Και ξέρεις φίλε μου πως έκλεισε κάνανε διαμαρτυρία ή γειτονιά Πάω και γω μια μέρα ανέμελος γιατί είχε γίνει στέκι μου τόσο καλά μουνιά και τόσο καλό σεξ εννοείται ότι δεν το έχανα με τίποτα Και βλέπω απ’έξω κόσμο Να κάνουν διαμαρτυρία για το μασάζ άδικο μπουρδέλοστούντιο Αστυνομίες εκεί είχανε κλείσει την Λιοσίων χαμός και μετά έκλεισε τελείως δεν ξανάνοιξε ποτέναι ειχα προλάβει να παω και γω 2 φορες πολυ καλη φαση μετα εμπλεξα με γκομενα και εκοψα μετα που χωρισα ειχε κλεισει ....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζούδες για σκληρούς μύστες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα milfogamis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 77
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
FROID
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 244
- Πόντοι
- 36
Για Ηλιανα κάνεις δεν θυμάται τίποτα ρε αλάνια
Μια ιστορία μόνη της ήτανε
Από τις πιο καλτ μορφές των μαδατζιδικων
Την Ηλιανα την είχα πρωτοδεί ευηνου πίσω από τον πύργο αθηνων και μετά πήγε για πολλά χρόνια μεσογειων πάνω από τον τότε Βερόπουλο μετά πέρασε στην αφάνεια λόγω ηλικίας
Θα θελα πολύ να μάθω από κάποιον παλαιότερο που ήταν πριν την ευηνου και τι απέγινε μετά τη μεσογειων
Ήταν η πρώτη μου επαφή με τα μασαζ, χρυσοχερα ήτανε καλό μασαζ και μαμησι
Την Ηλιανα την είχα πρωτοδεί ευηνου πίσω από τον πύργο αθηνων και μετά πήγε για πολλά χρόνια μεσογειων πάνω από τον τότε Βερόπουλο μετά πέρασε στην αφάνεια λόγω ηλικίας
Θα θελα πολύ να μάθω από κάποιον παλαιότερο που ήταν πριν την ευηνου και τι απέγινε μετά τη μεσογειων
Αυτή ήταν κοντούλα μελαχρινή με ανοιχτά μάτια;;Λέμε την ίδια ;;;Για Ηλιανα κάνεις δεν θυμάται τίποτα ρε αλάνια
χαρακτηριστικό των τότε εποχών η μεγάλη διασπορά των μαγαζιών, σ όλες τις γειτονιές υπήρχαν και κάποια. Τώρα μεγάλη συρίκνωση. Λεφτά δεν υπάρχουν ? οι άντρες δε γαμάνε ? έγινε incorect σαν το κυνήγι ? όσο πάνε και γκετοποιούνται...
προφανώς δεν βγάζουν πια τα χρήματα που θέλουν.
ή τις κυνηγάνε τρελλά , από το ηθών.
ή συνδυασμός των δύο.
Γεια σου ρε Φιλε, μετα την Μεσογειων πηγε ΠειραιαΓια Ηλιανα κάνεις δεν θυμάται τίποτα ρε αλάνια
Εγω την ειδα για πρωτη φορα, πριν την ευηνου στην Καλλιθεα.........
Μια δοση φορουσε μια μακρια φουστα, ηθελε να μπαινω απο κατω της,
ετσι με την φουστα να με καλυπτη ολον και να τις γλυφω το μουνι.........
==Τι Κανετε Κυριε.......Σιγα Σιγα Καλε μου Ανθρωπε.........==
Στα τελευταια νομιζω οτι επαιζαν ουσιες......
Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 10.553
- Πόντοι
- 2.586
απορω πως δεν αναφερθηκε κανεις σε αυτο της Οδου Κελσου στο Νεο κοσμο ...
Διακριτικο μεχρι αηδίας και μεσα να γινεται της μουρλης το πανηγυρι
Ισως το καλυτερο και με το πιο φιλικο περιβαλον απ ολα της γειτονιας ...
Φιλε δεν το γνωριζα, δυστυχως............απορω πως δεν αναφερθηκε κανεις σε αυτο της Οδου Κελσου στο Νεο κοσμο ...
για πες καμια ιστορια........τα κοριτσια μουναρες????
Τιμές; Τα γνωστά ;απορω πως δεν αναφερθηκε κανεις σε αυτο της Οδου Κελσου στο Νεο κοσμο ...
Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 10.553
- Πόντοι
- 2.586
10,000 δραχμουλεςΤιμές; Τα γνωστά ;
Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 10.553
- Πόντοι
- 2.586
ειχε μια Θεσσαλονικια , πολυ νταρντανομουνο ( τη βρηκα παλι σε ενα στην Μιχαλακοπουλου ) που ελεγε γουσταρω να βγαζω γουστα
Γυναικα που γουσταρε να γαμιεται σαν σκυλι
Γυναικα που γουσταρε να γαμιεται σαν σκυλι
ΩΠΑ δηλαδή 3010,000 δραχμουλες
Γιούρια;
tarifas pirea
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 6
- Like
- 542
- Πόντοι
- 300
πω πω φιλε τι μου θυμισες...με δραχμες τοτε 5000 . τα μπουρδελα θαταν στο 2000χιλιαρο...πρεπει ναπαιζε χοντρο νταβατζιλικι εκει...μαστρωπεια φουλ γκομενες χωρις χαρτια...γαμησε τα φαση...μια φορα γκομενα εκει μεσα οταν τελειωσαμε το γαμησι εκλαιγε κ μουπε αν μπορω να την βοηθησω να φυγει απο εκει...την λυπηθηκα μαγκες κ ειπα θες να παω στην αστυνομια...αλλα μου ειπε οχι αλλα καταλαβα κατι χοντρο παιζει...παντως μετα δεν ξαναπηγα κ ηρθε το μουνι ο μακης και τακλεισε ολα αυτα...επίσης τρομερό μασαζοστούντιο το θησέως 67 στον πρώτο όροφο με την μουνάρα ουγγαρέζα μέντι που εκτελούσε και χρέη τσατσάς όταν μπορούσε.......είχε και μία ουγγαρέζα σοφία άλλο πράγμα....και ένα ξανθό από άλλη πλανήτη.......άνοιξη καλοκαίρι του 98......μετά ήρθε ο σύφουνας ΜΑΚΗΣ και έκλεισαν όλα....5000 δρχ τότε το γαμήσι.
astari51
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 227
- Πόντοι
- 26
Αμφιθέας πάνω από μία έκθεση αυτοκινήτων ήταν με πλαινή πόρτα,εκεί δούλευε για λίγο καιρό η Αντριάννα με το λουλούδι στη πλάτη,πολύ μουνάρα η συγκεκριμένη
πω πω φιλε τι μου θυμισες...με δραχμες τοτε 5000 . τα μπουρδελα θαταν στο 2000χιλιαρο...πρεπει ναπαιζε χοντρο νταβατζιλικι εκει...μαστρωπεια φουλ γκομενες χωρις χαρτια...γαμησε τα φαση...μια φορα γκομενα εκει μεσα οταν τελειωσαμε το γαμησι εκλαιγε κ μουπε αν μπορω να την βοηθησω να φυγει απο εκει...την λυπηθηκα μαγκες κ ειπα θες να παω στην αστυνομια...αλλα μου ειπε οχι αλλα καταλαβα κατι χοντρο παιζει...παντως μετα δεν ξαναπηγα κ ηρθε το μουνι ο μακης και τακλεισε ολα αυτα...
πω πω φιλε τι μου θυμισες...με δραχμες τοτε 5000 . τα μπουρδελα θαταν στο 2000χιλιαρο...πρεπει ναπαιζε χοντρο νταβατζιλικι εκει...μαστρωπεια φουλ γκομενες χωρις χαρτια...γαμησε τα φαση...μια φορα γκομενα εκει μεσα οταν τελειωσαμε το γαμησι εκλαιγε κ μουπε αν μπορω να την βοηθησω να φυγει απο εκει...την λυπηθηκα μαγκες κ ειπα θες να παω στην αστυνομια...αλλα μου ειπε οχι αλλα καταλαβα κατι χοντρο παιζει...παντως μετα δεν ξαναπηγα κ ηρθε το μουνι ο μακης και τακλεισε ολα αυτα...
FROID
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 244
- Πόντοι
- 36
Ελα πειραια που ειχε παει?Γεια σου ρε Φιλε, μετα την Μεσογειων πηγε Πειραια
Εγω την ειδα για πρωτη φορα, πριν την ευηνου στην Καλλιθεα.........
Μια δοση φορουσε μια μακρια φουστα, ηθελε να μπαινω απο κατω της,
ετσι με την φουστα να με καλυπτη ολον και να τις γλυφω το μουνι.........
==Τι Κανετε Κυριε.......Σιγα Σιγα Καλε μου Ανθρωπε.........==
Στα τελευταια νομιζω οτι επαιζαν ουσιες......
Σε ποιο μασατζιδικο?
Πρέπει να παίρνε ψυχοφαρμακα τα τελευταια χρονια από τη μεσογείων στα τελευταία είχε γεράσει τότε κιόλας....
Πάντως στην ευηνου ηταν στα καλύτερα της καυτή σαρανταρρα
Στην Φιλωνος χαμηλα στην Τρουμπα / 6ος ΟροφοςΕλα πειραια που ειχε παει?
Σε ποιο μασατζιδικο?
Πρέπει να παίρνε ψυχοφαρμακα τα τελευταια χρονια από τη μεσογείων στα τελευταία είχε γεράσει τότε κιόλας....
Πάντως στην ευηνου ηταν στα καλύτερα της καυτή σαρανταρρα
Ειχε και μια Μουναρα Κυπρια--που Εσταζε το Μουνι της.........
Ναι Μαλλον Ψυχοφαρμακα, ναι απο την Μεσογειων--Τρικλιζε καπως
Ευηνου Ναι, ηταν Πολυ Δυνατο Μιλφ.......Που να την Προλαβανες Καλλιθεα.....
Πολυ Ομορφα Χρονια Φιλε μου.......
Να Εχουμε να Θυμομαστε.....Τρελα Μεγαλη,
feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 28.251
- Πόντοι
- 26.236
Πραγματικά αν είχαν πάει κάποιοι κ το θυμούνται αυτό στη κηφισιας κάπου στο 60-62 ηθελα να μάθω εμπειριες .
Προσωπικά μου φαινοταν τότε παράδεισος . Δεξιά οπως έμπαινες σαλόνι τεράστιο με καναπέδες κ αριστερά δωματια με διπλά κρεβάτια . Κόλαση
Προσωπικά μου φαινοταν τότε παράδεισος . Δεξιά οπως έμπαινες σαλόνι τεράστιο με καναπέδες κ αριστερά δωματια με διπλά κρεβάτια . Κόλαση

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 140
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 94
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 879
- Εμφανίσεις