Διαγραμμένο μέλος 196076
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 937
- Πόντοι
- 361
Σε αυτο θα συμφωνησω φιλε!Και βγηκε κανενας να ενημερωσει γιαυτο? Οχι. Ολοι μονοφαγαδες ειναι εδω μεσα.
Σε αυτο θα συμφωνησω φιλε!Και βγηκε κανενας να ενημερωσει γιαυτο? Οχι. Ολοι μονοφαγαδες ειναι εδω μεσα.
δες πως αντεδρασες εσυΕδώ για Μαριάννα σε ζητάνε λεφτά για να σε οδηγήσουν. Κουλαρετε ρε αλανια, όλοι υπεργαμιαδες της κακιάς ώρας
Ναι αφού ούτε γω το πιστευα
μη λετε παπαριες που δεν ισχυουν
ειχε βγει ο dj τοτε κ το ειπε κ του τα εχωσε κ τον διεψευσε η ελίνα στο fb
οσοι την ειχαν φιλη την ελινα τοτε το ειδαν
Επειδη παπαριες δεν λεω και επειδη εκεινο το ποστ το ειχα δει οπως βλεπω και βλεπω καθημερινα το νημα τοτε που ειχα ψαξει για φβ ελινα καζα δεν εβγαζε τιποτα, ουτε τωρα αν ψαξεις σου βγαζει κατι (προφανως το εχουν σβησει). Και απο την στιγμη που δεν μπορουσα να βρω τιποτα το αφησα εντελως. Τωρα αν εσυ εστειλες στον γατο ΠΜ και εκανες τα κουμαντα σου και εφαγες μπραβο σου.
εξακολουθείς να λες παπαριες γιατί δεν είσαι νέος στη πιάτσαΕπειδη παπαριες δεν λεω και επειδη εκεινο το ποστ το ειχα δει οπως βλεπω και βλεπω καθημερινα το νημα τοτε που ειχα ψαξει για φβ ελινα καζα δεν εβγαζε τιποτα, ουτε τωρα αν ψαξεις σου βγαζει κατι (προφανως το εχουν σβησει). Και απο την στιγμη που δεν μπορουσα να βρω τιποτα το αφησα εντελως. Τωρα αν εσυ εστειλες στον γατο ΠΜ και εκανες τα κουμαντα σου και εφαγες μπραβο σου.
εξακολουθείς να λες παπαριες γιατί δεν είσαι νέος στη πιάτσα
Οταν σε είχα στείλει στην Ελένη στο πανόραμα πάνε πολλά χρόνια ήρθες πμ κ μου το ζήτησες
Τώρα δε μπορούσες να ρθεις από τότε έχω βοηθήσει ένα σωρό άτομα πολύ πιο νέους από σένα
Χαχαχα Με ξέχασες ρε μλκ μη πεις τίποτε άλλο δημοσία φτάνει
Απλά να σε ρωτήσω αν υπάρχει ακόμη εκείνη η ψυχή η έφη η ρουμανα στην Κωλεττη πού παιρναμε
Οχι δεν υπάρχει έκλεισε
χαχαχα αν μεγαλώνεις εσύ Εγώ τι να πω ο παλιόγεροςΕ φιλε μου, μεγαλωνουμε και ξεχναμε κιολας! χαχαχα
Τι αλλο να πω δημοσια ρε? σαμπως θυμαμαι και τιποτα.. χαχαχα!
καντο μας λίγο λιανάΣυναγωνιστες καλησπερα!!!
Ερωτηση. Ξερει καπoιος σχετικα με την Ηλεκτρα απο το Dames Masaz??
Ιουλία παλιά γνωστή σταθερή κάτι κομήτες πάνε έρχονται κ είχε έρθει μέσα στις γιορτές η δέσποινά κάποιοι θα την θυμούνται η κρητικιά πιο αδύνατη από πάλια
θείο η Δέσποινα έφυγε? πολύ μου έλειψε αυτό το κορίτσι!
Μίλησα με τη κοπέλα που κλείνει τα ραντεβού και μου τη σύστησε..καντο μας λίγο λιανά
Πήγες κ την είδες η θες να πας
την κυρία μεταξά θες να πειςΜίλησα με τη κοπέλα που κλείνει τα ραντεβού και μου τη σύστησε..
Δε ξέρω πως την λένε. Στο Viber μιλήσαμετην κυρία μεταξά θες να πεις
Μη τρως παπά πάνε από κει κ ότι σε κάνει κλικ κ νομίζεις ότι δε θα σε ξεπετάξει
Γιατί το μαγαζί φημίζεται για ξεπεταδικο
Ο Χυσεας μαζι σου αδερφε μου.Ειρηνη ημιν αδελφια!Μετα απο πολλα χρονια ερευνες και πολλα πεταμενα λεφτα ωσπου να μαθω,γιατι πληρωνεις και μαθαινεις,κατεληξα οτι στην πιατσα οι τιμες ειναι ιδιες.Λιγο πανω λιγο κατω αυτες ειναι και ισχυει ο κανονας οτι δινεις παιρνεις!Οπου ειναι πολυ φτηνα καποιο λακκο εχει η φαβα,κανενα μπαζο θα ειναι ή πας και δεν ευχαριστιεσαι.Αλλο ειναι τα ντελα,αλλο τα σπιτια,αλλο τα call girls κι αλλο τα μασατζιδικα.To συγκεκριμενο ειναι κατι ιδιαιτερο που καποιοι την βρισκουν ετσι!Δεν ειναι σωστο να κανουμε κατακριση στον φιλο που μας ειπε την εμπειρια του,να ενημερωσει ηθελε ωστε αν θελει καποιος να παει ή αντιστοιχα να μην παει!Γιατι αυτο προσφερεται εκει!Στην ενοτητα που ειμαστε δεν ειναι σκετο γαμησι,αν ειναι ετσι πας σε ενα ντελο και τελειωνει η φαση και με λιγα χρηματα.Ειναι αλλη καυλα που προσφερουν τα μασατζιδικα,σε φτιαχνουν αλλιως οι γκομενες και χυνεις διαφορετικα.Οσο αναφορα την αποψη μου το χυσιμο ειναι must αλλα το ολο θεμα ειναι να το γουσταρει αυτος που πληρωνει,αλλιως δεν εχει νοημα.Το nuru κανονικα προσφερει χυσιμο αλλα με το σωμα της γκομενας χωρις να στον πιασει ή να τον παρει στο στομα.Μπορει ειτε τριβοντας τα βυζια της ή ενα μπατανα βρε αδερφε να τον κανει ωστε να χυσεις.