You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (3 μέλη και 34 επισκέπτες)
συγνωμη για την παρεμβαση αλλα το να πουμε οτι εχουν ακουστει καλες κριτικες για την βικυ ειναι τουλαχιστον ανεκδοτο...περα του ομορφου παρουσιαστικου σε ολα τα υπολοιπα το κοριτσι ειναι για σταυρωμα!Για την πρώτη εχει αναφερθεί με μέτρια σχόλιο ο ΑΙΔΟΙΟΧΕΙΛΟΣ, ενώ η δεύτερη ειναι η Βίκη στην Μποτσαρη που έχουν ακουστεί καλές κριτικές
popyouuuuuuuuuuup
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2015
- Like
- 58
- Πόντοι
- 0
Επίσκεψη χθες aqua spa μετά από καιρό. Επιλέχθει η Ιωάννα, ήταν και η μόνη διαθέσιμη, τίποτα το ιδιαίτερο.
Μασάζ με εκτόνωση στα 50 ευρώ το κορίτσι απλά διεκπεραιωτικό. Δεν προτείνεται.
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Επίσκεψη χθες aqua spa μετά από καιρό. Επιλέχθει η Ιωάννα, ήταν και η μόνη διαθέσιμη, τίποτα το ιδιαίτερο.
Aqua spa το 2019????
steliostheking
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2019
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιδιά καλησπέρα. Υπάρχει ακόμα το relax στην Καλαμαριά...λέει τίποτα??
Litmanen13
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 45
- Πόντοι
- 0
Απο dames ποια αξίζει για απλο ή και ίσως καμια πίπα;
popyouuuuuuuuuuup
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2015
- Like
- 58
- Πόντοι
- 0
Τι να κάνουμε δώστε καμιά καλή πρόταση!!!Aqua spa το 2019????
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.528
- Πόντοι
- 216
Η μονή που αξιζει φιλε μου ειναι η Ευα μιλφ ξανθια ψιλή με πιασιματα.Απο dames ποια αξίζει για απλο ή και ίσως καμια πίπα;
σε ευχαριστω φιλος, δεν θα παρω τότε...!!!Ο φίλος που θέλει να Παρί ζεσι να το σκεφτεί καλύτερα θα κλαει τα 60€ κρίμα είναι καλύτερα να πας στο ρελαξ η στο βενους
john255
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 21
- Like
- 720
- Πόντοι
- 5.840
ουτε σελιδες εχουν στη ζουλα κανουνε οτι κανουνε με το ζορι τους βρισκεις και με το ζορι κανουν σεξ..Παιδια ριξτε κοκκινες καρτες αυτα δεν ειναι μασατζιδικα κοροιδια ειναι...αφηστε τους κανενα 6μηνο ανεργους να δειτε τι καλα θα αναβαθμιστουν
Αλινα τι εστι? Για δώστε λίγες παραπάνω info. Για milf ψοφάωΚαινούργια άφιξή στις Νταμες.Μιλφ ξανθια Αλινα μάλλον Ρωσιδα.
ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.796
- Πόντοι
- 206
Απαράδεκτα έχουν γίνει τα μασατζίδικα τώρα......Ως πενηντάρης έχω ζήσει τις παλιές καλές εποχές των μαγαζιών που έμπαινες και σε είχανε στην πούδρα........Πλέον επικρατεί η ειρωνεία και το άρμεγμα......Είναι απαράδεκτο να μπαίνεις μέσα και να νοιώθεις ένα ηλίθιο μπούλινγκ (λέξη της μοδός) και να τις πληρώνετε χρυσάφι..... Αντί να κοιτιούνται στον καθρέφτη και να κοροϊδεύουν τους εαυτούς τους........Ξέρουν αυτές οι πεταμένες τι αξία έχουν τα 50 και τα 70 που τόσο εύκολα τους δίνετε...; Έχω σταματήσει να πηγαίνω.......
Απαράδεκτα έχουν γίνει τα μασατζίδικα τώρα......Ως πενηντάρης έχω ζήσει τις παλιές καλές εποχές των μαγαζιών που έμπαινες και σε είχανε στην πούδρα........Πλέον επικρατεί η ειρωνεία και το άρμεγμα......Είναι απαράδεκτο να μπαίνεις μέσα και να νοιώθεις ένα ηλίθιο μπούλινγκ (λέξη της μοδός) και να τις πληρώνετε χρυσάφι..... Αντί να κοιτιούνται στον καθρέφτη και να κοροϊδεύουν τους εαυτούς τους........Ξέρουν αυτές οι πεταμένες τι αξία έχουν τα 50 και τα 70 που τόσο εύκολα τους δίνετε...; Έχω σταματήσει να πηγαίνω.......
Κι εγω τα χω κοψει,ειναι για μπατσες πια...

Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 12.262
- Πόντοι
- 3.556
κάποτε δεν έδινες 50 και 70 αλλά 100 συν 20 το ακα αν θυμάσαι,Απαράδεκτα έχουν γίνει τα μασατζίδικα τώρα......Ως πενηντάρης έχω ζήσει τις παλιές καλές εποχές των μαγαζιών που έμπαινες και σε είχανε στην πούδρα........Πλέον επικρατεί η ειρωνεία και το άρμεγμα......Είναι απαράδεκτο να μπαίνεις μέσα και να νοιώθεις ένα ηλίθιο μπούλινγκ (λέξη της μοδός) και να τις πληρώνετε χρυσάφι..... Αντί να κοιτιούνται στον καθρέφτη και να κοροϊδεύουν τους εαυτούς τους........Ξέρουν αυτές οι πεταμένες τι αξία έχουν τα 50 και τα 70 που τόσο εύκολα τους δίνετε...; Έχω σταματήσει να πηγαίνω.......
αν είσαι τόσο παλιός όπως λες κ δεν είσαι στα prive γιατί εκεί δεν ισχύουν αυτά πού έγραψες λυπάμαι
Αυτά πού έγραψες ισχύουν στα μη prive βλέπε dames, body free κλπ
είναι στη ζουλα όπως λες ακριβώς κ ίσως αυτό μας αρέσειουτε σελιδες εχουν στη ζουλα κανουνε οτι κανουνε με το ζορι τους βρισκεις και με το ζορι κανουν σεξ..Παιδια ριξτε κοκκινες καρτες αυτα δεν ειναι μασατζιδικα κοροιδια ειναι...αφηστε τους κανενα 6μηνο ανεργους να δειτε τι καλα θα αναβαθμιστουν
αλλιώς θα πηγαίναμε στα στούντιο πού έχουν άδειά
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.505
- Πόντοι
- 7.636
Καινούργια άφιξή στις Νταμες.Μιλφ ξανθια Αλινα μάλλον Ρωσιδα.
πως είναι εμφανησιακά?
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.505
- Πόντοι
- 7.636
Πολύ ντόρος το τελευταίο καιρό για το zesy spa. Να δείτε που αργότερα θα γίνει και private και θα παρακαλάμε για πρόσβαση
Αποκλείεται.
Μόνο αν έρθουν δυνατά τεμάχια, κρατηθεί το κόστος επάξιο και αδειάσει ο χώρος από το καπνό.
Γλειφομουνακιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2006
- Like
- 612
- Πόντοι
- 81
θα συμφωνήσω μαζί σου αν και ήμουν ο πρώτος που έθεσα το θέμα ......... χώρος αντί χαλαρωτικός ,πρόχειρος, κρύος, σαν δημόσιο νοσοκομείο
και μυρωδιά και ατμοσφαίρα καφενείου ....... και τα κορίτσια η μια που αξίζει για τα γούστα μου ( Μαρία ) τα κάνει όλα στον ατμό τσακ μπαμ και παγερό ύφος (χύσε να τελειώνουμε ) όσο για τις άλλες τρεις που είδα η θεία μου η Μυρσουδα είναι ποιο εμφανίσιμη....
Και τα 80 είναι πολλά για τέτοιες παροχές
κυρ Μιχάλη αν το διαβάσεις ..... μην γράφεις μόνο στο FB << ελάτε να χαλαρώσετε>>... κάθε μια ώρα , κανε κάτι με τον χώρο σου και με το γερασμένο ροστερ σου
αυτή είναι η προσωπική μου άποψη και δεν πάω ξανά με αυτές τις συνθήκες

και μυρωδιά και ατμοσφαίρα καφενείου ....... και τα κορίτσια η μια που αξίζει για τα γούστα μου ( Μαρία ) τα κάνει όλα στον ατμό τσακ μπαμ και παγερό ύφος (χύσε να τελειώνουμε ) όσο για τις άλλες τρεις που είδα η θεία μου η Μυρσουδα είναι ποιο εμφανίσιμη....
Και τα 80 είναι πολλά για τέτοιες παροχές
κυρ Μιχάλη αν το διαβάσεις ..... μην γράφεις μόνο στο FB << ελάτε να χαλαρώσετε>>... κάθε μια ώρα , κανε κάτι με τον χώρο σου και με το γερασμένο ροστερ σου
αυτή είναι η προσωπική μου άποψη και δεν πάω ξανά με αυτές τις συνθήκες