You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (6 μέλη και 15 επισκέπτες)
Γνωριζει κανεις τιποτα για την αγγελια αυτή? Αξιζει? Δοκιμασε κανεις?
www.agelioforos.gr/default.asp?pid=170&agid=1031382&sa=1]http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=170&agid=1031382&sa=1 [/url]
www.agelioforos.gr/default.asp?pid=170&agid=1031382&sa=1]http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=170&agid=1031382&sa=1 [/url]
Και το ξεκατινιασμα συνεχιζεται.Τι εχεμυθεια ψαχνεις κι εσυ φιλε μου οταν τροφοδοτεις συζητησεις με τον καθε μαλακα εδω μεσα?Περιμενες κατι διαφορετικο απο Εβιτες,Ευες και δεν ξερω κι εγω ποιον αλλον?Αλλα οταν ασχολεισαι κι εσυ με τσακαιους και κατι τετοιους να τα περιμενεις ολα.Καθηγητη σε λενε,καποιος ειπε και ενα ονομα και σε φωτογραφιζουν γενικοτερα.Δεν ξερω αν ισχυουν η οχι ουτε με νοιαζει αλλα ημαρτον πια.Ας μεινουμε στην ενημερωση,τουλαχιστον οσοι μπορουν ακομα και μυοχαλαρωνουν,και τελοςΠάντως απ' ό,τι λες, τα κοριτσάκια/κοπέλες της Εβίτας δεν είναι και υπόδειγμα εχεμύθειας... Πολύ εύκολα σχολιάζουν, κοροϊδεύουν, και διαδίδουν αρβύλες για πελάτες... Και χωρίς δισταγμούς δημοσιοποίησης... Αυτό είναι πραγματικά μια πολύ ενδιαφέρουσα για το forum πληροφορία
TRIENA
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2012
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
καλησπερα! επιστροφη απο λονδινο. εκει να δεισ μασαζ! μου ελειψε ο φιλοσ μου (teflejak) με τα χοντρα μαγουλακια. που λεει ψεματα πολλα ρε πινοκιο-καραγκιοζη γιατι δεν ενημερωνεισ σωστα, γιατι δεν εχεισ το θαροσ τησ γνωμησ σου? κοριτσακια που εφυγαν απο εντελβαισ λενε οτι εχεισ ποσοστα εκει. αρα εισαι μαγαζατορασ-μαλακασ και νταβατζησ. επικρινεισ κοπελεσ και αλλα μαγαζια. ενω δεν εχεισ πατησει..... εισαι αντιπαθησ και κομπλεξικοσ δεν ΓΑΜΑΣ.... σε ξερουν και οι πετρεσ ολοι σε κοροιδευουν κοπελεσ και αλλα αφεντικα. δεσ το χαλι σου.... κατηγορεισ και ειρονευευσαι και παρασυρεισ τον κοσμο... ολα εχουν και τα ορια τουσ... ΑΧΡΗΣΤΟΣ-ΓΕΡΟΝΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ ΚΑΙ ΜΑΜΑΚΙΑΣ.... εσυ θα ενημερωσεισ ρε μαλακα με την παρεα σου τον humax? ο καθενασ πηγαινει οπου γουσταρει...... δεν θα μασ πεισ εσυ καθηγητακο......

House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 49
- Πόντοι
- 366
Το γαμήσατε για τα καλά ε? Συγχαρητήρια μαλάκες.
PARADISE LOST
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 22
- Πόντοι
- 1
Kαλησπερα σας.Το ιδρυμα της μαριαννας που περιπου βρισκεται;Οταν γραφεται περιοχη ιπποκρατειου που ακριβως λετε;Θελω να παω για να δω αμα με βολευει,γιατι αμα παρω τηλ δεν θα μου πει που βρισκεται αν δεν κλεισω ραντεβου ..Ευχαριστω .
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ήσυχο μαγαζί, μάλλον μικρής δυναμικότητας. Τιμές για 35', 70 ΕυρώΓΙΑ ΠΕΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΤΟ LIDL?

treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Επίσης:
Τελικά η μεταγραφή πραγματοποιήθηκε από Βασίλη-Smile, είναι η: (χρησιμοποιεί όμως το όνομα Ηρώ- καμμία σχέση με την άλλη της Μαριάννας)Ακόμη η Εύα το παλεύει για μια μεταγραφή γνωστής Ελληνίδας, δεν ξέρω το αποτέλεσμα..
Ενώ πράγματι στον Βασίλη επανεμφανίστηκε η ΦοίβηΜαρία. Ψηλή, αδύνατη, καστανόξανθη, στην περιοχή 25-30. Ψιλοθυμίζει την γνωστή Τζένη/Σίσσυ, στο πιο σοφιστικέ.
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Τέλος, όσον αφορά αυτό:
Επίσης οι πληροφορίες μου είναι, ότι ο προσανατολισμός του νέου μαγαζιού θα είναι ό,τι πάρεις 50 Ευρώ, αλλά σε fast food (να μην πω τίποτα άλλο) συνθήκες. Να δούμε αν αυτή η επιχειρηματική ιδέα θα αποδειχθεί επιτυχής…
Όπως πολύ καλά υποψιάστηκαν οι Akarnan και Alkinos, πρόκειται για την παλιά Αμαρυλίδα η οποία ανοίγει ως παράρτημα της Εβίτας. Να σημειώσω ακόμη ότι, σύμφωνα με απολύτως έγκυρη πληροφόρηση που είμαι σε θέση να διαθέτω, το μαγαζί ανοίγει σήμερα, πράγμα που σημαίνει ότι ο Γιαννάκης το χάρηκε σε ‘avant-premiere’…Καλησπέρα, επίσκεψη χθες σε νέο μαγαζί στην Ανθέων 51, περιοχή Μαρτίου Ντεπώ. Στον πρώτο όροφο. Ωραίος χώρος καθαρός με 3 δωμάτια. Είχε 2 κορίτσια την Ιωάννα Ιταλίδα καστανή μετρίου αναστήματος εμφανίσιμη με τέλειο πρόγραμμα. Αυτήν πήρα. Καλό μασάζ αλλά ακόμα καλύτερο!!!!
Δεύτερη κοπέλα η Έρικα Ελληνίδα μαυρομάλλα με γαλανά μάτια!! Γύρω στα 27 την κόβω αδύνατη με στήθος. Μασάζ 25 ευρώ λένε τα υπόλοιπα πάντως πολύ οικονομικά. Η Ιωάννα εργατικότατη και πρόθυμη για πολλά και πάντα χαμογελαστή. Forza Italia
Επίσης οι πληροφορίες μου είναι, ότι ο προσανατολισμός του νέου μαγαζιού θα είναι ό,τι πάρεις 50 Ευρώ, αλλά σε fast food (να μην πω τίποτα άλλο) συνθήκες. Να δούμε αν αυτή η επιχειρηματική ιδέα θα αποδειχθεί επιτυχής…
mr.bean
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 92
- Πόντοι
- 16
Επίσης:Τελικά η μεταγραφή πραγματοποιήθηκε από Βασίλη-Smile, είναι η: (χρησιμοποιεί όμως το όνομα Ηρώ- καμμία σχέση με την άλλη της Μαριάννας)
μήπως είναι η μαρία που είχε πολυ παλιότερα η μαριάνα στο πρωτο μαγαζι της οταν πρωτοεμφανίστηκε και η ιόλη ???
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Αυτό δεν το γνωρίζω. Άκουσα ότι πριν το Βασίλη δούλευε στην Εβίτα, αλλά ούτε αυτό το έχω τσεκαρισμένομήπως είναι η μαρία που είχε πολυ παλιότερα η μαριάνα στο πρωτο μαγαζι της οταν πρωτοεμφανίστηκε και η ιόλη ???
mr.bean
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 92
- Πόντοι
- 16
Αυτό δεν το γνωρίζω. Άκουσα ότι πριν το Βασίλη δούλευε στην Εβίτα, αλλά ούτε αυτό το έχω τσεκαρισμένο
νομίζω οτι είναι αυτή κατά 99% γιατί την θυμάμε τελευταια στον βασίλη. Για έναν παράξενο λόγο που δεν γνωριζω - ποτέ ο βασιλης δεν αναφερει τις κοπελες που εχουν έρθει σ αυτόν απο την μαριάνα...
Akarnan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 1.334
- Πόντοι
- 216
...που σημαίνει οτι ο Γιαννάκης έχει άλλη σχέση με το νέο μαγαζί! ανώτερη από αυτή του πελάτη! μηπως είναι μέτοχος?... πράγμα που σημαίνει ότι ο Γιαννάκης το χάρηκε σε ‘avant-premiere’…
Ε Γιαννάκη?
...που σημαίνει οτι ο Γιαννάκης έχει άλλη σχέση με το νέο μαγαζί! ανώτερη από αυτή του πελάτη! μηπως είναι μέτοχος?
Ε Γιαννάκη?
Για σου Εβίτα, με τα ωραία σου
Υ.Γ. Λέγε την Γιαννάκη
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Οπότε κι αυτό το ποστ, που μας είχε απασχολήσει κάποτε:
μάλλον ελέγχεται ως προς την αλήθεια και τα κίνητρα του..καλησπέρα αδέλφια. γραφω πρωτη φορα, και διαβαζω συνεχεια τα σχολια σας θέλω να πω κάτι σημαντικό κατά τη γνώμη μου. πέρασα απο τη μαριαννα πήρα τη Ζωη καλή πίπα, πολύ καυλιάρα ΑΛΛΑ (πάντα υπάρχει ένα αλλά) ξενέρωσα και φοβήθηκα γιατί μου είπε για σεξ χωρίς καπότα με 10 ευρω συν. Σηκώθηκα και έφυγα, είπαμε ναοχι να αρρωστήσουμε.
το αφεντικό της ειναι ενημερωμένο ή οχι ξέρει κανένας
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Συγγνώμη για το ασαφές ποστ. Εννοούσα ότι η εν λόγω Μαρία-Ηρώ μετεγράφη από τον Βασίλη στο EdelweissΕπίσης:Τελικά η μεταγραφή πραγματοποιήθηκε από Βασίλη-Smile, είναι η: (χρησιμοποιεί όμως το όνομα Ηρώ- καμμία σχέση με την άλλη της Μαριάννας)
Ενώ πράγματι στον Βασίλη επανεμφανίστηκε η Φοίβη
Akarnan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 1.334
- Πόντοι
- 216
Πάρτην τηλέφωνο, κλείσε ραντεβού και αφού σου πεί που είναι τότε ακύρωσε το ραντεβού!Θελω να παω για να δω αμα με βολευει,γιατι αμα παρω τηλ δεν θα μου πει που βρισκεται αν δεν κλεισω ραντεβου ..Ευχαριστω .

ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 171
- Like
- 34.143
- Πόντοι
- 37.562
Στο ΝΑΝΣΥ αναφερομαι.Τελικα μαλλον εδω εγινε το ντου της αστυνομιας.Στο σαιτ εχουν αποσυρει φωτο και περιγραφες κοριτσιων.