Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

καρδιναλιος

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
10
Like
5.125
Πόντοι
1.960
Επειδή ελαφρά τη καρδία Μιλάτε για δάχτυλα και πόσο σας αρέσει και γκρινιάζετε που οι κοπέλες δεν επιτρέπουν, Το ξέρετε πόσο επικίνδυνο είναι για μια γυναίκα κάτι τέτοιο;
Κάτω από τα νύχια μας μαζεύεται η Άρτα και τα Γιάννενα… Και να πλύνουμε τα χέρια μας δεν μπορούμε να καθαρίσουμε Την συγκεκριμένη περιοχή.
Αν και δεν συμφωνώ πάντα ,με τον προλαλησαντα εδώ έχει απόλυτο δίκιο.

Ένα tip για νέους κυρίως παίχτες, η εμφάνιση , η συμπεριφορά και κυρίως πόσο χαφτομουνης είναι ο καθένας , συζητιέται ενδελεχώς στα κουζινακια και χαράζετε η εκάστοτε αντιμετώπιση.

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
14.426
Πόντοι
3.506
Ερώτημα ρητορικό ή ίσως και ουτοπικό. Τι κάνεις οταν πηγαίνεις για μασάζ κι η λαδοκόρη (25-30 ετών όμορφη και κορμάρα) σου λέει:
"Ιδανικά θα ήθελα να πάω μια βδομάδα Χαλκιδική , μια βδομάδα σε νησί και μια βδομάδα στα ξένα. Όμως, με τα χρήματα που βγάζω αν κάνω το ένα από αυτά, πάλι καλά θα λέω. Εκτός κι αν... εκτός κι αν βρω χορηγό!".

Να δώσεις 2-3000 σε μια εβδομάδα για την περίσταση; Και τι θα ζητήσεις ως "αντάλλαγμα";

Προβληματισμούς που βάζω...
Αν τα έχεις τα σκας και χορταίνεις πούτσο. Τώρα αν δεί το χορηγό μουνίκακα και τον βάλει στο χέρι θα κλαίει ο χορηγός τα λεφτά.
Πάντως με τις πίπες που κάνουν δεν προλαβαίνουν να πάρουν ανάσα, αν δεν έχουν και αυτές να πάνε τρείς βδομάδες διακοπές ή άσωτες είναι ή κανένας αγαπητικός τους τρώει τα λεφτά.

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
14.426
Πόντοι
3.506
Επειδή ελαφρά τη καρδία Μιλάτε για δάχτυλα και πόσο σας αρέσει και γκρινιάζετε που οι κοπέλες δεν επιτρέπουν, Το ξέρετε πόσο επικίνδυνο είναι για μια γυναίκα κάτι τέτοιο;
Κάτω από τα νύχια μας μαζεύεται η Άρτα και τα Γιάννενα… Και να πλύνουμε τα χέρια μας δεν μπορούμε να καθαρίσουμε Την συγκεκριμένη περιοχή.
Δεν είμαστε όλοι μηχανικοί αυτοκινήτων να έχουμε γράσο κάτω από τα νύχια. Αν θέλουν μπορούν να το τσεκάρουν. Στην προσωπική της ζωή αν τα έχει με κανένα τσιράκι από συνεργείο και το δάχτυλο πάει σύννεφο εκεί δεν παίζει ρόλο. Τέλος πάντων εδώ δεν κρίνουμε τους κανόνες υγιεινής, εδώ αξιολογούμε αποδόσεις.

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.359
Πόντοι
206
Αν τα έχεις τα σκας και χορταίνεις πούτσο. Τώρα αν δεί το χορηγό μουνίκακα και τον βάλει στο χέρι θα κλαίει ο χορηγός τα λεφτά.
Πάντως με τις πίπες που κάνουν δεν προλαβαίνουν να πάρουν ανάσα, αν δεν έχουν και αυτές να πάνε τρείς βδομάδες διακοπές ή άσωτες είναι ή κανένας αγαπητικός τους τρώει τα λεφτά.
Αν κατάλαβα καλά ο φίλος μιλαει για κανονικο μασαζ

OrgasMan

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2026
Like
2
Πόντοι
0
Ρε παιδιά σοβαρά τώρα που είναι η Βάνα; Ας στείλει ένας συναγωνιστής Διεύθυνση

Altobeli

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2026
Like
291
Πόντοι
21

Todekatokalo

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2025
Like
209
Πόντοι
21
Αυτη η Μπελλα απο το Κρυσταλ αλλα δεν την εχω δοκιμασει,η Μιλενα απο το πρεστιζ εχει καλο στηθος,τωρα μπορει να ξεχναω καμια!

Για 20 κάτι λέγανε ότι έχει μεγάλο στήθος. Δεν κατάλαβα που είναι αυτή

Zhukov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2026
Κριτικές
1
Like
4.779
Πόντοι
456

dorcel

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
46
Like
9.302
Πόντοι
11.195
Για πειτε με ποια κοπέλα να κλείσω . Μιλένα Prestige ή Ελενα Victoria’s ???? Δεν έχω περάσει με καμία απτις 2 δεν έχω άποψη
Τη Μιλένα τη ξέρω και σου τη προτείνω, είναι πολύ καλή! Την άλλη κοπέλα δεν τη ξέρω, δεν έχω άποψη...

dorcel

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
46
Like
9.302
Πόντοι
11.195
Πέρασμα από Βάνα σπα 4 κορίτσια διαθέσιμα εκείνη την ώρα όλα 22 -25 φαινόντουσαν θυμάμαι μόνο την Μόνικα που διάλεξα κιόλας 25αρα με πολύ δυνατός κορμί και φοβερό πάτο ψεύτικο βυζί μέτριο πρώτο μέρος χειρομαλαξι στο δεύτερο και μου είπε στο τέλος ότι κάνει και Καλαμάκι χωρίς να μου πει κάτι για έξτρα..!!θα πάω ξανά για να δω άμα το χρεώνουν και πόσο και θα ενημερώσω..!!
Για "μπριζόλα" ,ούτε λόγος (φαντάζομαι)...

Troublemaker_

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
21
Like
6.746
Πόντοι
3.446
Δεν είμαστε όλοι μηχανικοί αυτοκινήτων να έχουμε γράσο κάτω από τα νύχια. Αν θέλουν μπορούν να το τσεκάρουν. Στην προσωπική της ζωή αν τα έχει με κανένα τσιράκι από συνεργείο και το δάχτυλο πάει σύννεφο εκεί δεν παίζει ρόλο. Τέλος πάντων εδώ δεν κρίνουμε τους κανόνες υγιεινής, εδώ αξιολογούμε αποδόσεις.
Αν πιστεύεις ότι βρωμιά και εστία μόλυνσης είναι μόνο τα γράσα των μηχανικών πλανάσαι πλάνην οικτράν φίλε…
Δεν έκρινα κανέναν κανόνα υγιεινής απλά αναφέρθηκα στον αρνητικό σχολιασμό γυναικών που δεν δέχονται τα δάχτυλα

Και κάτι ακόμα όχι για εσένα αλλά γενικά:
Αν δείτε γυναίκα να σας αφήνει να της βάζετε το ίδιο δάχτυλο από κώλο σε μουνί ντυθείτε και φύγετε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom