Νέος στο φόρουμ
Και νέος γενικά στη πιάτσα των massageadicts,
Είναι εθιστικό το πουστικο.
Μια από τις λίγες γενικά εμπειριες μου
Είναι το Κρισταλ, ωραίος χώρος, καθαρός και με βολεύει που είναι στο μετρο. Πήγα έβαλα τα καλά μου,λίγο η ψυχή στο στόμα για το τι θα δω, Αύγουστος μήνας, με έχει χτυπήσει η μαλακια και ο ήλιος κατακούτελα.
Μου ανοίγει τη πόρτα ένα δίμετρο γκομενάκι, και λέω εδώ ήμαστε, αλλά δεν ήμασταν εκεί, γιατί αμέσως έσκαγαν από παντού πολυβόλα δεν ήξερα που να κοιτάξω, διαλέγω μια με κάτι βυζάρες και κάτι τεράστια τσιμπουκοχειλα για γλύψιμο « έχω ραντεβού μου λέει», κανένα πρόβλημα καυλάκι μου ( λέω από μέσα μου θα έρθει η σειρά σου) και διαλέγω την αμέσως επόμενη καύλα Αρτέμης
Ξανθιά, 2,5 βυζι στητό, ωραίος κωλος και πολύ απαλό δέρμα,
Την ακολουθώ στο δωμάτιο κάνω ένα ντουζ( το νερό δεν έχει πίεση και με ξενέρωσε αυτό γιατί χρειαζόμουν κάτι δυνατό να συνέλθω), φτάνει η Αρτέμης στο δωμάτιο, σπάμε το παγο, ξεκινάει μασάζ, πολύ καλό μασάζ μπορώ να πω, ξεκίνησε από πόδια ,προσαγωγούς, πλάτη έφτασε αυχένα και ώμους με εναλλασσόμενες κινήσεις ποτέ δυνατό ποτέ ποιο χαλαρό,
Φτάνει η στιγμή γυρνάω μου λέει το φουλ έξτρα πρόγραμμα της , και μόλις της είπα πάμε, άστραψε το μάτι της, τρομερός αισθησιασμός και από τους 2 μας, την σπάτουλαρισα από πάνω μέχρι κάτω είναι απλά πεντακάθαρη, να τον παίζει με βυζια ενώ με καρφώνει μέσα στα μάτια να τρίβεται, να ρουφάω τις βυζαρες τις ενώ τη δαχτύλωνω να έχει γίνει μούσκεμα, τελειωτικό χυσιμο πάνω στα βυζια της, ήταν τόση η καυλα και η ένταση, που αφότου έφτασα σπίτι μου τον είχα ακόμη πρησμένο, κόστος 80ρι διάρκεια 45 λεπτά, η κοπέλα είναι πυροτέχνημα, θέλω να δοκιμάσω και τις άλλες, με παραπάνω χρήματα μπορώ να πάρω και άλλη υπηρεσία ; Γιατί γενικά αυτό το vibe πήρα.