championagain79
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 992
- Πόντοι
- 86
Ε ναι, το Crystal είναι εδώ και καιρό στη Γιαννιτσών
Crystal Massage: Γιαννιτσών 25Καλησπέρα λυπω εξωτερικό καιρό δεν έχω ιδέα τι γίνεται και πως..ψάχνω το φόρουμ αλλά δεν βρίσκω κατι ακριβες...στο κρυσταλ ποιες ειναι η καμια καινούργια...επίσης στο χαρμονι τι παίζει και όποιος μπορεί και θέλει να μου δώσει ενα τηλέφωνο..ευχαριστώ εκ των προτερων
αφου εκλεισες με την Ευη γιατι περασες με αλλη;Έκανα επίσκεψη β.ολγας 159 με την Κατερίνα την χοντρη μόνο που δεν ξέρασα!!! Υποτίθεται ότι έκλεισα ραντεβού με την ευη!!!
Μόλις μπήκα στο δωμάτιο λέει:
70€ το απλό
80€ με πιπα
100€ ακαποτο
Ούτε 25λεπτα δεν πέρασαν και δεν πρόλαβα να χύσω αφού ήταν αυτή η ξενερωτη Κατερίνα
Σωστή ερώτηση.Και εγώ όταν είχα κλείσει με την Εύη/Εύα,όταν έφτασα με υποδέχτηκε η μέτρια τσουπωτή μελαχρινή Σάντρα που είπε ότι ήταν μόνο αυτή διαθέσιμη.Δεν μάσησα και είπα ότι έχω κλείσει με την Εύα,με την οποία μετά πέρασα.Τέτοιες μαλακίες κάνουν και στο Ζέσι,για να μοιράζεται η δουλειά,να δουλεύουν όλες.αφου εκλεισες με την Ευη γιατι περασες με αλλη;
Το Elegance/Imperial έχει μετακομίσει εδώ και μήνες στην Πλούτωνος 27,πολύ κοντά στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.Crystal Massage: Γιαννιτσών 25
Anita Spa (Vana): Γρηγορίου Λαμπράκη 2 Σταυρούπολη
Elegance (Imperial): Βασιλίσσης Όλγας 128
Golden (Aqua): Βασιλίσσης Όλγας 126
Spa Body Free: Λεωφόρος Κωνσταντίνου Καραμανλή 75
Δοκίμασε την τύχη σου σε αυτά. Μόλις βρω και άλλα θα ποσταρω
Επίσκεψη στο Harmony spa με την ελλη υπέροχη όσες φορές και να έρθω
Που βρισκεται το Harmony φιλε μου Ειναι αυτο στην Εγνατιαs 125? .....και αν θεs μια περιγραφη για την υπεροχη Ελλη και για το προγραμμα τηsΕπίσκεψη στο Harmony spa με την ελλη υπέροχη όσες φορές και να έρθω
Κυσταλ περασμα γρηγοραδα .....μεs την εβδομαδα παρουσεs Νεφελη ...Μπελα Αρτεμιs και αν δεν κανω λαθοs μια μελαχρινουλα μικροκαμομενη Ισμηνη .....τιποτα το ιδιαιτερο .....ελευθερη μονο Μπελα και για ακομη μια φορα το κοριτσι τι να πω πρωτη σε ολα πεντακαθαρη γιαλιστερη ευδιαθετη με πολυ καλο social τοσο οσο πρεπει ....Πολυ ωραιο πρωτο μεροs χαλαρο μασαζακι σε ολο το σωμα και στο καπακι 2ο μεροs ολογυμνη απιστευτα sexy XXX σε ολα τηs .Xωριs αναστολεs .....μα και μου..... δεν αφηνει περιθωρια για αμφισβητησειs οτι εκει μεσα ειναι η ποιο top επιλογη αρκει να ξεs τι ......''θεs ''Crystal Massage: Γιαννιτσών 25
Σαντρα και Κασσανδρα ειναι η ιδια;Σωστή ερώτηση.Και εγώ όταν είχα κλείσει με την Εύη/Εύα,όταν έφτασα με υποδέχτηκε η μέτρια τσουπωτή μελαχρινή Σάντρα που είπε ότι ήταν μόνο αυτή διαθέσιμη.Δεν μάσησα και είπα ότι έχω κλείσει με την Εύα,με την οποία μετά πέρασα.Τέτοιες μαλακίες κάνουν και στο Ζέσι,για να μοιράζεται η δουλειά,να δουλεύουν όλες.
Όχι,όχι.Η Σαμπρίνα μελαχρινό μαλλί με πολύ μελαχρινή επιδερμίδα και τσουπωτό μέτριο σώμα.Σόρρυ έγραψα Σάντρα ενώ ήθελα Σαμπρίνα.Σαμπρίνα τη λένε.Σαντρα και Κασσανδρα ειναι οι ιδια;
Αδερφε μου σε ευχαριστώ ήδη τα ξέρω απλά λείπω κάνα 6μηνο και ήθελα να μάθω για κοπέλες κλπ..για το χαρμονυ σπα που είναι καινούργιο έχεις ιδεα;Crystal Massage: Γιαννιτσών 25
Ίσως λείπουν για λίγες μέρες,ποιος ξέρει...ρωτησα τις προηγουμενες μερες ποιες ειναι και μου ειπε μονο Ευα και Κατερινα. Η δευτερη ειναι χοντρη οπως ανεφερε ο φιλος πανω. Δεν εχει υπολοιπο roster?
Η Ντάρια είναι εκτός, γυρνάει Οκτώβριο. Η Φένια σταθερά εκει.Το Elegance/Imperial έχει ακόμα τις κλασικές Ντάρια, Φένια; Η Σοφία που έκανε πολύ καλό πρώτο μέρος έφυγε και δεν ξαναγύρισε;