Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 13.764
- Πόντοι
- 3.556
ετσι οποτε τελος οι συγκρισεις με αθηνα
εγω προσωπικα τα προτιμω οπως ειναι εδω

ετσι οποτε τελος οι συγκρισεις με αθηνα

για εκει ειμαστε ! !
χααχαχχα πσιχ φαν θεε! χααχχααχαχαχαχαχΜόνο δύο? Καλά είσαι!
Εγώ πολύ περισσότερες. Και η μόνιμη απορία μου είναι τι να πω αν με ρωτήσουν τι είναι δίπλα. Δυο απαντήσεις μου έρχονται στο μυαλό. Η μια είναι να πω με σοβαρό τρόπο "κέντρο αισθητικής, μασάζ, νύχια για γυναίκες κλπ" και η άλλη είναι "μπουρδέλο". Δε χρειάστηκε μέχρι σήμερα τίποτα απ'τα δύο.![]()
ναι αλλα καλυτερα επελεξε βανα σπα σταυρουπολη !!Καλησπέρα! Πριν ένα χρόνο είχα πάει στο aqua spa. Είχα πάρει την Ξένια και το μόνο που έγινε ήταν χερομάλαξη. Έχει πάει κανείς τελευταία?
Αδερφε μου σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια.Με τιμα το γεγονος οτι αναφερεις το ονομα μου διπλα σε αυτουνον που εχουν προσφερει πολυ περισσοτερα απο μενα και που εχουν συμβαλει τα μεγιστα στην σωστη ενημεροση τον συναθλητον τους.Απλα RESPECT.Μετά από μια μίνι έρευνα που έχω κάνει, έχω διαπιστώσει ότι πολλά από αυτά που γράφονται εδώ μέσα είναι ασύστολα ψέματα. Από τα 100 που διαβάζετε να πιστεύετε μόνο τα 20 και πολλά είπα. Δεν ξέρω τι σκοπό έχουν οι φίλοι που το κάνουν αυτό, προφανώς έχουν απωθημένα με κάποιες κοπέλες που δεν τους κάθισαν στο τζάμπα και προσπαθούν να τις βγάλουν τρελά πορνίδια. Αν δε δείτε κάτι, μην το πιστέψετε. Αν δεν ισχύει σε σας, δεν ισχύει σε κανένα...ή σχεδόν σε κανένα. Από τους πιο φερέγγυους και φιλαλήθεις του θρεντ είναι ο Θοδωρής αλλά και οι Χυσέας, Καρδινάλιος, Akarnan και stallion41. Λένε τα πράγματα ως έχουν χωρίς υπερβολές και φαντασιοπληξίες.
ναι αλλα καλυτερα επελεξε βανα σπα σταυρουπολη !!
προτεινω αρκετες φιλαρακο ευα αρχικα μικρο με ωραιο προσωπο και γενικα δυνατο μωρακι νατασσαρα εγγυηση εντυπωσιακη αλλα θελει τροπο οι πρωτες δυο που ανεφερα μικρεσ ηλικιακα 19 η νατασσα και 20 21 νομιζω η ευα.τωρα απο μιλφ κοιτα για λενα και ελισαβετ και οι 2 καλεσ για την ελισαβετ παλαιοτερα εχω γραψει κριτικη ειναι η φαση που αν την δεισ με καλτσοδετα και γοβα ψηλη χρειαζεσαι υπογλωσσσιο για να γλιτωσεις την ταχυπαλμια...ελπιζω να σε καλυψα αδρεφε καλα να περασεις οποια κι αν επιλεξεις..αν θες παντως μιλφ η ελσα σημερα δουλευει στη βανα ! !Έχει τίποτα περισσότερα από χειρομάλαξη? Προτείνεις κάποια να διαλέξω. Σ' ευχαριστώ πολύ!
χεχε χυσεα και πσιχ φαν σας αγαπω ! !Αδερφε μου σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια.Με τιμα το γεγονος οτι αναφερεις το ονομα μου διπλα σε αυτουνον που εχουν προσφερει πολυ περισσοτερα απο μενα και που εχουν συμβαλει τα μεγιστα στην σωστη ενημεροση τον συναθλητον τους.Απλα RESPECT.
Κι εμείς αδερφέ!χεχε χυσεα και πσιχ φαν σας αγαπω ! !
εγω προσωπικα την ειδα και δεν περασα γτ δε μου κανε το κλικ...γτ δεν περνας με ηρω καλυτερα που εχει και ωραιο κορμι ? λεω εγω τωρα οτι αγαπας εσυ βεβαια φιλαρακοΚαλησπερα υπαρχει καποιος που εχει βρεθει με την κατερινα απο dames μια ξανθια με μεγαλο στηθος να μου πει εντυπωσεις.Βασικα εαν οντως μεγαλο στηθος.ευχαριστω εκ των προτερων.
Καλησπερα υπαρχει καποιος που εχει βρεθει με την κατερινα απο dames μια ξανθια με μεγαλο στηθος να μου πει εντυπωσεις.Βασικα εαν οντως μεγαλο στηθος.ευχαριστω εκ των προτερων.
Αμοιβαια τα αισθηματα αδερφε μου.χεχε χυσεα και πσιχ φαν σας αγαπω ! !

Με ποια πέρασες άρχοντα Θοδωρή?καλημερα σε ολους καλο σκ σημερα θα γινει επιδρομη βανα για να παει καλα η μερα αντε σε 3 ωριτσες ανοιγει οσοι πιστοι εκει παιδια !! ! στα καλυτερα κοριτσια !![]()
Ναι εχει όντος φίλε... πεφτει όμως αρκετά.Καλησπερα υπαρχει καποιος που εχει βρεθει με την κατερινα απο dames μια ξανθια με μεγαλο στηθος να μου πει εντυπωσεις.Βασικα εαν οντως μεγαλο στηθος.ευχαριστω εκ των προτερων.