giorgos vazelos8
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2016
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Αν δεν είναι πριβέ φίλε p1 δώσε περισσότερες πληροφορίες για να το επισκεφτούμε και μεις
Και η Αργυρω κάνει πολυ δυνατό τσιμπούκιΚαλησπερα παλικάρια,μετα απο την επισκεψι μου στην Μαγγη,ηταν 4 κοπελες,
Ελενα,Αργυρο Ελλη και η Μαργαριτα,πηρα την Μαργαριτα και εμεινα πολυ ευχαριστημενος.
ευγενική,χαμογελαστή το μασαζ της πολυ καλο οπως και το
σιγουρα θα με ξαναδει συντομα
Και η Αργυρω κάνει πολυ δυνατό τσιμπούκιαλλα και γω με τη Μαργαρίτα εχω τρελές καύλες
![]()
ακουσα πως εκλεισε αλλα δε χανεις κατι αν παρεις τηλΚαλησπέρα,
λόγο αποχής έχει κανα δύο χρόνια τώρα έχω χάσει επαφή με όλα. Τελευταία βασικά είχα μόνο τηλ από τον Βασίλη κ.Καραμανλη(Smile). Υπάρχει ακόμα γνωρίζει κανείς? και αν ναι τι παιζει?
Ευχαριστώ![]()
καλη ερωτησηΚαλημέρα
Resort καμία ενημέρωση ;
Δεν ξέρω και γω , αλλά δεν νομίζω να είναι η Μαριάννα , ούτε στο κέντρο είναι , αλλά έχει και πάντα 3-4 κορασίδες και αυτόν τον καιρό δεν έχει 26 και 27 χρονη μαζί .Καλημέρα στην παρέα!
Εδώ παιδιά ποια πιάσανε;;
Ελπίζω όχι καμιά Μαριάννα...
η ηλικία ταιριάζει αλλά η Μαριάννα δεν είναι στο κέντροΚαλημέρα στην παρέα!
Ποιά χρόνια ; Εάν πας λίγες σελίδες πριν , στις προηγούμενες μου αναρτήσεις , έχω γράψει σίγουρα 2 φορές για το συγκεκριμένο μαγαζίκαλη ερωτηση
ποσα χρονια εχει ν ακουστει το resort
ισως δεν ειναι λιγες οπως ειπες γιατι γυρισα καμια δεκαρια σελιδες κ δεν ειδα κατιΠοιά χρόνια ; Εάν πας λίγες σελίδες πριν , στις προηγούμενες μου αναρτήσεις , έχω γράψει σίγουρα 2 φορές για το συγκεκριμένο μαγαζί
κατι ακουσα πως στο αντιστρες θα παει ενα ρωσακι μικρο
μηπως πηγε κανεις κ το δοκιμασε??
Όπως ακριβώς έγραψα λίγες και λίγο δύσκολο να γύρισες καμία δεκαριά γιατί η ανάρτησή μου είναι στην 2362 και μάλιστα με ρώτησες πολύ σωστά και σου απάντησα , γιατί έγραψα λάθος όνομα και εάν πας λίγο πιο πίσω πάλι θα βρεις αναρτησή μου .ισως δεν ειναι λιγες οπως ειπες γιατι γυρισα καμια δεκαρια σελιδες κ δεν ειδα κατι
αν δε σε κανει κοπο πες τι εχει
τοσα χρονια εχω μια απορία γιατι κυνηγανε τοσο πολυ τους θεσσαλονικεις ? στην αθηνα τους κλεινουν αβερτα δηλαδη?Καλημέρα στην παρέα!
Καλημέρα συναγωνιστές, έχει δοκιμάσει κανείς;
σαν λιγο μυωδες ποδαρακι να διακρινω....κάνας τράβελος λετε;; λεω τωρα, δν γνωριζω...κυκλοφορουν ΠΟΛΛΑ τετοια, για αυτο...μαλιστα καποιοι εδω μεσα εχουνε δωσει κ κατευθυνσεις τυπου "κασκαντεριλικια".....αδικο εχω;;;