Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

Pegme

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2017
Like
169
Πόντοι
1
Νικόλ από Relief για εμένα είναι τοπ. Μόνο εκεί πάω πλέον. Δυστυχώς έχουν πάλι θέματα στο μαγαζί και έχουν κλείσει προσωρινά. Ελπίζω να ξανανοίξουν σύντομα.

Troublemaker_

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
21
Like
6.746
Πόντοι
3.446
Επειδή ελαφρά τη καρδία Μιλάτε για δάχτυλα και πόσο σας αρέσει και γκρινιάζετε που οι κοπέλες δεν επιτρέπουν, Το ξέρετε πόσο επικίνδυνο είναι για μια γυναίκα κάτι τέτοιο;
Κάτω από τα νύχια μας μαζεύεται η Άρτα και τα Γιάννενα… Και να πλύνουμε τα χέρια μας δεν μπορούμε να καθαρίσουμε Την συγκεκριμένη περιοχή.

manolisskgp

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2026
Like
34
Πόντοι
0
Επειδή ελαφρά τη καρδία Μιλάτε για δάχτυλα και πόσο σας αρέσει και γκρινιάζετε που οι κοπέλες δεν επιτρέπουν, Το ξέρετε πόσο επικίνδυνο είναι για μια γυναίκα κάτι τέτοιο;
Κάτω από τα νύχια μας μαζεύεται η Άρτα και τα Γιάννενα… Και να πλύνουμε τα χέρια μας δεν μπορούμε να καθαρίσουμε Την συγκεκριμένη περιοχή.
Από την στιγμή που το δέχεται! Γτ όχι ; Κ πίπες παίρνουν οι πιο πολλές κ ποτέ με καπότα. Αυτό δεν είναι επικίνδυνο. Η άλλη τα καταπίνει κιόλας από ότι διάβασα πιο πίσω . Αυτά δεν είναι επικίνδυνα. Κ για αυτές κ για το προσωπικό τους περιβάλλον. Άλλες έχουν οικογένεια παιδιά άλλες είναι έγκυες. Αν δεν το σκέφτονται αυτές εμείς τι φταίμε

manolisskgp

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2026
Like
34
Πόντοι
0
Νικόλ από Relief για εμένα είναι τοπ. Μόνο εκεί πάω πλέον. Δυστυχώς έχουν πάλι θέματα στο μαγαζί και έχουν κλείσει προσωρινά. Ελπίζω να ξανανοίξουν σύντομα.
Το θέμα είναι που πήγε να δοθλεψει τώρα που τα σπάσανε ;

Troublemaker_

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
21
Like
6.746
Πόντοι
3.446
Από την στιγμή που το δέχεται! Γτ όχι ; Κ πίπες παίρνουν οι πιο πολλές κ ποτέ με καπότα. Αυτό δεν είναι επικίνδυνο. Η άλλη τα καταπίνει κιόλας από ότι διάβασα πιο πίσω . Αυτά δεν είναι επικίνδυνα. Κ για αυτές κ για το προσωπικό τους περιβάλλον. Άλλες έχουν οικογένεια παιδιά άλλες είναι έγκυες. Αν δεν το σκέφτονται αυτές εμείς τι φταίμε
Μου απαντάς χωρίς να έχεις διαβάσει τι γράφω…

Γκρινιάζετε για αυτές που δεν το δέχονται

manolisskgp

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2026
Like
34
Πόντοι
0
Μου απαντάς χωρίς να έχεις διαβάσει τι γράφω…

Γκρινιάζετε για αυτές που δεν το δέχονται
Δεν γκρινιάζουμε για αυτές που δεν το δέχονται! Θελουμε να μάθουμε ποιες το δέχονται απλά ! Όποιος ξερει να λέει ! Όλοι γενικά κ από έξω έξω τα λένε ! Εδώ είμαστε θεωρώ για μοιραστούμε εμπειριες κ να ξέρουμε τι γίνετε. Τα μαγαζιά ας δουν από μόνα τους πως θα προστατευτούν. Λες κ το κράτος δεν ξερει τι γίνεται. Αυτοί τα ξέρουν πριν από μας απλά όταν δοθεί εντολή κάνουν ντου σε ένα δυο μαγαζιά για ξεκάρφωμα κ η ζωή συνεχίζεται.

Tsouvi

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Κριτικές
2
Like
1.017
Πόντοι
81
Φίλε αν πάρεις 12 και κάτι που ανοίγει μπορείς να κλήσεις τα ραντεβού άνετα ότι ώρα σε βολεύει... Η ρωτάς με την ταδε κοπέλα τι ώρα έχει διαθέσιμη...
Μα αυτό έκανα αλλά έφαγα άκυρο . Το κατάστημα το τιμάω χρόνια απλά είχα αποχή λόγω συνεχόμενων ταξιδιών και μιας κάποιας αφραγκίας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγώ πέρασα πολύ καλά αδερφέ στο Crystal από τα καλύτερα π έχω πάει . Πιο καλά Crystal παρά Βάνα κ Victoria elegance αν θες μόνο μέχρι εκτόνωση και καλαμάκι . Αν θες φουλ σεξ πάνε dames . Ζητά νεφελη από Crystal και Μονικα
Για πες για Μονικα . Την νεφέλη την ξέρω . Παλιό στανταρακι αλλά δεν ψήνομαι πλέον αν και την θεωρώ από τις πιο τίμιες

Giann333

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
243
Πόντοι
20
Για πειτε με ποια κοπέλα να κλείσω . Μιλένα Prestige ή Ελενα Victoria’s ???? Δεν έχω περάσει με καμία απτις 2 δεν έχω άποψη

• Like
Αντιδράσεις: dorcel

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
3.149
Πόντοι
456
Καλησπέρα ! Μπορώ να ρωτήσω για την Ίριδα που έχει θέμα εδώ πόσο χρονών είναι ηλικιακά ;

championagain79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
1.131
Πόντοι
206
Ερώτημα ρητορικό ή ίσως και ουτοπικό. Τι κάνεις οταν πηγαίνεις για μασάζ κι η λαδοκόρη (25-30 ετών όμορφη και κορμάρα) σου λέει:
"Ιδανικά θα ήθελα να πάω μια βδομάδα Χαλκιδική , μια βδομάδα σε νησί και μια βδομάδα στα ξένα. Όμως, με τα χρήματα που βγάζω αν κάνω το ένα από αυτά, πάλι καλά θα λέω. Εκτός κι αν... εκτός κι αν βρω χορηγό!".

Να δώσεις 2-3000 σε μια εβδομάδα για την περίσταση; Και τι θα ζητήσεις ως "αντάλλαγμα";

Προβληματισμούς που βάζω...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αλήθεια ; Φαίνεται γύρω στα 40. Δείχνει πιο μεγάλη στις φωτογραφίες ;
Αδερφέ δε ζήτησα και ταυτότητα. Βάλε εσυ και συν πλην 2-3.

forza23

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
8.539
Πόντοι
2.306
Ερώτημα ρητορικό ή ίσως και ουτοπικό. Τι κάνεις οταν πηγαίνεις για μασάζ κι η λαδοκόρη (25-30 ετών όμορφη και κορμάρα) σου λέει:
"Ιδανικά θα ήθελα να πάω μια βδομάδα Χαλκιδική , μια βδομάδα σε νησί και μια βδομάδα στα ξένα. Όμως, με τα χρήματα που βγάζω αν κάνω το ένα από αυτά, πάλι καλά θα λέω. Εκτός κι αν... εκτός κι αν βρω χορηγό!".

Να δώσεις 2-3000 σε μια εβδομάδα για την περίσταση; Και τι θα ζητήσεις ως "αντάλλαγμα";

Προβληματισμούς που βάζω...
Να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες για να βγάζει περισσότερα

καρδιναλιος

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
10
Like
5.127
Πόντοι
1.960

Parlas225

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2024
Like
38
Πόντοι
0
Πέρασμα από Βάνα σπα 4 κορίτσια διαθέσιμα εκείνη την ώρα όλα 22 -25 φαινόντουσαν θυμάμαι μόνο την Μόνικα που διάλεξα κιόλας 25αρα με πολύ δυνατός κορμί και φοβερό πάτο ψεύτικο βυζί μέτριο πρώτο μέρος χειρομαλαξι στο δεύτερο και μου είπε στο τέλος ότι κάνει και Καλαμάκι χωρίς να μου πει κάτι για έξτρα..!!θα πάω ξανά για να δω άμα το χρεώνουν και πόσο και θα ενημερώσω..!!

tsarlatanos77

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
482
Πόντοι
21
Πέρασμα από Βάνα σπα 4 κορίτσια διαθέσιμα εκείνη την ώρα όλα 22 -25 φαινόντουσαν θυμάμαι μόνο την Μόνικα που διάλεξα κιόλας 25αρα με πολύ δυνατός κορμί και φοβερό πάτο ψεύτικο βυζί μέτριο πρώτο μέρος χειρομαλαξι στο δεύτερο και μου είπε στο τέλος ότι κάνει και Καλαμάκι χωρίς να μου πει κάτι για έξτρα..!!θα πάω ξανά για να δω άμα το χρεώνουν και πόσο και θα ενημερώσω..!!
110 ευρο μασαζ και καλαμακι εχει και +50 για λιγους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom