kokinoskoufitsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 152
- Πόντοι
- 1
Αν θελει καποιος συναγωνιστης το τηλ απο Ελενα τσιμισκη με πμ please! 

...πάντως Ευζώνων δεν έπαιξε τίποτα (τουλάχιστον για μένα), πέραν του μασάζ, 25 Ευρώ/45'...![]()
Mήπως το ανάποδο;Να συμπληρώσω:
Η Κλειώ είναι σούπερ, τα δίνει όλα στον αγώνα (δεν εννοώ πίσω σύστημα), πολύ παθιασμένο μωρό. Για αυτούς που τους αρέσουν τα λίγα πιασίματα.
![]()
![]()
Ετσι μπράβο αγαπητέ μου να υπάρχει και διάκριση γιατι......"γατος" ειναι 'αλλος.Εσύ είσαι "γάτα" Σμιθόπουλε, δε το λέω ειρωνικά, ίσα ίσα. ;)
Γειά σου γάτε παιχταρά, την καλημέρα μου.Ετσι μπράβο αγαπητέ μου να υπάρχει και διάκριση γιατι......"γατος" ειναι 'αλλος.
Αν εννοείς τα πιασίματα, τότε σου αρέσουν οι μοντέλες, ενώ εμένα οι καμπυλωτές...Mήπως το ανάποδο;
Για μαλακες μας περνας; (βεβαια αυτο συζητιέται το ποιοι ειναι οι μαλάκες αυτοί που τον θέλουν το σκούφο και έχουν ησυχο το κεφάλι τους; ή αυτοί που δεν τον θέλουν;)Πίπα με σκούφο γάτε?
Μοντέλα δεν τη λες. Και τις βυζάρες της έχει, και τις μπουτάρες της κ.λπ., αλλά γούστα είναι αυτά φίλε.Αν εννοείς τα πιασίματα, τότε σου αρέσουν οι μοντέλες, ενώ εμένα οι καμπυλωτές...
"Γράψε μου διεύθυνση, κουδούνι, όροφο, κινητό τηλέφωνο και τι ώρα θέλεις να γίνει ραντεβού.Για μαλακες μας περνας; (βεβαια αυτο συζητιέται το ποιοι ειναι οι μαλάκες αυτοί που τον θέλουν το σκούφο και έχουν ησυχο το κεφάλι τους; ή αυτοί που δεν τον θέλουν;)
Σιγά μην τους δώσουμε και το Ε9... Καλά, έχουν τρελαθεί;;;;;;;;;;"Γράψε μου διεύθυνση, κουδούνι, όροφο, κινητό τηλέφωνο και τι ώρα θέλεις να γίνει ραντεβού.
Φωτογραφία μου μπορείς να δεις σου βάζω συνημμένο αρχείο.
Για να γίνει το ραντεβού θα πρέπει να μου στείλεις μια φωτογραφία σου πραγματική φάτσα μόνο όχι σώμα και γυμνά, για να δω αν πέσω σε γνωστό ή συγγενή.
Hλικία σου:
Επάγγελμα σου:
Περιμένω"
Aκόμα περιμένει και θα περιμένει από μένα πολύ γάτε.
Αυτή ήταν η απάντησή της πριν κανά μήνα. Μάλλον δεν κατάλαβε πως εγώ είμαι ο πελάτης.
Άντε με τον κάθε νταβατζάκο της πλάκας. ;)
"Γράψε μου διεύθυνση, κουδούνι, όροφο, κινητό τηλέφωνο και τι ώρα θέλεις να γίνει ραντεβού.
Φωτογραφία μου μπορείς να δεις σου βάζω συνημμένο αρχείο.
Για να γίνει το ραντεβού θα πρέπει να μου στείλεις μια φωτογραφία σου πραγματική φάτσα μόνο όχι σώμα και γυμνά, για να δω αν πέσω σε γνωστό ή συγγενή.
Hλικία σου:
Επάγγελμα σου:
Περιμένω"
Aκόμα περιμένει και θα περιμένει από μένα πολύ γάτε.
Αυτή ήταν η απάντησή της πριν κανά μήνα. Μάλλον δεν κατάλαβε πως εγώ είμαι ο πελάτης.
Άντε με τον κάθε νταβατζάκο της πλάκας. ;)
Spiler
Σιγά μην τους δώσουμε και το Ε9... Καλά, έχουν τρελαθεί;;;;;;;;;;
Άρα σου έστειλε τηλέφωνο? Τι δεν κατάλαβα?Τις ιδιες 3 φωτο έχει στείλει σε όλους μας. Και το ιδιο μηνυμα ζητώντας αυτα που ζητάει.
Ούτε φωτο βεβαια της έστειλα, ουτε κουδούνι, ούτε όροφο, ούτε κινητό τηλέφωνο ούτε Ε1 ούτε βεβαια Ε9 (φοβομουνα μηπως πει με τετοιο φτωχομπινε δεν πηδιέμαι).
Έχετε απόλυτο δικηο φίλοι μου, το είπα κι εγώ. Όλα όσα προηγούνται της συνάντησης είναι εξοργιστηκά έως ψυχωσικά.
'Ελα όμως που με έπιασε κάτι με τις φωτο; Έλα που μου αρέσουν και τα δύσκολα;
Έστειλα sms με πήρε πίσω η ίδια για να πούμε την ακριβή ώρα και.....τόσο απλά έγιναν όλα.
Να περνάμε όλοι καλά.