Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ηλια ηλιου ειναι ακριβως...σε ευχαριστω φιλε γιατι μολις εκλεισα ραντεβου την δευτερα παλι καλα της το ακυρωσα...αρα οι φωτο μουφαΓια Μαιρη απο Νεο Κοσμο που λετε, αν ειναι αυτη που νομιζω (ηλια ηλιου) ειχα απει πριν 3 χρονια και μετα το σοκ που πηρα εκανα κανα 9μηνο να ξανα παω σε μασαζ-call... Καμια σχεση οι φωτο, χοντρη, ασχημη με χαλια δοντια, μαλλι αραιο κοντο και πατημενο απο τη ξαπλα, μασαζ ανυπαρκτο, στα 4 το νιμου εβγαλε μυρωδιες, μου επεσε (απορω πως μου ειχε σηκωθει)
Βεβαια μπορει να παει καποιος και να του αρεσει, γουστα ειναι αυτα...
μακρυά τότε..ευχαριστούμε...![]()
45ara se perimenei
45ara me kampiles kathari exemithei me diko mu xoro se perimeno na apolausume stigmes... pu sigura tha thes na xanaertheis! Misi oritsa. To doraki mu sta 30 euro kai perilmvanei kai masaz gia opoion thelei! '!!! Pare me sto 210 92 13 733kanesex.com
Επειδή ρώτησαν κάποιοι συναγωνιστές, ενημερώνω ότι είναι η γνωστή Ρουμανογύφτισσα Ανια, που δεχόταν σε κάτι υπόγεια στου Ζωγράφου για όσους θυμούνται. Εχει κωλάρα και έφεση στα ακάποτα...
Πανε και 3 χρονια, σιγουρα οροφο χωρις να θυμαμαι ποιον, υπερακαταστατο διαμερισμα οπως και το μπανιο, ριχμενα απλυτα και τετοια, σαν 60αρας που βαριεται να μαζεψει και να καθαρισει... (ειναι σιγουρα 60 αλλα εννοειται οχι γκιλφ, πολλα κιλα, μυρωδιες οπως ειπα κ αλλα)Θυμάσαι πως ήταν ο χώρος, δλδ αν ήταν καθαρός, σε όροφο κτλ?
δεν νομιζω... Εγω μιλαω για καποια Μαιρη απο Νεο Κοσμο στην Ηλια Ηλιου...Αυτήν εννοείς φίλε Dimp?
Παρακαλω, αν πας σε αυτη που λες πες μας τις εντυπωσεις σου μη τις κρατησεις για παρτη σου!Ευχαριστώ!
Στη σελίδα 141 υπάρχει κριτική. Πάλι ντόρτια ήφερα τύπε Περαματιώτη ???Ο Πειραιάς δεν ανήκει στα νότια προάστεια νομίζω, αλλά πάντως αν είναι στον Πειραιά τόσο το καλύτερο για εμάς τους κοντινούς γιατί δεν παίζει τίποτα στον Πειραιά.
Εκανα την επίσκεψη από περιέργεια.Ο Πειραιάς δεν ανήκει στα νότια προάστεια νομίζω, αλλά πάντως αν είναι στον Πειραιά τόσο το καλύτερο για εμάς τους κοντινούς γιατί δεν παίζει τίποτα στον Πειραιά.
Στη σελίδα 141 υπάρχει κριτική. Πάλι ντόρτια ήφερα τύπε Περαματιώτη ???
Εμφάνιση, πρόσωπο δλδη, πόσο? 6αράκι πιανει ή μπα?Εκανα την επίσκεψη από περιέργεια.
Δεν τρελάθηκα. Μασάζ μέτριο χωρίς λάδι, εμφάνιση δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις γιατί την έχουν πάρει τα χρόνια. Παρόλα αυτά ευγενική και δεχτικη
Όχι τυπε Ερεθις, δεν πήγα, αν και με αυτά που γράφει δε με βλέπω!!! Στο μεταξύ κανένας δε διευκρινήζει αν έγινε σεξΠήγες δηλαδή και δεν?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εμφάνιση, πρόσωπο δλδη, πόσο? 6αράκι πιανει ή μπα?
Και 50, φουλ με σεξ?
Να προσθέσω στην κριτική του συναγωνιστή ότι στην αρχή σε ρωτάει αν θέλεις επαγγελματικό ή ερωτικό μασάζ. Λογικά ο συναγωνιστής ζήτησε επαγγελματικό και σε αυτό το πρόγραμα έχει μόνο χειρομαλαξη λόγω ότι τρώει πολύ ώρα στο μασάζ.Διαβάστε βρε σεις την κριτική της καφέ αρκούδας στη σελίδα 141 να σας λυθούν οι απορίες...
Κι επειδή βαριέστε να κάνετε κλικ για να μην πιαστούν τα δαχτυλάκια σας, σάς βάζω απευθείας τον σύνδεσμο
Κι εγώ αυτό κατάλαβα από την κριτική. Οι υπηρεσίες είναι αναλόγως τι θα της ζητήσεις από την αρχή. Πριν ξεκινήσεις το πρόγραμμα.Να προσθέσω στην κριτική του συναγωνιστή ότι στην αρχή σε ρωτάει αν θέλεις επαγγελματικό ή ερωτικό μασάζ. Λογικά ο συναγωνιστής ζήτησε επαγγελματικό και σε αυτό το πρόγραμα έχει μόνο χειρομαλαξη λόγω ότι τρώει πολύ ώρα στο μασάζ.
Στο ερωτικό που επέλεξα εγώ ήταν ένα μασάζ της πλάκας και μικρού χρονικού διαστήματος και έφτασε μέχρι φουλ
Δε μου θυμίζει κάτι η αγγελία , ούτε το τηλέφωνό της. Ίσως είναι καινούρια!![]()
Προγράμματα θεραπευτικού μασάζ
ΜΑΣΕΖ Ελληνίδα προσφέρει προγράμματα θεραπευτικού μασάζ για ηρεμία, τόνωση, ξεκούραση και απαλλαγή άγχους, τιμή 50€, 10.00-21.00www.xe.gr
Έχει πάει κανείς εδώ;
Μου είπε ότι δεν έχει μασαζοκρέβατο(ακόμα). Αυτό είναι λίγο red flag.Δε μου θυμίζει κάτι η αγγελία , ούτε το τηλέφωνό της. Ίσως είναι καινούρια!
Επίσης δεν αναφέρει κάτι για δικό της χώρο. Που σημαίνει μάλλον συν 25€ για ξενοδοχείο.
Φωτογραφία δεν έχει, υπονοούμενα για κάτι έξτρα στο κείμενο της αγγελίας της επίσης δεν έχει.
Δεν ξέρω ποιος είναι αρκετά τολμηρός να φυτιλιάσει 3 μεροκάματα για να κάνει το κασκαντεριλίκι.
Ας ελπίσουμε ότι θα απαντήσει κάποιος που γνωρίζει.
Δε μου θυμίζει κάτι η αγγελία , ούτε το τηλέφωνό της. Ίσως είναι καινούρια!
Επίσης δεν αναφέρει κάτι για δικό της χώρο. Που σημαίνει μάλλον συν 25€ για ξενοδοχείο.
Φωτογραφία δεν έχει, υπονοούμενα για κάτι έξτρα στο κείμενο της αγγελίας της επίσης δεν έχει.
Δεν ξέρω ποιος είναι αρκετά τολμηρός να φυτιλιάσει 3 μεροκάματα για να κάνει το κασκαντεριλίκι.
Ας ελπίσουμε ότι θα απαντήσει κάποιος που γνωρίζει.
Παρακαλώ διευθ. θεια Λενα ?![]()
Δέχομαι στον πολυτελή μου χώρο από το πρωί μέχρι το βράδυ - Love List
Ώριμη Ελληνίδα = στο χώρο της = 40αρα Ελληνίδα απευθύνεται σε Σοβαρούς Άντρες που επιθυμούν ολοκληρωμένη απόλαυση με όλα τα ερωτικά παιχνίδια Δέχομαι στον πολυτελή […]www.lovelist.com.gr
Γι αυτην μιλαω...
Στειλε πμ
Ηλια ηλιου ν.κοσμοςΠαρακαλώ διευθ. θεια Λενα ?