Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (4 μέλη και 21 επισκέπτες)

a.nesti

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Like
480
Πόντοι
21
Ίσως να ήθελε να πει ο συνάδερφος ότι είναι extra παροχή. Η να μην το ζήτησε καθόλου
Ναι φίλε μου δεν διαφωνώ.
Απλά το θέμα είναι ότι
Δεν θα ζητούσε κάτι και για δάχτυλο;
Για το μεσαίο μάλλον θα θέλει κάτι παραπάνω...

a.nesti

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Like
480
Πόντοι
21
Ναι φίλε μου δεν διαφωνώ.
Απλά το θέμα είναι ότι

Για το μεσαίο μάλλον θα θέλει κάτι παραπάνω...
Το θέμα είναι ότι... σταματάω εδώ γιατί για να συνεχίσω θέλω δεκαρικο!!! Το πιάσαμε και εμείς το νόημα κορίτσια..

a.nesti

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Like
480
Πόντοι
21
Είχα πει δεν θα ξανά πάω σε μασατζιδικο αλλά χτύπησαν κάτι καυλες και πήγα. Παίρνω Κρυσταλ, κλείνω με Νεφέλη που υποτίθεται είναι στάνταρακι. Μπαίνει στο δωμάτιο και χωρίς να πει κουβέντα αρχίζει να νιαουρίζει μόνη της . Ήθελα να γελάσω αλλά λέω άστο . Το μασάζ της έγινε χάλια , Χάιδεμα εντελώς . Μονίμως νιαυρισματα και βογκητά χωρίς λόγο κατάντησε αηδία σε μια φάση . Με γυρνάει για 2ο μέρος και πάω να πιάσω κωλο και βρακι και με ύφος ηλιθιας μου λέει αχ αυτό είναι έξτρα δωράκι για το εσώρουχο . Έχυσα και έφυγα . ΜΑΥΡΟ ΜΑΥΡΟ ΜΑΥΡΟ
Μερικά κορίτσια όπως και μερικοί παίκτες πρέπει να ξέρουν πότε να κρεμάσουν τα στρινγκ - παπούτσια τους.... αλλά όσο πάνε μερικοί και τους προσκυνάνε και δεν εννοώ τον φίλο εδώ, αυτά τα αποτελέσματα θα έχουμε..

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
43
Like
7.741
Πόντοι
9.195
Καλησπέρα σε όλους!
Μεταξύ dames , Krystal και elegance τι προτείνετε?
Για μασάζ και δεύτερο μέρος....
Εξαρτάται τι ψάχνεις...Για σεξ, Dames στη Όλγας (όχι Εγνατία), από τα άλλα δύο Elegance νυν Victoria's Spa (νέο όνομα)...

Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
219
Πόντοι
21
Μερικά κορίτσια όπως και μερικοί παίκτες πρέπει να ξέρουν πότε να κρεμάσουν τα στρινγκ - παπούτσια τους.... αλλά όσο πάνε μερικοί και τους προσκυνάνε και δεν εννοώ τον φίλο εδώ, αυτά τα αποτελέσματα θα έχουμε..
Εγώ παντος πριν μια εβδομάδα που πέρασα μια χαρα πέρασα με.την κοριτσαρα

Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
18.601
Πόντοι
3.506
Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
219
Πόντοι
21
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
18.601
Πόντοι
3.506
Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
219
Πόντοι
21
Σε κοβω για γνώστη του νηματος για γκει νταβατζηδες....
Εμπα.καλυτερα στους τρανς καλά θα περασεις.αντε.αγαπουλη κακη.νυχτα χάνω την ωρα μου με.σενα και τους ηλιθιους κολλητούς σου δεν θέλω να ξαναπεταχτεις σαν πουτσα σε.οτι ανεβαβω αντε.σαχλαμαρα για όλους έχεις άποψη και κράζεις ενώ εμείς δεν μπορούμε να πούμε κάτι.

Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
18.601
Πόντοι
3.506
Εμπα.καλυτερα στους τρανς καλά θα περασεις.αντε.αγαπουλη κακη.νυχτα χάνω την ωρα μου με.σενα και τους ηλιθιους κολλητούς σου δεν θέλω να ξαναπεταχτεις σαν πουτσα σε.οτι ανεβαβω αντε.σαχλαμαρα για όλους έχεις άποψη και κράζεις ενώ εμείς δεν μπορούμε να πούμε κάτι.
Ενταξει φιλε μου,ονειρα γλυκα:kiss-mark::kiss-mark::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
11.114
Πόντοι
3.506
Κανένα νεότερο από Imperial - Elegance έχουμε; Εβδομαδιαίο πρόγραμμα, καμιά συνεδρία. Πολύ ησυχία έπεσε

mitsakos25

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Like
504
Πόντοι
21
Το ζεσι του βρομιάρη εχει κλείσει οριστικά? Δεν απαντα ουτε viber, ουτε στη σελίδα

tsarlatanos77

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
390
Πόντοι
21
Κανένα νεότερο από Imperial - Elegance έχουμε; Εβδομαδιαίο πρόγραμμα, καμιά συνεδρία.

Κανένα νεότερο από Imperial - Elegance έχουμε; Εβδομαδιαίο πρόγραμμα, καμιά συνεδρία. Πολύ ησυχία έπεσε
εχεις δει την ιωαννα την παμελα μαριανα βερονικα ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom