Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Τι ενοεις δωσε πληροφοριες λεπτομερεις να παμε και εμεις!.Βολτα Αθηνα για iron maiden και επισκεψη σε νουρου μιχαλακοπουλου. ρε μαγκες ειμαστε ετη φωτος πισω...
στα Λαδαδικα ειχε και τον γιο της στην δουλεια ... Στην Σοφουλη ειχε πολυ πλακα... στο ενα δωματειο εκανες την δουλεια και στα αλλα εκαναν πετικιουρ-μανικιουρ σε γυναικες ..Πέθανε φίλε ο πρώην παράγοντας του Άρη. Το πιο σέξι outfit για μασατζίδικο ήταν αυτό Ιατρική ποδια και γόβες
Μερικές καύλες έβαζα και λάδι στα πόδια!!!
Την Μαρία την γνώρισα το 2002 Όταν είχε μαγαζί μαζί με τον Θόδωρο τον Κυριακίδη μετά πήγε βασιλέως Γεωργίου μετά πήγε Σοφούλη και μετά Λαδάδικα
Ωραία γυναίκα κάποτε
και που να εβλεπες και τον αδερφο του τον Στελιο που ειχε και αυτος μαγαζι στην Παπαναστασιου..ειχε ΚΑΙ κομμωτηριο στην Π.Συνδικα,στο παταρι ειχε κατι γουστα μονο για λιγους..Και ο Κυριακίδης στην αναλήψεως. Θυμάμαι 2003 μόλις είχε ξεκινήσει δουλειά η Εβίτα
Τότε μουνάρα ήταν με πιασίματα
Έτσι δούλευε γόβες ποδιά και μόνο εσώρουχα από μέσα
Φιλιππινεζα γυμνασμενη επαρκως. λιγο χαλαρη στη κοιλια αλλα ποδια, χερια, κωλος πετρα. 45 λεπτα τριψημο σωμα με σωμα πολυ καλο. τελος με χερι απο τα καλυτερα που μου εχουν κανει. (γενικα δε τελειωνω ευκολα και τοσο που γλυστραει το gel περιμενα οτι θα μεινω με το πουλι στο χερι αλλα η τυπισα το ειχε)Τι ενοεις δωσε πληροφοριες λεπτομερεις να παμε και εμεις!.
Η Τόκιο δουλεύει στον Εύοσμο σε καφέ φίλε μου. Αυτή δεν την πηδουσαν στην Αθήνα ως Άρτεμις?Τώρα σπουδάζει σε ένα κολλέγιο της πουτσας κυριολεκτικά και το παίζει ψυχολόγος.
Φαντάσου μλκ να πας σε ψυχολόγο και να είναι η Τόκιο.
Θα σου πει ψαπλωσε στο κρεβάτι και θα περιμένεις να ανέβει από πάνω.
η τιμές είναι γι αυτους που μπορούνΩραίος αδερφέ δεν τον ήξερα δεν με είπε κάτι αλλά θα το έχω υπόψη μου γιατί για 110€ μασάζ με χάδια και Καλαμάκι δεν ξέρω πόσο αξίζει..!!
Εγώ είδα ένα βιντεάκι της σε αρωματοπωλειο...την ξεμουνιαζαν άντρες και γυναικεςΗ Τόκιο δουλεύει στον Εύοσμο σε καφέ φίλε μου. Αυτή δεν την πηδουσαν στην Αθήνα ως Άρτεμις?
Στην πρώτη δεκάδα με τα χειρότερα πηδήματα που έχω κάνει.Εγώ είδα ένα βιντεάκι της σε αρωματοπωλειο...την ξεμουνιαζαν άντρες και γυναικες
Τότε είναι που θα βγάλει περισσότερα χρήματα !!Τώρα σπουδάζει σε ένα κολλέγιο της πουτσας κυριολεκτικά και το παίζει ψυχολόγος.
Φαντάσου μλκ να πας σε ψυχολόγο και να είναι η Τόκιο.
Θα σου πει ψαπλωσε στο κρεβάτι και θα περιμένεις να ανέβει από πάνω.
Ο γιος της ο Αλέξηςστα Λαδαδικα ειχε και τον γιο της στην δουλεια ... Στην Σοφουλη ειχε πολυ πλακα... στο ενα δωματειο εκανες την δουλεια και στα αλλα εκαναν πετικιουρ-μανικιουρ σε γυναικες ..
Ρε φίλε στην Αθήνα πρέπει να είσαι εξαιρετικά άτυχος για να πέσεις πάνω σε φόλαΤι ενοεις δωσε πληροφοριες λεπτομερεις να παμε και εμεις!.
Βολτα Αθηνα για iron maiden και επισκεψη σε νουρου μιχαλακοπουλου. ρε μαγκες ειμαστε ετη φωτος πισω...
Έχει πέσει πολύ η ποιότηταΡε φίλε στην Αθήνα πρέπει να είσαι εξαιρετικά άτυχος για να πέσεις πάνω σε φόλα
Για παράδειγμα πας στο Nirvana το οποίο επισκέπτομαι κάθε φορά που βρίσκομαι κάτω διαλέγεις ανάμεσα σε 10 + γκόμενες και περνάς καλά
Το έχουμε ξαναπεί στην Αθήνα εντελώς άλλη κατάσταση εδώ είμαστε άξιοι της μοίρας μας γιατί κάποιοι αρνούνται να κάνουν εμπάργκο στα καταστήματα που μας εκμεταλλεύονται απλά
Όταν ακούν στην Αθήνα ότι εδώ κάποιοι πληρώνουν 60,70 € για ένα μασάζ της πούτσας και μια μαλακία γελάνε
Τα οποία τα κάνουν και έχουν μια ξινίλα λες και το κάνουν χαριστικάΡε φίλε στην Αθήνα πρέπει να είσαι εξαιρετικά άτυχος για να πέσεις πάνω σε φόλα
Για παράδειγμα πας στο Nirvana το οποίο επισκέπτομαι κάθε φορά που βρίσκομαι κάτω διαλέγεις ανάμεσα σε 10 + γκόμενες και περνάς καλά
Το έχουμε ξαναπεί στην Αθήνα εντελώς άλλη κατάσταση εδώ είμαστε άξιοι της μοίρας μας γιατί κάποιοι αρνούνται να κάνουν εμπάργκο στα καταστήματα που μας εκμεταλλεύονται απλά
Όταν ακούν στην Αθήνα ότι εδώ κάποιοι πληρώνουν 60,70 € για ένα μασάζ της πούτσας και μια μαλακία γελάνε
ΚαΈχει πέσει πολύ η ποιότητα
Που να βρεθούν μασατζουδες όπως η Νάντια από κρυσταλΈχει πέσει πολύ η ποιότητα
Τι έκανε αυτή και τώρα που βρίσκεται; Την Νάντια με τις βυζάρες που στα τελειώματα έκανε και τη ρεσεψιονίστ λες;Κα
Που να βρεθούν μασατζουδες όπως η Νάντια από κρυσταλ
Αυτή είναι η κατάντια μας. Να μνημονεύεται μία τύπισσα η οποία απλά σας τον έπαιζε.Κα
Που να βρεθούν μασατζουδες όπως η Νάντια από κρυσταλ
AυτηΤι έκανε αυτή και τώρα που βρίσκεται; Την Νάντια με τις βυζάρες που στα τελειώματα έκανε και τη ρεσεψιονίστ λες;