orfeas2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2022
- Like
- 120
- Πόντοι
- 0
Μονο μασαζ και οι δυο , μολις εχω νεωτερα απο εμφανιση θα υπαρξει ενημερωσηστο ιμπεριαλ ήρθαν δυο καινούργιες Ιωάννα και Μαρία ξέρει κανείς τίποτα πως είναι και τα σχετικά?
Μονο μασαζ και οι δυο , μολις εχω νεωτερα απο εμφανιση θα υπαρξει ενημερωσηστο ιμπεριαλ ήρθαν δυο καινούργιες Ιωάννα και Μαρία ξέρει κανείς τίποτα πως είναι και τα σχετικά?
Κάνε καμιά προσφορά μήπως αλλάξει η εργασιακή σχέσηΜονο μασαζ και οι δυο , μολις εχω νεωτερα απο εμφανιση θα υπαρξει ενημερωση
Καμία ενημέρωση αγαπητέ συμπαίχτη.... εφόσον είναι μόνο μασάζ δε χρειάζεται περαιτέρω συζήτηση.... Άστες να κάνουν μόνο μασάζ.... Τι να κάνουμε δηλαδή, να τις παρακαλάμε να μας τον ακουμπήσουν και να μας κοροϊδεύουν....? Δεν είμαστε πια 20 χρονών, έχουμε και μια αξιοπρέπεια....νομίζω....?Μονο μασαζ και οι δυο , μολις εχω νεωτερα απο εμφανιση θα υπαρξει ενημερωση
Ναι έχεις δίκιο έχουμε γεμίσει κραχτες και παπατζηδες....που κατάντησε αυτό το νήμα ρε παιδιά...Άντε πάνε δώσε τώρα 100€ στο Κρυσταλ και το Χαρμονι για να ακουμπήσεις λίγο βυζακι ....Στα 50 τελευταία μόνιμα εδώ στο νήμα βλέπω μόνο παπατζηδες ….
Αντί να βοηθήσει μόνο κράζει έλεος δηλαδή
Ενημερωση δεν σημαινει απαραιτητα και περασμα στο δωματιο μαζι τους, σκεφτομαι να περασω με την Κριστι η οποια προσφερει στοματικο και αν ειναι καποια απο αυτες παρουσες να ενημερωσω τους συναγωνιστες για την εμφανιση τουςΚαμία ενημέρωση αγαπητέ συμπαίχτη.... εφόσον είναι μόνο μασάζ δε χρειάζεται περαιτέρω συζήτηση.... Άστες να κάνουν μόνο μασάζ.... Τι να κάνουμε δηλαδή, να τις παρακαλάμε να μας τον ακουμπήσουν και να μας κοροϊδεύουν....? Δεν είμαστε πια 20 χρονών, έχουμε και μια αξιοπρέπεια....νομίζω....?
Φίλε ...προσωπικά το χειρότερο στοματικό προσφέρει η συγκεκριμένη! Ατεχνη και βαρετή πίπα,μόνο κεφαλάκι έβαζε στο στόμα .Μασάζ χάδι ,ΧΑΔΙ τελείως,σώμα μέτριο με ωραία βυζιά....Δεν την προτείνω με την καμία ,στα θετικα ενα ευγενεστατο κοριτσακι το οποιο εχει ολη την καλη διαθεση να σε εξυπηρετησει αλλα δεν μπορει, κατι την κραταει.Δεν την προτεινω!Ενημερωση δεν σημαινει απαραιτητα και περασμα στο δωματιο μαζι τους, σκεφτομαι να περασω με την Κριστι η οποια προσφερει στοματικο και αν ειναι καποια απο αυτες παρουσες να ενημερωσω τους συναγωνιστες για την εμφανιση τους
Μπορεί να πνίγεται ρε φίλε γι’ αυτό βάζει μόνο το κεφαλάκι γιατί κατευθείαν αντιδραςΦίλε ...προσωπικά το χειρότερο στοματικό προσφέρει η συγκεκριμένη! Ατεχνη και βαρετή πίπα,μόνο κεφαλάκι έβαζε στο στόμα .Μασάζ χάδι ,ΧΑΔΙ τελείως,σώμα μέτριο με ωραία βυζιά....Δεν την προτείνω με την καμία ,στα θετικα ενα ευγενεστατο κοριτσακι το οποιο εχει ολη την καλη διαθεση να σε εξυπηρετησει αλλα δεν μπορει, κατι την κραταει.Δεν την προτεινω!
Ναι εχεις δικιο ,γιατι τον εχω μεχρι το γονατο...Μπορεί να πνίγεται ρε φίλε γι’ αυτό βάζει μόνο το κεφαλάκι γιατί κατευθείαν αντιδρας![]()
Να τον ασφαλίσεις μέσα στον πάτο σου ,να μην τον πατήσεις και πέσειςΝαι εχεις δικιο ,γιατι τον εχω μεχρι το γονατο...![]()
Μην ενοχλεις το νημα ρε σαυραΝα τον ασφαλίσεις μέσα στον πάτο σου ,να μην τον πατήσεις και πέσεις![]()
Να τον ασφαλίσεις μέσα στον πάτο σου ,να μην τον πατήσεις και πέσεις![]()
τουλάχιστον κάνουν καλό μασάζ γιατί εμένα με ενδιαφέρει και το μασάζ πέραν από τα άλλαΜονο μασαζ και οι δυο , μολις εχω νεωτερα απο εμφανιση θα υπαρξει ενημερωση
Πριν τις καλοκαιρινές διακοπές εκεί ήταν έκανε μεταγραφή πουθενά ?H Ίριδα από το crystal που πήγε;;
H Ίριδα από το crystal που πήγε;;
Η ψαρομουνα που λέτε σύμφωνα με τις πηγές μου πρέπει να έχει φάει κρεμπιε και το "εμφανίζει" σιγά σιγά στα σοσιαλ της η τρολαρει....Έφυγε η ψαρομουνα από το κρυσταλ; Πείτε το μου να χαρώ… Με χαλάει πολύ το ύφος της ρε παιδιά…
Ανεξαρτήτως κόστους;Θα μπορούσε κάποιος να πει ποιο είναι το καλύτερο στο σύνολο των υπηρεσιών ;