Καλησπέρα παιδιά, μήπως γνωρίζει κανείς κάτι για αυτήν;
Γεια σας, είμαι η Eli, 36 ετών, οι φωτογραφίες μου είναι 100% αληθινές, θα δείτε μόνοι σας μισή ώρα μασάζ με χειροκίνητη εκσπερμάτωση, -50 ευρώ.Μασάζ μιας ώρας με το χέρι 100 ευρώ προσφέρω και strapon και pipa, αλλά είναι έξτρα.6907957439 Αυτός είναι ο αριθμός μου, σε περιμένω.Και αξέχαστες...
kanesex.com
κριτικη του
ks(1)
Συνάντηση με την κοπέλα παραπάνω.
Από εμφάνηση μπορώ να πω ότι έχει σχέση με τη φωτό ΟΧΙ όμως ότι είναι αυτή. Είναι αδύνατη κοντούλα με σφιχτό σώμα 2άρι στήθος και αρκετά τατουάζ. Η ηλικία της πατημένα 30 προ πολλού...
Εδώ σταματάνε τα όποια θετικά μπορεί να πει κάποιος...
Παιδιά απο υπηρεσίες χειρότερα και απο μπουρδέλο...
Η τιμές ξεκινάνε από τα 50 και φτανουν δεν ξέρω και εγω που γιατί μου έλεγε: 150ε για 2 φορές, αν θέλεις γλυφομούνι είναι +20, αν θέλεις να τελειώσεις στο στόμα μου +40, αν θέλεις... και όλα αυτά την ώρα που έχουμε ξεκινήσει.
Μου θύμισε τους αυτόματους τηλεφωνιτές....
Ετυχώς που πήρα απλό πρόγραμμα γιατί θα τα έκλεγα.
Δεν δέχεται φιλιά, δεν έκανε προκαταρκτικά και πήγε να βάλει και χέρι στο μουνί της την ώρα που τη γαμούσα αλλά της το τράβηξα γρήγορα.
Γενικά είιχα την αίσθηση ότι πηδούσα σε μπουρδέλο με τιμή call girl.
Εντάξη μπορεί να δουλεύει πάνω στη Θεσσαλονίκη σε κανένα studio αλλα όταν πας σε άλλη πόλη σαν call girl πρέπει να έχεις και τις ανάλογες υπηρεσίες όχι μόνο τιμές...
Αν είχαν καλύτερες υπηρεσίες σε σχέση με τις τιμές τους θα είχαν και περισσότερη κίνηση.
Αυτά από εμένα και της ρίχνω ένα ωραιότατο μαύρο γιατί δεν αξίζει τα χρήματα που ζητάει για τις υπηρεσίες που προσφέρει.!!!!