You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)
Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 12.296
- Πόντοι
- 3.556
εκτός από Ιουλία κ δέσποινά τις άλλες τις είδες να κάνεις περιγραφήΣε χθεσινή μου επικοινωνια Ιουλία Ζωή Δέσποινα από αύριο Έλλη και από Δευτρα νεο αιμα!!Ειδωμεν!!!
Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.973
- Πόντοι
- 3.936
Πες τα χρυσοστομε που θα βγουμε και παπατζιδες ενω δεν ειμαστεΑπρίλη με Μάιο ήταν η Αλέξανδρου στην Ελινα καζα κ την έπαιρνες με 80 φουλ
Αλλά αφού δε πιστεύουν στα παπαρια μας τι προσπαθείτε να τους πείσετε
premium1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 766
- Πόντοι
- 86
έχουμε come back από τη Στελιτσα τη γνωστή η κάποια άλλη χωρίς γυαλιά??Παναγιώτης λέγεται.Ειναι εκεί.Σοφια Νίκη Γιάννα και από Πέμπτη Στέλλα
Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 12.296
- Πόντοι
- 3.556
η γνωστή η στελιτσα είναι με τα γιαλια πού αδυνάτισεέχουμε come back από τη Στελιτσα τη γνωστή η κάποια άλλη χωρίς γυαλιά??
Αναγκαστικές κινήσεις του Παναγιώτη γιατί δε βρίσκει τίποτε νέο
Πάντως κάτι παίχτηκε στη Μαριάννα κ έφυγαν όλες το ξέρω ότι είχε πέσιμο αλλά γιατί δε ξαναγύρισαν
xouanito32
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Σ'ευχαριστω φιλε μου θα σας ενημερωσω μετα την συναντησηΠαναγιώτης λέγεται.Ειναι εκεί.Σοφια Νίκη Γιάννα και από Πέμπτη Στέλλα
premium1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 766
- Πόντοι
- 86
Σ'ευχαριστω φιλε μου θα σας ενημερωσω μετα την συναντηση
Δε ξέρω για πέσιμο, έχω να πάω από τότε που έκανε ανακαίνιση και είχε μεταφερθεί κάπου αλλού το φθινόπωρο. Ευχαριστώ πάντως.η γνωστή η στελιτσα είναι με τα γιαλια πού αδυνάτισε
Αναγκαστικές κινήσεις του Παναγιώτη γιατί δε βρίσκει τίποτε νέο
Πάντως κάτι παίχτηκε στη Μαριάννα κ έφυγαν όλες το ξέρω ότι είχε πέσιμο αλλά γιατί δε ξαναγύρισαν
Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 12.296
- Πόντοι
- 3.556
Εγώ δεν είδα καμία ανακαίνιση πάντως αρά άλλος ήταν ο λόγος πού πήγαν άλλουΔε ξέρω για πέσιμο, έχω να πάω από τότε που έκανε ανακαίνιση και είχε μεταφερθεί κάπου αλλού το φθινόπωρο. Ευχαριστώ πάντως.
premium1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 766
- Πόντοι
- 86
Οκ, δε ξέρω αν ανακαινιστικε ο χώρος γιατί δε ξαναπήγα από το φθινόπωρο, για Ανακαινηση μου είχε πει ο Παναγιώτης και η Σοφία, μάλλον είχαν τους λόγους τους. Θα τιμήσω την Στέλλα από εβδομάδα αν τη προλάβω -πετύχω.Εγώ δεν είδα καμία ανακαίνιση πάντως αρά άλλος ήταν ο λόγος πού πήγαν άλλου
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.505
- Πόντοι
- 7.636
εκτός από Ιουλία κ δέσποινά τις άλλες τις είδες να κάνεις περιγραφή
Ζωή είναι καλό τεμάχιο, έτσι όπως θυμάμαι όταν την είδα και είχα περάσει με στεγνό.
Πρέπει να ήταν πιο παλιά "Μαριάννα" αν με πληροφόρισαν και θυμάμαι καλά.
Οι υπηρεσίες της κάπου αναφέρθηκε ότι δεν είναι άριστες. Παρ'όλα αυτά θα το (τεμα-χύσω) όταν έρθει η ώρα!!!
Κάπου εδώ μέσα τα είχα διαβάσει, δεν έχω χρόνο να ψάξω πιο πίσω, ώστε να βοηθήσω αναρτόντας το σαν παράθεση.
Εγω Οκτωβριο την πετυχα, αρχες αν θυμαμαι καλα. Ραπτορα ακομα δεν απαντησες σε αυτο που σε ρωτησα. Θα πηγαινες στο νουρου κ σου χαλασε τη δουλεια ο αλλος που πηγε κ εδωσε 100αρικο? τα αλλα που απαντας σου ειπα κ αλλη φορα ειναι γενικολογα (που ισχυουν ομως). Τεσπα ας το ληξουμε εδω , κουρασεΑπρίλη με Μάιο ήταν η Αλέξανδρου στην Ελινα καζα κ την έπαιρνες με 80 φουλ
καλημέρα μπορείτε να μου δώσετε κι εμένα καμία πληροφορία σχετικά με ΠαναγιώτηςΔε ξέρω για πέσιμο, έχω να πάω από τότε που έκανε ανακαίνιση και είχε μεταφερθεί κάπου αλλού το φθινόπωρο. Ευχαριστώ πάντως.
premium1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 766
- Πόντοι
- 86
Καλησπέρα σου, όπως έχεις καταλάβει φίλε για να πάρεις πληροφορίες θα πρέπει πρώτα να δείξεις ότι δίνεις πληροφορίες. Ξεκίνα να γράφεις τις εμπειρίες σου από τα non prive και με εξωστρέφεια ( καφέδες ποτά κλπ) με μέλη του φόρουμ θα μάθεις ότι θέλεις. Όλοι έτσι δικτυωθηκαμε. Φιλικά.καλημέρα μπορείτε να μου δώσετε κι εμένα καμία πληροφορία σχετικά με Παναγιώτης
Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 12.296
- Πόντοι
- 3.556
κανε μία περιγραφή τις κοπέλες ηλικία προέλευσή τιμέςOk λοιπόν πήγα προχθές dames πέρασμα με Νανά πολύ ωραίο κορμί αλλά μεγάλη ξεπετα. Εγώ προσωπικά δεν την εγκρίνω ήταν και μια άλλη κοπέλα πολύ γλυκιά και μπαμπατσικη πολλά υποσχόμενη
ΜΗ κάνεις κ εσύ ξεπετα ενημέρωσή
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 14.779
- Πόντοι
- 32.165
Απρίλη με Μάιο ήταν η Αλέξανδρου στην Ελινα καζα κ την έπαιρνες με 80 φουλ
Και βγηκε κανενας να ενημερωσει γιαυτο? Οχι. Ολοι μονοφαγαδες ειναι εδω μεσα.
Mulaomerovic
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 296
- Πόντοι
- 21
Είχε γραφτεί πλαγίως για σελεμπριτι. Εγώ δίσταζα να τον βάλω εκεί μέσα
Mulaomerovic
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 296
- Πόντοι
- 21
Εδώ για Μαριάννα σε ζητάνε λεφτά για να σε οδηγήσουν. Κουλαρετε ρε αλανια, όλοι υπεργαμιαδες της κακιάς ώρας
Διαγραμμένο μέλος 196076
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 937
- Πόντοι
- 361
Για πες φιλε γιατι θα πηγαινα η Νανα δεν αξιζει?Εμφανιση της?Ok λοιπόν πήγα προχθές dames πέρασμα με Νανά πολύ ωραίο κορμί αλλά μεγάλη ξεπετα. Εγώ προσωπικά δεν την εγκρίνω ήταν και μια άλλη κοπέλα πολύ γλυκιά και μπαμπατσικη πολλά υποσχόμενη