Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (4 μέλη και 25 επισκέπτες)

Akarnan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
1.430
Πόντοι
216
Εδώ είναι ρε φίλε μου forum ανταλλαγής πληροφοριών. Εξυπνάδες , αποκωδικοποιήσεις, και διάφορα άλλα φιλοσοφήματα είναι αχρείαστα. Επιπλέον πιάνουν τζάμπα χώρο.
Ο καθένας αξιολογεί τα μηνύματα που ανεβαίνουν και κρίνει αναλόγως. Η ιδιοφυία σου περιττεύει.
Τότε γιατί δεν δίνεις την πληροφορία με ποιο κορίτσι πέρασες στο Κρυσταλ?
Κάντο αλλιώς σταμάτα να κουράζεις με τις παπαριές που γράφεις.

Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
18.822
Πόντοι
3.506
Εδώ είναι ρε φίλε μου forum ανταλλαγής πληροφοριών. Εξυπνάδες , αποκωδικοποιήσεις, και διάφορα άλλα φιλοσοφήματα είναι αχρείαστα. Επιπλέον πιάνουν τζάμπα χώρο.
Ο καθένας αξιολογεί τα μηνύματα που ανεβαίνουν και κρίνει αναλόγως. Η ιδιοφυία σου περιττεύει.
ΑΦΟΥ περισσευουν ολα αυτα ...Πες μας καμια σωστη πληροφορια εκτος απο αοριστα πραγματα,γιατι μεχρι στιγμης ο μονος που λεει απιστευτα και αοριστα γεγονοτα εισαι εσυ.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.650
Πόντοι
8.295

Second Space

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2025
Like
36
Πόντοι
0
Αγαπητοί γκαγκαροπαπατζοακαρνάνες

Έχει άλλα θρεντ να παπαρολογείτε ελευθέρως.

Γιατί πρέπει να γυρνάμε 5 σελίδες πίσω για να βρούμε πληροφορία της προκοπής;

Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
18.822
Πόντοι
3.506

Πληροφορια της προκοπης δηλαδη ειναι η δικια σου ; ας υποθεσουμε;

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.650
Πόντοι
8.295

Αγαπητέ δευτερε...μη μου κουνας το δάχτυλο με ούτε 100 μέρες εδώ μέσα.

tsarlatanos77

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
390
Πόντοι
21
τι γνώμη έχετε για την Ιωάννα βερονικα και παμελα απο το ελαιοτριβείο της βαλεριας

a.nesti

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Like
492
Πόντοι
21
Είπες τη μαγική κουβέντα, ανταλλαγή πληροφοριών. Από πότε όμως η πληροφορία λογίζεται ως τέτοια χωρίς να αναφέρεις όνομα?

a.nesti

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Like
492
Πόντοι
21

Σε λίγο ακολουθεί και άλλη αποκωδικοποίηση.. Είδα ότι η πρώτη είχε τεράστια επιτυχία.
Αγαπητέ φίλε ή φίλη είσαι και αμπαλος/αμπαλη εκτός των άλλων...
Το ότι πιάνεις παντού εκτός από μέσα από το βρακί είναι σαν να λες έχω βρει ένα σέντερ φορ που δεν πατάει περιοχή!!!
Εμείς γιατί θέλουμε να πάμε σε μασατζιδικο για να μας πιάνουν αυτές τον κωλο??
Σοβαρή πληροφορία μας έδωσες!! Τα χρήματα τουλάχιστον τα θέλουν πριν ή μετά τη συνεδρία??

gear82

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
150
Πόντοι
1
Αποκωδικοποίηση:

Το ότι πιάνεις παντού εκτός από μέσα από το βρακί είναι σαν να λες έχω βρει ένα σέντερ φορ που δεν πατάει περιοχή!!!
Σοβαρή πληροφορία μας έδωσες!! Τα χρήματα τουλάχιστον τα θέλουν πριν ή μετά τη συνεδρία??
Ίσως να ήθελε να πει ο συνάδερφος ότι είναι extra παροχή. Η να μην το ζήτησε καθόλου

Second Space

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2025
Like
36
Πόντοι
0
Μετά

Second Space

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2025
Like
36
Πόντοι
0
Ίσως να ήθελε να πει ο συνάδερφος ότι είναι extra παροχή. Η να μην το ζήτησε καθόλου
Εγώ πήρα 30 μασάζ και 20 χειροκίνητο happy ending. Με αλλα 20 είχε βγάλσιμο βρακί. δεν το ζήτησα οπότε δεν ξέρω αν με άφηνε να βάλω κδάχτυλο και τέτοια.

a.nesti

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Like
492
Πόντοι
21
Εγώ πήρα 30 μασάζ και 20 χειροκίνητο happy ending. Με αλλα 20 είχε βγάλσιμο βρακί. δεν το ζήτησα οπότε δεν ξέρω αν με άφηνε να βάλω κδάχτυλο και τέτοια.
20 ευρώ για να βγάλει την κιλοτα; Βρε που φτάσαμε...

Giann333

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
199
Πόντοι
0
Είχα πει δεν θα ξανά πάω σε μασατζιδικο αλλά χτύπησαν κάτι καυλες και πήγα. Παίρνω Κρυσταλ, κλείνω με Νεφέλη που υποτίθεται είναι στάνταρακι. Μπαίνει στο δωμάτιο και χωρίς να πει κουβέντα αρχίζει να νιαουρίζει μόνη της . Ήθελα να γελάσω αλλά λέω άστο . Το μασάζ της έγινε χάλια , Χάιδεμα εντελώς . Μονίμως νιαυρισματα και βογκητά χωρίς λόγο κατάντησε αηδία σε μια φάση . Με γυρνάει για 2ο μέρος και πάω να πιάσω κωλο και βρακι και με ύφος ηλιθιας μου λέει αχ αυτό είναι έξτρα δωράκι για το εσώρουχο . Έχυσα και έφυγα . ΜΑΥΡΟ ΜΑΥΡΟ ΜΑΥΡΟ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom