christos1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 167
- Πόντοι
- 0
Χρυσαυγή=Δρακουμέλ μύστη..Μόνο για μερακλήδες ή αν έχεις πιεί ένα βαρέλι scotch ..Τι εστι Χρυσαυγη???
Χρυσαυγή=Δρακουμέλ μύστη..Μόνο για μερακλήδες ή αν έχεις πιεί ένα βαρέλι scotch ..Τι εστι Χρυσαυγη???
Εδω εισαι, τυπε...Τι εστι Χρυσαυγη???
θα ηθελα και εγω ενα τηλεφωνο.ευχαριστω πολυΤηλ κ των 2?? αν θες σε μνμ
Create an account or log in to Instagram - Share what you're into with the people who get you.www.instagram.com
Ξέρουμε κάτι ;
Έχει δικό τς χώρο και το μασάζ αν δεν κάνω λάθος είναι στα 60
Ps η ρώγα είναι να κρέμας πετ
Φιλοι μου σημερα ειχα κλεισει ραντεβου με την συγκεκριμενη ευτυχως που ειχα δουλεια στα εξαρχεια και το συνδυασα,ειδαλλως θα ειχα αυτοκτονησει.Ανοιγει πορτα και βλεπω μια κοπελιτσα 1,50 αδυνατη κρυα μεχρι αηδιας καμμια σχεση με φωτο ρωταγε πολλα προσωπικα βεβαια της το εκοψα αλλα επεμενε στις ερωτησεις της.Μασαζ ανυπαρκτο με πετσετα αν και την ειχε τοποθετησει με τετοιον τροπο που εβλεπε τα παπαρια μου και εκανε περασμα τυχαια αλλα δεν προσφερει μου ειπε τιποτα περισσοτερο μονο αν θα πηγαινω τακτικα θα κανει καλυτερη τιμη.Εγω πιστευω οτι θα προσφερει φραπε απλα με ειδε πρωτη φορα και κρατηθηκε.Τιμη 70 ευρω.Δεν προκειται να ξαναπαω.Αδιαφορη.Ουτε για 20 ευρω δεν αξιζε.Αλλα ειπαμε καποιος πρεπει να παει να ενημερωσει τους υπολοιπους προς αποφυγη.Αυτα.Καλα βολια.
Create an account or log in to Instagram - Share what you're into with the people who get you.www.instagram.com
Ξέρουμε κάτι ;
Έχει δικό τς χώρο και το μασάζ αν δεν κάνω λάθος είναι στα 60
Ps η ρώγα είναι να κρέμας πετσέτα
Ανοιγει κανονικαΔεν ανοίγει τα ινσταγκραμ
Καλλιθεα είναι ο χώρος της;Πρώτη συνάντηση με θεία (γιαγιά) Ελένη. Διάβαζα τόσα χρόνια αποθεωτικά σχόλια και πάντα το χα στο μυαλό μου να δοκιμάσω, αλλά πάντα με κράταγε η ηλικία και αν θα καυλώσω με μία γυναίκα 60+. Λοιπόν όχι μόνο με καύλωσε, αλλά όταν γύρισα σπίτι τράβηξα και δύο μαλακίες για να ηρεμήσω. Δεν θα πω για υπηρεσίες, έχουν αναφερθεί πόσες φορές. Προσωπικά είναι αυτό που έψαχνα, δηλαδή ένα φοβερό μασάζ με μία φοβερή κατάληξη και σε ένα πολύ καθαρό χώρο που θα ζήλευαν μασατζίδικα. Μπράβο στη θεία Ελένη!
Δεν υπαρχει ντους ουτε πριν ουτε μετα.Καθαριοτητα 7 στα 10.Διαρκεια 1 ωρα.Αλλα θελεις να φυγεις σε 20 λεπτα.Μην το επιχειρησεις φιλε μου.Υπαρχει προβλημα παρκινγκ[B]franconero[/B] : #9.145
"Μασαζ ανυπαρκτο με πετσετα" και "Τιμη 70 ευρω." δε το λες και VFM.
Να υποθέσω διάρκεια 1 ώρα;
Χώρος/καθαριότητα χώρου: πως ήταν;
Δυνατότητα για ντουζ πριν/μετά;
Οτι βλεπεις στο link που παρεθεσε ο χρηστης βαλε συν 15 κιλα περιπου.Τι εστι Χρυσαυγη???
Φίλε μου καλησπέρα. Ενα μέσο επικοινωνίας για θεία Ελένη αν μπορείς σε pm.Για μασαζ καλο εχω την Νατασα -θεια Ελενη ,τωρα ψαχνουμε χαλαρο μασαζ και σεξ με καλο κορμι σε καλη ηλικια ,οχι στα 68 .
Δεν θες να μαθεις... Ακουει και στο ΔρακουμελΤι εστι Χρυσαυγη???
Θυμαμαι απο παλιοτερες αναρτησεις σου οτι την ειχες παει τραινο τη θεια...Δεν θες να μαθεις... Ακουει και στο Δρακουμελ
vasili kauna μακριαΓια καλό μασάζ και εκτόνωση (φραπέ) ποια προτείνετε;
Έχω σταμπάρει τις παρακάτω τρεις
Vasiliki Kauma
Maria Georgiou Liatsi
Rene Goldfinger
Έχουμε τηλέφωνο συναγωνιστή; Σε pm?Εδω εισαι, τυπε...
Bei Facebook anmelden
Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.www.facebook.com
Maria Georgiou Liatsi για αυτή ξέρει κανεις τίποτα , έχει πληροφορίες ?vasili kauna μακρια