Like
112
Πόντοι
0
μια χαρα κανει φραπεδακι ,σε αυτους που γουσταρει,μεχρι να παξαναπαει Μυκονο τον Μαιο,ειναι οντως γιουβαρλακι και ξυνουλα
Έχεις πάρει δλδ ?

Εγώ που είχα επικοινωνήσει για μασάζ κάποτε χωρίς να αναφέρω οτιδήποτε άλλο εξτρα μου απάντησε ότι έχει γκόμενο. Ότι να ναι δλδ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom