Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (3 μέλη και 31 επισκέπτες)

Zhukov

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2026
Κριτικές
1
Like
1.038
Πόντοι
81
Αν πιστεύεις ότι βρωμιά και εστία μόλυνσης είναι μόνο τα γραφεία των μηχανικών πλανάσαι πλάνην οικτράν φίλε…
Δεν έκρινα κανέναν κανόνα υγιεινής απλά αναφέρθηκα στον αρνητικό σχολιασμό γυναικών που δεν δέχονται τα δάχτυλα

Και κάτι ακόμα όχι για εσένα αλλά γενικά:
Αν δείτε γυναίκα να σας αφήνει να της βάζετε το ίδιο δάχτυλο από κώλο σε μουνί ντυθείτε και φύγετε
Συμφωνω απολυτα με το παλικαρι εδω! ειναι ξεκαθαρο θεμα υγιηνης !

Parlas225

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2024
Like
32
Πόντοι
0
110 ευρο μασαζ και καλαμακι εχει και +50 για λιγους
Ωραίος αδερφέ δεν τον ήξερα δεν με είπε κάτι αλλά θα το έχω υπόψη μου γιατί για 110€ μασάζ με χάδια και Καλαμάκι δεν ξέρω πόσο αξίζει..!!

Mulaomerovic

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
314
Πόντοι
21
Κυριακές ανατολικά μόνο Victoria υπάρχει σαν επιλογή;

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
46
Like
9.157
Πόντοι
9.195
Όχι καθόλου αλλά στην επόμενη επίσκεψη θα ρωτήσω και γι'αυτό..!!
Ενημέρωσε όταν πας και αν ναι, να επιχειρήσω μία "επίσκεψη"...Έτσι συμφέρει, διαφορετικά, δεν αξίζει το κόπο...

GiKs

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2024
Like
34
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά αύριο θα είμαι Θεσσαλονίκη και θα ήθελα ένα μασάζ με τελείωμα κάπου στο κέντρο να αξίζει η κοπέλα ..
Πείτε κάτι δοκιμασμένο και αφήστε και ένα τηλ να καλέσω να κλείσω ραντεβού ευχαριστώ

championagain79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
1.115
Πόντοι
206

Lord_Grim

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2020
Κριτικές
1
Like
630
Πόντοι
80
Γνωρίζει κανείς αν δουλεύει η Τόκιο πουθενά? Κάποτε ήταν στο Κρυσταλ, έχει επιστρέψει?

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
14.155
Πόντοι
3.506
Γνωρίζει κανείς αν δουλεύει η Τόκιο πουθενά? Κάποτε ήταν στο Κρυσταλ, έχει επιστρέψει?
Δυστυχώς δεν την έχει ανακαλύψει κανένας συνάδελφος. Έτσι και αλλιώς όμως τις πίπες τις έκανε στην Αθήνα όχι στην Θεσσαλονίκη.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
12.859
Πόντοι
8.295
Τώρα σπουδάζει σε ένα κολλέγιο της πουτσας κυριολεκτικά και το παίζει ψυχολόγος.

Φαντάσου μλκ να πας σε ψυχολόγο και να είναι η Τόκιο.

Θα σου πει ψαπλωσε στο κρεβάτι και θα περιμένεις να ανέβει από πάνω.

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
14.155
Πόντοι
3.506
Τώρα σπουδάζει σε ένα κολλέγιο της πουτσας κυριολεκτικά και το παίζει ψυχολόγος.

Φαντάσου μλκ να πας σε ψυχολόγο και να είναι η Τόκιο.

Θα σου πει ψαπλωσε στο κρεβάτι και θα περιμένεις να ανέβει από πάνω.
Μπορεί να αναλαμβάνει μόνο άντρες και να τους ρουφάει την πούτσα για να τους φεύγουν τα ψυχολογικά

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.349
Πόντοι
206
Πολλά καινούργια όνοματα βλέπω στο πρεστίζ (Βίκυ.αννα.ευα) ξέρουμε τίποτα ?

JoKou

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
46
Πόντοι
0
Ρε παιδιά να θέσω αυτό το ερώτημα πήρα τηλ στο Αννίτα σπα (βάνα ) και μου λένε 60€ το κλασικό πρόγραμμα που βρίσκεις παντού έχει το ατού ότι είναι μέχρις της 12 το βράδυ οκ κρύσταλ το ίδιο 60€ ( μπελά και όλα κλα ) άμα είναι έτσι με 70 πας πρεστίζ ή Victoria’s ( elegance ) λεω εγω θα περάσεις και καλύτερα για πείτε μου υπάρχουν άλλες επιλογές

Zhukov

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2026
Κριτικές
1
Like
1.038
Πόντοι
81
Ρε παιδιά να θέσω αυτό το ερώτημα πήρα τηλ στο Αννίτα σπα (βάνα ) και μου λένε 60€ το κλασικό πρόγραμμα που βρίσκεις παντού έχει το ατού ότι είναι μέχρις της 12 το βράδυ οκ κρύσταλ το ίδιο 60€ ( μπελά και όλα κλα ) άμα είναι έτσι με 70 πας πρεστίζ ή Victoria’s ( elegance ) λεω εγω θα περάσεις και καλύτερα για πείτε μου υπάρχουν άλλες επιλογές
Προσωπικη αποψη ειναι οτι το Βανα ειναι μακραν καλυτερο με βαση το ροστερ σε σχεση με τα υπολοιπα! Κρυσταλ μου φαινεται οτι εχει παρει την κατιουσα! Πρεστιζ και Βικτορια΄ς ειναι μακραν καλυτερα με βαση τον χωρο-υπηρεσιες! ο καθενας διαλεγει και παιρνει!

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
14.155
Πόντοι
3.506
Όπως τα είπες αν μιλάμε για σύγκριση. Συνήθως όμως μιλάει το κάτω κεφάλι, άλλοι πηγαίνουν για την αλλαγή, άλλοι μπορεί να αγαπάνε κλπ.

JoKou

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
46
Πόντοι
0
Όπως τα είπες αν μιλάμε για σύγκριση. Συνήθως όμως μιλάει το κάτω κεφάλι, άλλοι πηγαίνουν για την αλλαγή, άλλοι μπορε
Ναι μιλάει το κάτω κεφαλή για αγάπη δεν θα πω τίποτα δηλαδή πόσο μλκας να είσαι για να αγαπήσεις αλλά για προτίμηση οκ εγώ το λέω Μπελά περνάω καλά έχει το κορίτσι βίζους όλα τα λεφτά και μέχρι εκεί

Xysamoles

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2017
Like
252
Πόντοι
20
Παίδες να ρωτήσω η Νεφέλη στο Κρυσταλ είναι η παλιά Νεφέλη από Κρυσταλ πάνω στην Μοναστηρίου στον όροφο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom