Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.528
- Πόντοι
- 216
Αμοιβαια τα αισθηματα αδερφε μου.χεχε χυσεα και πσιχ φαν σας αγαπω ! !
Αμοιβαια τα αισθηματα αδερφε μου.χεχε χυσεα και πσιχ φαν σας αγαπω ! !
Με ποια πέρασες άρχοντα Θοδωρή?καλημερα σε ολους καλο σκ σημερα θα γινει επιδρομη βανα για να παει καλα η μερα αντε σε 3 ωριτσες ανοιγει οσοι πιστοι εκει παιδια !! ! στα καλυτερα κοριτσια !![]()
Ναι εχει όντος φίλε... πεφτει όμως αρκετά.Καλησπερα υπαρχει καποιος που εχει βρεθει με την κατερινα απο dames μια ξανθια με μεγαλο στηθος να μου πει εντυπωσεις.Βασικα εαν οντως μεγαλο στηθος.ευχαριστω εκ των προτερων.
Καλα να περνας παντα αδερφε μου.καλημερα σε ολους καλο σκ σημερα θα γινει επιδρομη βανα για να παει καλα η μερα αντε σε 3 ωριτσες ανοιγει οσοι πιστοι εκει παιδια !! ! στα καλυτερα κοριτσια !![]()
φιλαρακο φρεε ειναι αλλα δεν εχει τις παροχες υπηρεσιων των πριβε ..μασαζ κι εκτονωση αυτα ειναι. ! ! το καλυτερο της πολης στο κομματι αυτο συνολικα η μαλον απο τα καλυτερα ! καλα να περασεις ,εαν ομως ψαχνεις για το κατι παραπανω ψαξου αλλου καλυτεραη Βανα στη Σταυρουπολη ειναι "free";;;
αν ειναι free δωστε καποιος πληροφοριες σε p.m.
(που ειναι, τιμες ,προγραμματα κτλ...)
καλε μου αδερφε κι ανθρωπε κι εσυ το ιδιο απο καρδιας παντα.!Καλα να περνας παντα αδερφε μου.
περασα με ευα αδελφε μου ! ! δυνατο πολυΜε ποια πέρασες άρχοντα Θοδωρή?
αρκετες τα ξαναπαμε πιο πανω διαβασε παλι απο ολα εχει ο μπαξες οτι αγαπας . ! !δοκιμασε οσεσ σου αρεσουν ωστε να χεισ κι εσυ αποψη και να μην ρωτας μονο αλλα να γραφεις και κριτικες !καλησπερα
πειτε μου καποια αξιολογη στη βανα η βενους
Πρόσεχε μη πάθεις τίποτα τόσο καλά που πέρασεςπερασα με ευα αδελφε μου ! ! δυνατο πολυ
Πρόσεχε μη πάθεις τίποτα τόσο καλά που πέρασες
Με την Εύα.. εσείς κοροϊδεύετε τους εαυτούς σας..
Τ ν πω..
έχω διαβάσει αλλά αν λες ότι πέρασες καλά με Εύα που είναι κρυοπλασμα σταματάω να ρωτάω απλάαρκετες τα ξαναπαμε πιο πανω διαβασε παλι απο ολα εχει ο μπαξες οτι αγαπας . ! !δοκιμασε οσεσ σου αρεσουν ωστε να χεισ κι εσυ αποψη και να μην ρωτας μονο αλλα να γραφεις και κριτικες !
συμφωνώ κ εγώ εύα κ νατάσα πιο κρύες δε γίνεταιΠρόσεχε μη πάθεις τίποτα τόσο καλά που πέρασες
Με την Εύα.. εσείς κοροϊδεύετε τους εαυτούς σας..
Τ ν πω..
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα γούστα είναι αυτά
Αλλος περνάει καλά άλλος οχι
Εγώ προσωπικά θέλω να σκισω τι νατάσα![]()
το ξερω τυπεΜε 50 ευρώ σε τραβάει μαλακία τύπε!