manolisskgp
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2026
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Έχει πάει κάνει γτ στο τηλ δεν δίνουν καθόλου πληροφορίες. Τι προγράμματα παίζουν ;Κ το δάχτυλο μαρεσει εμένα ! Τώρα δέχεται δάχτυλο ;
Έχει πάει κάνει γτ στο τηλ δεν δίνουν καθόλου πληροφορίες. Τι προγράμματα παίζουν ;Κ το δάχτυλο μαρεσει εμένα ! Τώρα δέχεται δάχτυλο ;
Από την στιγμή που το δέχεται! Γτ όχι ; Κ πίπες παίρνουν οι πιο πολλές κ ποτέ με καπότα. Αυτό δεν είναι επικίνδυνο. Η άλλη τα καταπίνει κιόλας από ότι διάβασα πιο πίσω . Αυτά δεν είναι επικίνδυνα. Κ για αυτές κ για το προσωπικό τους περιβάλλον. Άλλες έχουν οικογένεια παιδιά άλλες είναι έγκυες. Αν δεν το σκέφτονται αυτές εμείς τι φταίμεΕπειδή ελαφρά τη καρδία Μιλάτε για δάχτυλα και πόσο σας αρέσει και γκρινιάζετε που οι κοπέλες δεν επιτρέπουν, Το ξέρετε πόσο επικίνδυνο είναι για μια γυναίκα κάτι τέτοιο;
Κάτω από τα νύχια μας μαζεύεται η Άρτα και τα Γιάννενα… Και να πλύνουμε τα χέρια μας δεν μπορούμε να καθαρίσουμε Την συγκεκριμένη περιοχή.
Το θέμα είναι που πήγε να δοθλεψει τώρα που τα σπάσανε ;Νικόλ από Relief για εμένα είναι τοπ. Μόνο εκεί πάω πλέον. Δυστυχώς έχουν πάλι θέματα στο μαγαζί και έχουν κλείσει προσωρινά. Ελπίζω να ξανανοίξουν σύντομα.
Μου απαντάς χωρίς να έχεις διαβάσει τι γράφω…Από την στιγμή που το δέχεται! Γτ όχι ; Κ πίπες παίρνουν οι πιο πολλές κ ποτέ με καπότα. Αυτό δεν είναι επικίνδυνο. Η άλλη τα καταπίνει κιόλας από ότι διάβασα πιο πίσω . Αυτά δεν είναι επικίνδυνα. Κ για αυτές κ για το προσωπικό τους περιβάλλον. Άλλες έχουν οικογένεια παιδιά άλλες είναι έγκυες. Αν δεν το σκέφτονται αυτές εμείς τι φταίμε
Δεν γκρινιάζουμε για αυτές που δεν το δέχονται! Θελουμε να μάθουμε ποιες το δέχονται απλά ! Όποιος ξερει να λέει ! Όλοι γενικά κ από έξω έξω τα λένε ! Εδώ είμαστε θεωρώ για μοιραστούμε εμπειριες κ να ξέρουμε τι γίνετε. Τα μαγαζιά ας δουν από μόνα τους πως θα προστατευτούν. Λες κ το κράτος δεν ξερει τι γίνεται. Αυτοί τα ξέρουν πριν από μας απλά όταν δοθεί εντολή κάνουν ντου σε ένα δυο μαγαζιά για ξεκάρφωμα κ η ζωή συνεχίζεται.Μου απαντάς χωρίς να έχεις διαβάσει τι γράφω…
Γκρινιάζετε για αυτές που δεν το δέχονται
Μα αυτό έκανα αλλά έφαγα άκυρο . Το κατάστημα το τιμάω χρόνια απλά είχα αποχή λόγω συνεχόμενων ταξιδιών και μιας κάποιας αφραγκίαςΦίλε αν πάρεις 12 και κάτι που ανοίγει μπορείς να κλήσεις τα ραντεβού άνετα ότι ώρα σε βολεύει... Η ρωτάς με την ταδε κοπέλα τι ώρα έχει διαθέσιμη...
Για πες για Μονικα . Την νεφέλη την ξέρω . Παλιό στανταρακι αλλά δεν ψήνομαι πλέον αν και την θεωρώ από τις πιο τίμιεςΕγώ πέρασα πολύ καλά αδερφέ στο Crystal από τα καλύτερα π έχω πάει . Πιο καλά Crystal παρά Βάνα κ Victoria elegance αν θες μόνο μέχρι εκτόνωση και καλαμάκι . Αν θες φουλ σεξ πάνε dames . Ζητά νεφελη από Crystal και Μονικα
Γκοτζαμ στρατηγός Zhukov και ζητάς συγνώμη??? Χάλασε ο κόσμος...δεν ειπα οτι με 100 γαμας,εξηγησα πιο πανω ! συγνωμη για την παρερμηνεια!
Αν ξέφυγαν δίπλα είναι το φρενοκομείο να τις επαναφέρει..πουτανιαριδες στην βανα αρχίζουν να ξεφεύγουν τα πράγματα και αυτό μου αρέσει
Μαριαννα prestigeΓια πειτε με ποια κοπέλα να κλείσω . Μιλένα Prestige ή Ελενα Victoria’s ???? Δεν έχω περάσει με καμία απτις 2 δεν έχω άποψη
30-35Καλησπέρα ! Μπορώ να ρωτήσω για την Ίριδα που έχει θέμα εδώ πόσο χρονών είναι ηλικιακά ;
Αλήθεια ; Φαίνεται γύρω στα 40. Δείχνει πιο μεγάλη στις φωτογραφίες ;
Αδερφέ δε ζήτησα και ταυτότητα. Βάλε εσυ και συν πλην 2-3.Αλήθεια ; Φαίνεται γύρω στα 40. Δείχνει πιο μεγάλη στις φωτογραφίες ;
Να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες για να βγάζει περισσότεραΕρώτημα ρητορικό ή ίσως και ουτοπικό. Τι κάνεις οταν πηγαίνεις για μασάζ κι η λαδοκόρη (25-30 ετών όμορφη και κορμάρα) σου λέει:
"Ιδανικά θα ήθελα να πάω μια βδομάδα Χαλκιδική , μια βδομάδα σε νησί και μια βδομάδα στα ξένα. Όμως, με τα χρήματα που βγάζω αν κάνω το ένα από αυτά, πάλι καλά θα λέω. Εκτός κι αν... εκτός κι αν βρω χορηγό!".
Να δώσεις 2-3000 σε μια εβδομάδα για την περίσταση; Και τι θα ζητήσεις ως "αντάλλαγμα";
Προβληματισμούς που βάζω...
Δλδ αν είναι 35 πας και αν είναι 40 δεν πας;Αλήθεια ; Φαίνεται γύρω στα 40. Δείχνει πιο μεγάλη στις φωτογραφίες ;
110 ευρο μασαζ και καλαμακι εχει και +50 για λιγουςΠέρασμα από Βάνα σπα 4 κορίτσια διαθέσιμα εκείνη την ώρα όλα 22 -25 φαινόντουσαν θυμάμαι μόνο την Μόνικα που διάλεξα κιόλας 25αρα με πολύ δυνατός κορμί και φοβερό πάτο ψεύτικο βυζί μέτριο πρώτο μέρος χειρομαλαξι στο δεύτερο και μου είπε στο τέλος ότι κάνει και Καλαμάκι χωρίς να μου πει κάτι για έξτρα..!!θα πάω ξανά για να δω άμα το χρεώνουν και πόσο και θα ενημερώσω..!!