You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 73K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (3 μέλη και 34 επισκέπτες)
sinistergr
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2008
- Like
- 134
- Πόντοι
- 1
Βολτα Αθηνα για iron maiden και επισκεψη σε νουρου μιχαλακοπουλου. ρε μαγκες ειμαστε ετη φωτος πισω...
potsalonika
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2023
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Τι ενοεις δωσε πληροφοριες λεπτομερεις να παμε και εμεις!.Βολτα Αθηνα για iron maiden και επισκεψη σε νουρου μιχαλακοπουλου. ρε μαγκες ειμαστε ετη φωτος πισω...
P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 511
- Πόντοι
- 86
στα Λαδαδικα ειχε και τον γιο της στην δουλεια ... Στην Σοφουλη ειχε πολυ πλακα... στο ενα δωματειο εκανες την δουλεια και στα αλλα εκαναν πετικιουρ-μανικιουρ σε γυναικες ..Πέθανε φίλε ο πρώην παράγοντας του Άρη. Το πιο σέξι outfit για μασατζίδικο ήταν αυτό Ιατρική ποδια και γόβες
Μερικές καύλες έβαζα και λάδι στα πόδια!!!
Την Μαρία την γνώρισα το 2002 Όταν είχε μαγαζί μαζί με τον Θόδωρο τον Κυριακίδη μετά πήγε βασιλέως Γεωργίου μετά πήγε Σοφούλη και μετά Λαδάδικα
Ωραία γυναίκα κάποτε
P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 511
- Πόντοι
- 86
και που να εβλεπες και τον αδερφο του τον Στελιο που ειχε και αυτος μαγαζι στην Παπαναστασιου..ειχε ΚΑΙ κομμωτηριο στην Π.Συνδικα,στο παταρι ειχε κατι γουστα μονο για λιγους..Και ο Κυριακίδης στην αναλήψεως. Θυμάμαι 2003 μόλις είχε ξεκινήσει δουλειά η Εβίτα
Τότε μουνάρα ήταν με πιασίματα
Έτσι δούλευε γόβες ποδιά και μόνο εσώρουχα από μέσα
sinistergr
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2008
- Like
- 134
- Πόντοι
- 1
Φιλιππινεζα γυμνασμενη επαρκως. λιγο χαλαρη στη κοιλια αλλα ποδια, χερια, κωλος πετρα. 45 λεπτα τριψημο σωμα με σωμα πολυ καλο. τελος με χερι απο τα καλυτερα που μου εχουν κανει. (γενικα δε τελειωνω ευκολα και τοσο που γλυστραει το gel περιμενα οτι θα μεινω με το πουλι στο χερι αλλα η τυπισα το ειχε)Τι ενοεις δωσε πληροφοριες λεπτομερεις να παμε και εμεις!.
Gangbanger96
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2024
- Like
- 1.909
- Πόντοι
- 216
Η Τόκιο δουλεύει στον Εύοσμο σε καφέ φίλε μου. Αυτή δεν την πηδουσαν στην Αθήνα ως Άρτεμις?Τώρα σπουδάζει σε ένα κολλέγιο της πουτσας κυριολεκτικά και το παίζει ψυχολόγος.
Φαντάσου μλκ να πας σε ψυχολόγο και να είναι η Τόκιο.
Θα σου πει ψαπλωσε στο κρεβάτι και θα περιμένεις να ανέβει από πάνω.
tsarlatanos77
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 472
- Πόντοι
- 21
η τιμές είναι γι αυτους που μπορούνΩραίος αδερφέ δεν τον ήξερα δεν με είπε κάτι αλλά θα το έχω υπόψη μου γιατί για 110€ μασάζ με χάδια και Καλαμάκι δεν ξέρω πόσο αξίζει..!!
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 12.859
- Πόντοι
- 8.295
Εγώ είδα ένα βιντεάκι της σε αρωματοπωλειο...την ξεμουνιαζαν άντρες και γυναικεςΗ Τόκιο δουλεύει στον Εύοσμο σε καφέ φίλε μου. Αυτή δεν την πηδουσαν στην Αθήνα ως Άρτεμις?
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.829
- Πόντοι
- 736
Στην πρώτη δεκάδα με τα χειρότερα πηδήματα που έχω κάνει.Εγώ είδα ένα βιντεάκι της σε αρωματοπωλειο...την ξεμουνιαζαν άντρες και γυναικες
Υποκειμενικη κρίση μεν , αλλά το δείγμα μου ογκώδες για να είναι αντικειμενική !!!
Μάγκες καλησπέρα, Θα ανέβω θεσσαλονίκη μετά από χρόνια. Θέλω τα φώτα σας και θα επανέλθω μεκριτικές. Κάποια βυζαρού στην πόλη, που να είναι κ καλη; να αξίζουν τα λεφτά; χέρι μόνο, οριακά τσιμπούκι.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων που με βοηθάτε στην άγνοιά μου.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων που με βοηθάτε στην άγνοιά μου.
a.nesti
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2014
- Like
- 640
- Πόντοι
- 81
Τότε είναι που θα βγάλει περισσότερα χρήματα !!Τώρα σπουδάζει σε ένα κολλέγιο της πουτσας κυριολεκτικά και το παίζει ψυχολόγος.
Φαντάσου μλκ να πας σε ψυχολόγο και να είναι η Τόκιο.
Θα σου πει ψαπλωσε στο κρεβάτι και θα περιμένεις να ανέβει από πάνω.
Troublemaker_
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.606
- Πόντοι
- 3.446
Ο γιος της ο Αλέξηςστα Λαδαδικα ειχε και τον γιο της στην δουλεια ... Στην Σοφουλη ειχε πολυ πλακα... στο ενα δωματειο εκανες την δουλεια και στα αλλα εκαναν πετικιουρ-μανικιουρ σε γυναικες ..
Troublemaker_
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.606
- Πόντοι
- 3.446
Ρε φίλε στην Αθήνα πρέπει να είσαι εξαιρετικά άτυχος για να πέσεις πάνω σε φόλαΤι ενοεις δωσε πληροφοριες λεπτομερεις να παμε και εμεις!.
Για παράδειγμα πας στο Nirvana το οποίο επισκέπτομαι κάθε φορά που βρίσκομαι κάτω διαλέγεις ανάμεσα σε 10 + γκόμενες και περνάς καλά
Το έχουμε ξαναπεί στην Αθήνα εντελώς άλλη κατάσταση εδώ είμαστε άξιοι της μοίρας μας γιατί κάποιοι αρνούνται να κάνουν εμπάργκο στα καταστήματα που μας εκμεταλλεύονται απλά
Όταν ακούν στην Αθήνα ότι εδώ κάποιοι πληρώνουν 60,70 € για ένα μασάζ της πούτσας και μια μαλακία γελάνε
Βολτα Αθηνα για iron maiden και επισκεψη σε νουρου μιχαλακοπουλου. ρε μαγκες ειμαστε ετη φωτος πισω...
Έχει πέσει πολύ η ποιότηταΡε φίλε στην Αθήνα πρέπει να είσαι εξαιρετικά άτυχος για να πέσεις πάνω σε φόλα
Για παράδειγμα πας στο Nirvana το οποίο επισκέπτομαι κάθε φορά που βρίσκομαι κάτω διαλέγεις ανάμεσα σε 10 + γκόμενες και περνάς καλά
Το έχουμε ξαναπεί στην Αθήνα εντελώς άλλη κατάσταση εδώ είμαστε άξιοι της μοίρας μας γιατί κάποιοι αρνούνται να κάνουν εμπάργκο στα καταστήματα που μας εκμεταλλεύονται απλά
Όταν ακούν στην Αθήνα ότι εδώ κάποιοι πληρώνουν 60,70 € για ένα μασάζ της πούτσας και μια μαλακία γελάνε
Τα οποία τα κάνουν και έχουν μια ξινίλα λες και το κάνουν χαριστικάΡε φίλε στην Αθήνα πρέπει να είσαι εξαιρετικά άτυχος για να πέσεις πάνω σε φόλα
Επίσης μην θυμηθούμε και κάτι τύπους που εκτός από αυτά έκαναν και κάτι μερεμέτια στα μαγαζιά για να τις ευχαριστήσουν
ΚαΈχει πέσει πολύ η ποιότητα
Που να βρεθούν μασατζουδες όπως η Νάντια από κρυσταλΈχει πέσει πολύ η ποιότητα
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 14.155
- Πόντοι
- 3.506
Τι έκανε αυτή και τώρα που βρίσκεται; Την Νάντια με τις βυζάρες που στα τελειώματα έκανε και τη ρεσεψιονίστ λες;Κα
Που να βρεθούν μασατζουδες όπως η Νάντια από κρυσταλ
Τελευταία τροποποίηση:
Troublemaker_
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.606
- Πόντοι
- 3.446
Αυτή είναι η κατάντια μας. Να μνημονεύεται μία τύπισσα η οποία απλά σας τον έπαιζε.Κα
Που να βρεθούν μασατζουδες όπως η Νάντια από κρυσταλ
Μην ανέχεστε να σας κοροϊδεύουν. Καλύτερα να το παίζετε μόνοι σας. Και χρήματα θα γλιτώσετε και θα ταρακουνήσετε αυτούς και αυτές που νομίζουν ότι είμαστε θύματα
AυτηΤι έκανε αυτή και τώρα που βρίσκεται; Την Νάντια με τις βυζάρες που στα τελειώματα έκανε και τη ρεσεψιονίστ λες;