Νέα

Μασάζ κατ' οίκον που φραπάς ή δεν φραπάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kamos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
10
Like
1.543
Πόντοι
496
απο το 4you έχει δοκιμασει κάποιος την Θωμαή ή κάποια αλλη εκτος της προαναφερθείσας Μιχαέλας;
εχω δοκιμασει Μιχαελα και Φλώρα ειναι στα δεν αλλά την Θωμαη πρεπει να την δοκιμάσω αν εχει κανεις εμπειρια μαζί της ας γραψει ή ας στειλειε

blackpanther90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2025
Like
1.057
Πόντοι
201
εχω δοκιμασει Μιχαελα και Φλώρα ειναι στα δεν αλλά την Θωμαη πρεπει να την δοκιμάσω αν εχει κανεις εμπειρια μαζί της ας γραψει ή ας στειλειε
καμια απο τις δυο δε φραπαρει;

pussy addicted

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
533
Πόντοι
306
Στο Royale δοκιμασα Ελενα νεα κοντα στα 20-22. Καλο μασαζ 90 ευρω η ώρα + μαλακια . Παραπανω μου ειπε κανει πιπα και footjob. Γλυκια κοπελα στο προσωπο αλλα ειναι υπερβαρη παιδια δλδ 1,65/85 κιλα σιγουρα

Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
179
Πόντοι
0
Στο Royale δοκιμασα Ελενα νεα κοντα στα 20-22. Καλο μασαζ 90 ευρω η ώρα + μαλακια . Παραπανω μου ειπε κανει πιπα και footjob. Γλυκια κοπελα στο προσωπο αλλα ειναι υπερβαρη παιδια δλδ 1,65/85 κιλα σιγουρα
Πολλά σε πήρε

Nasty Dream

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2024
Like
504
Πόντοι
21
Μπαίνω στην σελίδα τους και δεν έχει φωτογραφίες από τα κορίτσια. Αν τους στείλεις μήνυμα στο Viber σου στέλνουν φωτογραφίες από τις κοπέλες;

pussy addicted

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
533
Πόντοι
306
Μπαίνω στην σελίδα τους και δεν έχει φωτογραφίες από τα κορίτσια. Αν τους στείλεις μήνυμα στο Viber σου στέλνουν φωτογραφίες από τις κοπέλες;
Ακριβώς. 2 είχαν μέχρι και τη προηγούμενη εβδομάδα. Έλενα που δοκίμασα και Μικαέλα που δεν δοκίμασα

OP
OP
K

Kamos

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
48
Πόντοι
0
Δοκίμασε όσο θες....τα κορίτσια γαμιουνται σαν σκυλες...μόνο αν δείξεις ότι έχεις πακέτο....( Δοκίμασε να κλείσεις σε 5*****....την επόμενη συνεδρίαση. ( μιλούσα με έναν φίλο μου σπο Αθήνα και μου είπε ότι το συγκεκριμένο πρακτορείο είναι πολύ επιλεκτικό και στοχεύει σε πελάτες ψάρια...) αυτά από εμένα....και τέλος με αυτούς. Πάμε σε άλλο τώρα.

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
10
Like
1.543
Πόντοι
496
Δοκίμασε όσο θες....τα κορίτσια γαμιουνται σαν σκυλες...μόνο αν δείξεις ότι έχεις πακέτο....( Δοκίμασε να κλείσεις σε 5*****....την επόμενη συνεδρίαση. ( μιλούσα με έναν φίλο μου σπο Αθήνα και μου είπε ότι το συγκεκριμένο πρακτορείο είναι πολύ επιλεκτικό και στοχεύει σε πελάτες ψάρια...) αυτά από εμένα....και τέλος με αυτούς. Πάμε σε άλλο τώρα.
Η Μίχαελα πιστεύω ότι δεν γαμιεται δυστυχώς δεν μου έδωσε αυτή την εντύπωση

Troublemaker_

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
16
Like
5.059
Πόντοι
1.436
Μεγάλη κοροϊδία…
90 € ευρώ για να σου τον παίξουν ρε φίλε;
Εντωμεταξύ η συγκεκριμένη θα σου τον έπαιζα κάποτε στην Βάνα με 50

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom