Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (13 μέλη και 27 επισκέπτες)

Μέγας Παπατζής

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
15.881
Πόντοι
2.256

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.156
Πόντοι
37.562

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.737
Πόντοι
3.506

Troublemaker_

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
16
Like
5.059
Πόντοι
1.436
Ακάποτο σεξ ή ακάποτη πίπα...?
Σε τέτοιες περιπτώσεις ντύνεσαι και φεύγεις χωρίς να δώσεις ούτε 1 ευρώ.

Είπαμε φεύγουμε όταν η αγγελία για μια επαγγελματία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική εικόνα της αλλά αυτό είναι κάτι ακόμα πιο σοβαρό.

Μου είχε τύχει κάτι παρόμοιο 2003 σε βίζιτα. Την έδιωξα και πήρα τηλέφωνο στον τύπο που μου την έστειλε και του λέω πήγαινε την χθες στον γυναικολόγο γιατί το λιγότερο που έχει είναι κολπίτιδα.

Παιδιά με την υγεία μας δεν παίζουμε.
Καλησπέρα στα φιλαράκια της παρέας ειπα να γράψω και εγώ την δικιά μου εμπειρία μιας και θα μου μείνει αξέχαστη Επισκέφτηκα το νταμες στην ολγας μετά από πολύ καιρό και μου άνοιξε μια νεαρή κοπέλα η Εύα η Έυη δεν κατάλαβα ακριβός . Λέω εδώ ήμαστε θα περάσουμε καλά ωραίο μελαχρινό μωρακι με αρκετά τατουάζ βέβαια. Μου εξηγεί τα προγράμματα και επιμένει να κάνουμε στα 100€ κ λέω εγώ χαλάλι της! Μπαίνει μέσα στο δωμάτιο γδύνεται και αρχίζει να βρωμάει ψαρίλα λες και είμαι στην λαϊκή . Δεν φτάνει αυτό ότι είναι βρωμιαρα ζητάει και έξτρα λεφτά για να την πάρεις ακαποτο . Αιδια σκετη εννοείτε δεν θα ξανά πάω και ποσό μάλλον να μπω μέσα με αυτή την βρωμιαρα που ποιος ξέρει από ποτέ έχει να πλυθεί
Σε τέτοιες περιπτώσεις ντύνεσαι και φεύγεις χωρίς να δώσεις ούτε 1 ευρώ.

Είπαμε φεύγουμε όταν η αγγελία για μια επαγγελματία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική εικόνα της αλλά αυτό είναι κάτι ακόμα πιο σοβαρό.

Μου είχε τύχει κάτι παρόμοιο 2003 σε βίζιτα. Την έδιωξα και πήρα τηλέφωνο στον τύπο που μου την έστειλε και του λέω πήγαινε την χθες στον γυναικολόγο γιατί το λιγότερο που έχει είναι κολπίτιδα.

Παιδιά με την υγεία μας δεν παίζουμε.

Εσύ ρε φίλε γιατί έμεινες; Για να έρθεις να μας γράψεις την αρνητική σου εμπειρία; Καλά έκανες και το ανέφερες αλλά δεν έπρεπε να συνεχίσεις. Και επιτόπου μιλάς με τη σεριφισσα και της λες αυτό κι αυτό

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
171
Like
9.431
Πόντοι
16.746
Λίγο που είδα αγγελίες κατάλαβα... πως το ζεσι του βρωμιάρη πάλι μάλλον άλλαξε διεύθυνση και ότι πήρε ξανά την Κασσάνδρα!:cool2:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
45.721
Πόντοι
6.756

Rasputio

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2025
Like
4
Πόντοι
0
Νέος στο φόρουμ
Και νέος γενικά στη πιάτσα των massageadicts,
Είναι εθιστικό το πουστικο.
Μια από τις λίγες γενικά εμπειριες μου
Είναι το Κρισταλ, ωραίος χώρος, καθαρός και με βολεύει που είναι στο μετρο. Πήγα έβαλα τα καλά μου,λίγο η ψυχή στο στόμα για το τι θα δω, Αύγουστος μήνας, με έχει χτυπήσει η μαλακια και ο ήλιος κατακούτελα.
Μου ανοίγει τη πόρτα ένα δίμετρο γκομενάκι, και λέω εδώ ήμαστε, αλλά δεν ήμασταν εκεί, γιατί αμέσως έσκαγαν από παντού πολυβόλα δεν ήξερα που να κοιτάξω, διαλέγω μια με κάτι βυζάρες και κάτι τεράστια τσιμπουκοχειλα για γλύψιμο « έχω ραντεβού μου λέει», κανένα πρόβλημα καυλάκι μου ( λέω από μέσα μου θα έρθει η σειρά σου) και διαλέγω την αμέσως επόμενη καύλα Αρτέμης
Ξανθιά, 2,5 βυζι στητό, ωραίος κωλος και πολύ απαλό δέρμα,
Την ακολουθώ στο δωμάτιο κάνω ένα ντουζ( το νερό δεν έχει πίεση και με ξενέρωσε αυτό γιατί χρειαζόμουν κάτι δυνατό να συνέλθω), φτάνει η Αρτέμης στο δωμάτιο, σπάμε το παγο, ξεκινάει μασάζ, πολύ καλό μασάζ μπορώ να πω, ξεκίνησε από πόδια ,προσαγωγούς, πλάτη έφτασε αυχένα και ώμους με εναλλασσόμενες κινήσεις ποτέ δυνατό ποτέ ποιο χαλαρό,
Φτάνει η στιγμή γυρνάω μου λέει το φουλ έξτρα πρόγραμμα της , και μόλις της είπα πάμε, άστραψε το μάτι της, τρομερός αισθησιασμός και από τους 2 μας, την σπάτουλαρισα από πάνω μέχρι κάτω είναι απλά πεντακάθαρη, να τον παίζει με βυζια ενώ με καρφώνει μέσα στα μάτια να τρίβεται, να ρουφάω τις βυζαρες τις ενώ τη δαχτύλωνω να έχει γίνει μούσκεμα, τελειωτικό χυσιμο πάνω στα βυζια της, ήταν τόση η καυλα και η ένταση, που αφότου έφτασα σπίτι μου τον είχα ακόμη πρησμένο, κόστος 80ρι διάρκεια 45 λεπτά, η κοπέλα είναι πυροτέχνημα, θέλω να δοκιμάσω και τις άλλες, με παραπάνω χρήματα μπορώ να πάρω και άλλη υπηρεσία ; Γιατί γενικά αυτό το vibe πήρα.

Troublemaker_

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
16
Like
5.059
Πόντοι
1.436
Μαρέσει πάρα πολύ η προσπάθειά σας να βαφτίσετε την σαρδέλα αστακό!

Ο άλλος που γράφτηκε χθες – μπορεί να είναι όντως τυχαίο και να μην σημαίνει κάτι αυτό – έδωσε για 45 λεπτά 80 ευρώ και κάνει τέτοια περιγραφή για να δικαιολογήσει στον εαυτό του ότι δεν τον κορόιδεψαν

Ξυπνήστε και ας κάνουμε επιτέλους ένα μαζικό μποϋκοτάζ. Δε γίνεται η κάθε απατεώνισσα ιδιοκτήτρια και ο κάθε απατεώνας ιδιοκτήτης να πίνουν νερό στην υγειά μας! Και στην τελική ρε μάγκες αν σας έχει χτυπήσει η καύλα, Δείτε μια τσόντα και παίξτε τον μόνοι σας και θα γλιτώσετε και τα ευρώ σας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom