Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (3 μέλη και 34 επισκέπτες)

JoKou

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
46
Πόντοι
0
κι έλεγα ποια ξεχνάω από το κρυσταλ ποια ξεχνάω

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
511
Πόντοι
86
Πέθανε φίλε ο πρώην παράγοντας του Άρη. Το πιο σέξι outfit για μασατζίδικο ήταν αυτό Ιατρική ποδια και γόβες

Μερικές καύλες έβαζα και λάδι στα πόδια!!!

Την Μαρία την γνώρισα το 2002 Όταν είχε μαγαζί μαζί με τον Θόδωρο τον Κυριακίδη μετά πήγε βασιλέως Γεωργίου μετά πήγε Σοφούλη και μετά Λαδάδικα

Ωραία γυναίκα κάποτε
στα Λαδαδικα ειχε και τον γιο της στην δουλεια ... Στην Σοφουλη ειχε πολυ πλακα... στο ενα δωματειο εκανες την δουλεια και στα αλλα εκαναν πετικιουρ-μανικιουρ σε γυναικες ..

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
511
Πόντοι
86
Και ο Κυριακίδης στην αναλήψεως. Θυμάμαι 2003 μόλις είχε ξεκινήσει δουλειά η Εβίτα
Τότε μουνάρα ήταν με πιασίματα
Έτσι δούλευε γόβες ποδιά και μόνο εσώρουχα από μέσα
και που να εβλεπες και τον αδερφο του τον Στελιο που ειχε και αυτος μαγαζι στην Παπαναστασιου..ειχε ΚΑΙ κομμωτηριο στην Π.Συνδικα,στο παταρι ειχε κατι γουστα μονο για λιγους..

sinistergr

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
134
Πόντοι
1
Τι ενοεις δωσε πληροφοριες λεπτομερεις να παμε και εμεις!.
Φιλιππινεζα γυμνασμενη επαρκως. λιγο χαλαρη στη κοιλια αλλα ποδια, χερια, κωλος πετρα. 45 λεπτα τριψημο σωμα με σωμα πολυ καλο. τελος με χερι απο τα καλυτερα που μου εχουν κανει. (γενικα δε τελειωνω ευκολα και τοσο που γλυστραει το gel περιμενα οτι θα μεινω με το πουλι στο χερι αλλα η τυπισα το ειχε)

Gangbanger96

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2024
Like
1.909
Πόντοι
216
Τώρα σπουδάζει σε ένα κολλέγιο της πουτσας κυριολεκτικά και το παίζει ψυχολόγος.

Φαντάσου μλκ να πας σε ψυχολόγο και να είναι η Τόκιο.

Θα σου πει ψαπλωσε στο κρεβάτι και θα περιμένεις να ανέβει από πάνω.
Η Τόκιο δουλεύει στον Εύοσμο σε καφέ φίλε μου. Αυτή δεν την πηδουσαν στην Αθήνα ως Άρτεμις?

tsarlatanos77

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
472
Πόντοι
21
Ωραίος αδερφέ δεν τον ήξερα δεν με είπε κάτι αλλά θα το έχω υπόψη μου γιατί για 110€ μασάζ με χάδια και Καλαμάκι δεν ξέρω πόσο αξίζει..!!
η τιμές είναι γι αυτους που μπορούν

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
12.859
Πόντοι
8.295
Η Τόκιο δουλεύει στον Εύοσμο σε καφέ φίλε μου. Αυτή δεν την πηδουσαν στην Αθήνα ως Άρτεμις?
Εγώ είδα ένα βιντεάκι της σε αρωματοπωλειο...την ξεμουνιαζαν άντρες και γυναικες

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.829
Πόντοι
736
Εγώ είδα ένα βιντεάκι της σε αρωματοπωλειο...την ξεμουνιαζαν άντρες και γυναικες
Στην πρώτη δεκάδα με τα χειρότερα πηδήματα που έχω κάνει.
Υποκειμενικη κρίση μεν , αλλά το δείγμα μου ογκώδες για να είναι αντικειμενική !!!

Funtastik

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2022
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες καλησπέρα, Θα ανέβω θεσσαλονίκη μετά από χρόνια. Θέλω τα φώτα σας και θα επανέλθω μεκριτικές. Κάποια βυζαρού στην πόλη, που να είναι κ καλη; να αξίζουν τα λεφτά; χέρι μόνο, οριακά τσιμπούκι.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων που με βοηθάτε στην άγνοιά μου.

a.nesti

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Like
640
Πόντοι
81
Τώρα σπουδάζει σε ένα κολλέγιο της πουτσας κυριολεκτικά και το παίζει ψυχολόγος.

Φαντάσου μλκ να πας σε ψυχολόγο και να είναι η Τόκιο.

Θα σου πει ψαπλωσε στο κρεβάτι και θα περιμένεις να ανέβει από πάνω.
Τότε είναι που θα βγάλει περισσότερα χρήματα !!

Troublemaker_

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
21
Like
6.606
Πόντοι
3.446
στα Λαδαδικα ειχε και τον γιο της στην δουλεια ... Στην Σοφουλη ειχε πολυ πλακα... στο ενα δωματειο εκανες την δουλεια και στα αλλα εκαναν πετικιουρ-μανικιουρ σε γυναικες ..
Ο γιος της ο Αλέξης

• Like
Αντιδράσεις: P1

Troublemaker_

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
21
Like
6.606
Πόντοι
3.446
Τι ενοεις δωσε πληροφοριες λεπτομερεις να παμε και εμεις!.
Ρε φίλε στην Αθήνα πρέπει να είσαι εξαιρετικά άτυχος για να πέσεις πάνω σε φόλα

Για παράδειγμα πας στο Nirvana το οποίο επισκέπτομαι κάθε φορά που βρίσκομαι κάτω διαλέγεις ανάμεσα σε 10 + γκόμενες και περνάς καλά

Το έχουμε ξαναπεί στην Αθήνα εντελώς άλλη κατάσταση εδώ είμαστε άξιοι της μοίρας μας γιατί κάποιοι αρνούνται να κάνουν εμπάργκο στα καταστήματα που μας εκμεταλλεύονται απλά

Όταν ακούν στην Αθήνα ότι εδώ κάποιοι πληρώνουν 60,70 € για ένα μασάζ της πούτσας και μια μαλακία γελάνε

gear82

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
154
Πόντοι
1
Βολτα Αθηνα για iron maiden και επισκεψη σε νουρου μιχαλακοπουλου. ρε μαγκες ειμαστε ετη φωτος πισω...

Για παράδειγμα πας στο Nirvana το οποίο επισκέπτομαι κάθε φορά που βρίσκομαι κάτω διαλέγεις ανάμεσα σε 10 + γκόμενες και περνάς καλά

Το έχουμε ξαναπεί στην Αθήνα εντελώς άλλη κατάσταση εδώ είμαστε άξιοι της μοίρας μας γιατί κάποιοι αρνούνται να κάνουν εμπάργκο στα καταστήματα που μας εκμεταλλεύονται απλά

Όταν ακούν στην Αθήνα ότι εδώ κάποιοι πληρώνουν 60,70 € για ένα μασάζ της πούτσας και μια μαλακία γελάνε
Έχει πέσει πολύ η ποιότητα

forza23

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
8.367
Πόντοι
2.306

Τα οποία τα κάνουν και έχουν μια ξινίλα λες και το κάνουν χαριστικά
Επίσης μην θυμηθούμε και κάτι τύπους που εκτός από αυτά έκαναν και κάτι μερεμέτια στα μαγαζιά για να τις ευχαριστήσουν

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
14.155
Πόντοι
3.506
Κα

Που να βρεθούν μασατζουδες όπως η Νάντια από κρυσταλ
Τι έκανε αυτή και τώρα που βρίσκεται; Την Νάντια με τις βυζάρες που στα τελειώματα έκανε και τη ρεσεψιονίστ λες;

Τελευταία τροποποίηση:

Troublemaker_

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
21
Like
6.606
Πόντοι
3.446
Κα

Που να βρεθούν μασατζουδες όπως η Νάντια από κρυσταλ
Αυτή είναι η κατάντια μας. Να μνημονεύεται μία τύπισσα η οποία απλά σας τον έπαιζε.

Μην ανέχεστε να σας κοροϊδεύουν. Καλύτερα να το παίζετε μόνοι σας. Και χρήματα θα γλιτώσετε και θα ταρακουνήσετε αυτούς και αυτές που νομίζουν ότι είμαστε θύματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom