Νέα

Μασάζ στην Κύπρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mariosapoel1986
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 219
  • Εμφανίσεις 91K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
6 Σεπ 2017
Like
212
Πόντοι
21
Γεια σας κοπελιά. Χθες πήγα για μασάζ πάροδος μακαρίου λευκωσία. Έκλεισα για 1 ώρα. Τής έδωσα 70 ευρώ και μού λέει α θέλεις και εξτρά. Της απάντησα θετικά. Το μασάζ δεν λέει πολλά αλλά η πιππα που έκανε στο τέλος ήταν φανταστική.
Link;

ALEX-NICOSIA

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2025
Like
6
Πόντοι
0
Γεια σας κοπελιά. Χθες πήγα για μασάζ πάροδος μακαρίου λευκωσία. Έκλεισα για 1 ώρα. Τής έδωσα 70 ευρώ και μού λέει α θέλεις και εξτρά. Της απάντησα θετικά. Το μασάζ δεν λέει πολλά αλλά η πιππα που έκανε στο τέλος ήταν φανταστική.
Σε ποιαν αναφέρεσαι φίλε;

tanoau79

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2024
Like
116
Πόντοι
1
Παιδιά, σταματήστε να γράφετε πράγματα χωρίς links γιατί φαίνονται 100% ψεύτικες πληροφορίες.

Mixalos80

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2022
Like
12
Πόντοι
0
Σε ποιαν αναφέρεσαι φίλε;
Δε
Παιδιά, σταματήστε να γράφετε πράγματα χωρίς links γιατί φαίνονται 100% ψεύτικες πληροφορίες.
Όπως είπα και πιο πάνω δεν έχω λινκ. Αυτοι που ζήτησαν το τηλέφωνο της τούς το εδωσα. Μπορούν να επιβεβαιώσουν αν είναι αλήθεια

Γιακουμης!

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2023
Like
425
Πόντοι
21
Πες σε ποια ρε φίλε βάλε την αγγελία έλεος

apple20351

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2025
Like
2
Πόντοι
0
Δε

Όπως είπα και πιο πάνω δεν έχω λινκ. Αυτοι που ζήτησαν το τηλέφωνο της τούς το εδωσα. Μπορούν να επιβεβαιώσουν αν είναι αλήθεια
Μπορεις να το στειλεις pm? Μολις εκανα λογαριασμονκαι δεν μπορω μα στειλω εγω

Kipreosss

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2025
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε μπορεις να μου στειλεις το τηλεφωνο σε π.μ παρακαλω;

Sexykokos

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2020
Like
620
Πόντοι
86
Τελικά έχει ζητήσει το μασάζ.χαχαχα...τουλαχιστον να αξίζει.... περιμένουμε σχόλια..οσοί παν...

roflx

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2025
Like
16
Πόντοι
0

Έχω δοκιμάσει. Καλό μασαζ, τελείομα με το χέρι, μέτριο. Δεν της αρέσει να την αγγιζεις ιδιέτερα.

marathonomahos

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2022
Like
8
Πόντοι
0
δωσε τηλεφωνο φιλε

apple20351

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2025
Like
2
Πόντοι
0
The Glow Hour Γερασιμου Μαρκορα Λευκωσια εχει παει καποιος; ειναι μονο μασαζ;

Stories

Νέο!