Νέα

Μασατζούδες για σκληρούς μύστες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα milfogamis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 77
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
41.298
Πόντοι
6.756
Οπως κ ένα στις αρχές της συγγρου ,νομίζω Amadeus το ελεγαν ειχε πάντα καλά κομμάτια κομμάτια . Μασαζοστουντιο φάση .
Και στο παράδρομο στη Συγγρού προς public όπως κατεβαινες δεξιά οδός πολέμου είχε δύο καλά κινεζα ταυλανδεζα δύο πυραύλους.πριν μια 20 ετια.

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
43
Like
31.004
Πόντοι
11.096
Στην Αμφιθέας στο κατέβασμα λίγο πριν την Συγγρού, με ξεχωριστή είσοδο στο πλάι πρώτος όροφος υπήρχε ένα μασαζοστουντιο στυλ πάντα είχε 2, 3 κοπέλες μέσα καλά κομμάτια ανατολικού μπλόκ.

Φοιβος9

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2018
Like
532
Πόντοι
81
Στην Αμφιθέας στο κατέβασμα λίγο πριν την Συγγρού, με ξεχωριστή είσοδο στο πλάι πρώτος όροφος υπήρχε ένα μασαζοστουντιο στυλ πάντα είχε 2, 3 κοπέλες μέσα καλά κομμάτια ανατολικού μπλόκ.
Αμφιθέας πάνω από μία έκθεση αυτοκινήτων ήταν με πλαινή πόρτα,εκεί δούλευε για λίγο καιρό η Αντριάννα με το λουλούδι στη πλάτη,πολύ μουνάρα η συγκεκριμένη

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.525
Πόντοι
2.586
Τώρα που μιλάτε για αγγελίες και μονοκατοικίες ποιος θυμάται στα μέσα της δεκαετίας του 90 μια μονοκατοικία με κήπο ολάνθιστο στο Ελληνικό ;;; Πρέπει να ήταν 2 τετράγωνα πάνω από την παραλιακή που είχε μέσα κοπέλες ΑΑ...
ναι αμε ..πως δεν το θυμομαστε ..Οι περισσοτερες δουλευαν σε ενα που ηταν βουλιαγμένης διπλα απο κει που ειναι ο Πριαμος

• Like
Αντιδράσεις: leon23

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.525
Πόντοι
2.586
Αμφιθέας πάνω από μία έκθεση αυτοκινήτων ήταν με πλαινή πόρτα,εκεί δούλευε για λίγο καιρό η Αντριάννα με το λουλούδι στη πλάτη,πολύ μουνάρα η συγκεκριμένη
το οποιο μετα εγινε studio ...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
493
Like
39.854
Πόντοι
42.697
Γερμανίδα. Μεγάλο όνομα στα στούντιο η συγκεκριμένη. Για ένα διάστημα στα τέλη των 00's δούλευε σε ένα στούντιο τέρμα στη Λιοσίων προς των σταθμό των ΚΤΕΛ

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.903
Πόντοι
216
ναι αμε ..πως δεν το θυμομαστε ..Οι περισσοτερες δουλευαν σε ενα που ηταν βουλιαγμένης διπλα απο κει που ειναι ο Πριαμος
Την πρώτη φορά που πήγα διώξανε ευγενικά γιατί ήμουν αρκετά μικρος

Cool21

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2025
Like
20
Πόντοι
0
Τι μου θυμίσατε μύστες μου τώρα στην Λιοσίων δεκαετία 90 εκεί λίγο πιο πάνω από τα ΚΤΕΛ στο γωνιακό με το gay για τσατσά καλό ανθρωπάκι αυτός έφερνε μοντέλα του penthouse Του περιοδικού που ήταν για οσουσ Θυμούνται ο αντίπαλος του Περιοδικού playboy
Απίστευτος ο gay -Τσατσά σου έφερνε το penthhouse στην έδειχνε και σου έλεγε πέρνα σε δυο μέρες θα την έχω εδώ και έτσι ήτανε φίλοι μου καρατουμπανα όλα ένα προς ένα!!! Παίζει από το 95 μέχρι το 2000 κάτι που έκλεισε γιατί το έκλεισε η γειτονιά αυτό Η ρουφιάνοι μας χάλασαν το στέκι να είχα περάσει κι 100 φορες αυτά τα πέντε χρόνια χωρίς υπερβολές και ποτέ δεν είχα φύγει δυσαρεστημένος απίστευτα μουνιά και πολύ φιλότιμες στο γαμήσι ήμουνα και εγώ πιτσιρικάς τις πήγαινα κοπίδι τις κορασίδες

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
236
Πόντοι
36
Τι μου θυμίσατε μύστες μου τώρα στην Λιοσίων δεκαετία 90 εκεί λίγο πιο πάνω από τα ΚΤΕΛ στο γωνιακό με το gay για τσατσά καλό ανθρωπάκι αυτός έφερνε μοντέλα του penthouse Του περιοδικού που ήταν για οσουσ Θυμούνται ο αντίπαλος του Περιοδικού playboy
Απίστευτος ο gay -Τσατσά σου έφερνε το penthhouse στην έδειχνε και σου έλεγε πέρνα σε δυο μέρες θα την έχω εδώ και έτσι ήτανε φίλοι μου καρατουμπανα όλα ένα προς ένα!!! Παίζει από το 95 μέχρι το 2000 κάτι που έκλεισε γιατί το έκλεισε η γειτονιά αυτό Η ρουφιάνοι μας χάλασαν το στέκι να είχα περάσει κι 100 φορες αυτά τα πέντε χρόνια χωρίς υπερβολές και ποτέ δεν είχα φύγει δυσαρεστημένος απίστευτα μουνιά και πολύ φιλότιμες στο γαμήσι ήμουνα και εγώ πιτσιρικάς τις πήγαινα κοπίδι τις κορασίδες
ναι ειχα προλάβει να παω και γω 2 φορες πολυ καλη φαση μετα εμπλεξα με γκομενα και εκοψα μετα που χωρισα ειχε κλεισει ....

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.952
Πόντοι
5.916
Γερμανίδα. Μεγάλο όνομα στα στούντιο η συγκεκριμένη. Για ένα διάστημα στα τέλη των 00's δούλευε σε ένα στούντιο τέρμα στη Λιοσίων προς των σταθμό των ΚΤΕΛ
έλα ρε που κατάντησε.....η Αντριάννα.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.952
Πόντοι
5.916
και μία παμελα αν θυμάμαι καλά που για πολύ λίγο διάστημα ήταν στο μελινόσπιτο στην σολωμού 59 το καλοκαίρι του 2007....τί μουνί ήταν αυτό???? έδινε και κώλο...είχα πάθει παράκρουση...αλλά δυστυχώς μετα εξαφανίστηκε..

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.952
Πόντοι
5.916

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.952
Πόντοι
5.916
επίσης τρομερό μασαζοστούντιο το θησέως 67 στον πρώτο όροφο με την μουνάρα ουγγαρέζα μέντι που εκτελούσε και χρέη τσατσάς όταν μπορούσε.......είχε και μία ουγγαρέζα σοφία άλλο πράγμα....και ένα ξανθό από άλλη πλανήτη.......άνοιξη καλοκαίρι του 98......μετά ήρθε ο σύφουνας ΜΑΚΗΣ και έκλεισαν όλα....5000 δρχ τότε το γαμήσι.

pastelios

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
24
Like
14.372
Πόντοι
5.946
ρε θηριο.......χαχαχαχα

pastelios

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
24
Like
14.372
Πόντοι
5.946
χαχχαα....ρε κεραταδες !!!!!!!!!! ΤΡΟΜΕΡΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.402
Πόντοι
7.195
χαρακτηριστικό των τότε εποχών η μεγάλη διασπορά των μαγαζιών, σ όλες τις γειτονιές υπήρχαν και κάποια. Τώρα μεγάλη συρίκνωση. Λεφτά δεν υπάρχουν ? οι άντρες δε γαμάνε ? έγινε incorect σαν το κυνήγι ? όσο πάνε και γκετοποιούνται...

ntinos-x

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
1.092
Πόντοι
206
χαρακτηριστικό των τότε εποχών η μεγάλη διασπορά των μαγαζιών, σ όλες τις γειτονιές υπήρχαν και κάποια. Τώρα μεγάλη συρίκνωση. Λεφτά δεν υπάρχουν ? οι άντρες δε γαμάνε ? έγινε incorect σαν το κυνήγι ? όσο πάνε και γκετοποιούνται...
Η Γνωμη μου
=Λεφτα δεν Πολυ Υπαρχουν
=Διαθεση Πεσμενη
=Οι Αντρες δεν Πολυ Γαμανε--απλα Γαμανε
=Γκομενες Σεξυ σε Καταστηματα δεν υπαρχουν
=Αματουρια δεν μπαινουν στην δουλεια----εργαζονται απο νετ η κυκλο
=Καμια Γκομενα νεας Γενιας δεν δεχεται υποδειξης κ εντολες απο τις Τσατσες
και δεν ειναι ιδιαιτερα δεκτικες με τους Πελατες.....

Και το πιο Σημαντικο............Εχει μειωθει σε Ποσοστο==============
τα Αρσενικα με Ενφανη Αντρισμο κ θηλυκα με Ενφανη Θηλυκοτητα -----στην νεα γενια αναφερομαι...
Οποτε και ο Αγοραιος Περνα κριση.......
ειδα διαφημιση με κολ-γκερλ προσφορα στα 99ε

Θυμαστε οι παλαιοτεροι....τι γινονταν
Καραμανουδη-Απολλονος Συνταγμα, Κυψελη-πολλα καλα, Συγγρου, Καλλιθεα-πολλα κ Καλα
Νεα Σμυρνη,Πυργος Αθηνων-Μιχαλακοπουλου, Μυρταλη Στορυ κ Ελενη Στορυ,Ψυχικο,Χαλανδρι
Πειραιας, Δαφνη, Λοσιων,Ν Κοσμος,-Καλλιροης, Ελληνικο, Παλαιο Φαληρο, Πατησιων-Ολη,
εαν θυμηθω και αλλα θα σας πω.......

Ενα σκηνικο στο Ψυχικο-Γηροκομειο
Ελληνιδες Μουναρες - ΨιλοΑματερ
Πρωτη Επισκεψη, Αρχιζω συζητηση κτλ-κτλ
οποτε μου λεει.......τι θελεις αγορι μου.....?
Τι νομιζεις οτι συνβαινει...??? Πουτανες Πολυτελειας ειμαστε ασε τα του Μασαζ κ τις Μαλακιες.....

ntinos-x

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
1.092
Πόντοι
206
Και γκομενα κ Μονιμη σχεση........εχουμε
Λεφτα εχουμε..... Λιγα
Μυαλο δεν εχουμε Καθολου........
Κολημενο-Καμενο με το Μουνι

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
28.077
Πόντοι
26.236
Η Γνωμη μου
=Λεφτα δεν Πολυ Υπαρχουν
=Διαθεση Πεσμενη
=Οι Αντρες δεν Πολυ Γαμανε--απλα Γαμανε
=Γκομενες Σεξυ σε Καταστηματα δεν υπαρχουν
=Αματουρια δεν μπαινουν στην δουλεια----εργαζονται απο νετ η κυκλο
=Καμια Γκομενα νεας Γενιας δεν δεχεται υποδειξης κ εντολες απο τις Τσατσες
και δεν ειναι ιδιαιτερα δεκτικες με τους Πελατες.....

Και το πιο Σημαντικο............Εχει μειωθει σε Ποσοστο==============
τα Αρσενικα με Ενφανη Αντρισμο κ θηλυκα με Ενφανη Θηλυκοτητα -----στην νεα γενια αναφερομαι...
Οποτε και ο Αγοραιος Περνα κριση.......
ειδα διαφημιση με κολ-γκερλ προσφορα στα 99ε

Θυμαστε οι παλαιοτεροι....τι γινονταν
Καραμανουδη-Απολλονος Συνταγμα, Κυψελη-πολλα καλα, Συγγρου, Καλλιθεα-πολλα κ Καλα
Νεα Σμυρνη,Πυργος Αθηνων-Μιχαλακοπουλου, Μυρταλη Στορυ κ Ελενη Στορυ,Ψυχικο,Χαλανδρι
Πειραιας, Δαφνη, Λοσιων,Ν Κοσμος,-Καλλιροης, Ελληνικο, Παλαιο Φαληρο, Πατησιων-Ολη,
εαν θυμηθω και αλλα θα σας πω.......

Ενα σκηνικο στο Ψυχικο-Γηροκομειο
Ελληνιδες Μουναρες - ΨιλοΑματερ
Πρωτη Επισκεψη, Αρχιζω συζητηση κτλ-κτλ
οποτε μου λεει.......τι θελεις αγορι μου.....?
Τι νομιζεις οτι συνβαινει...??? Πουτανες Πολυτελειας ειμαστε ασε τα του Μασαζ κ τις Μαλακιες.....
Ψυχικό γηροκομείο πω τι θυμήθηκες . Ζόρικο μαγαζί , σκληρή πόρτα , οντως Ελληνίδες μουναρες !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom