Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.658
Πόντοι
736
Πέρασμα από golden. Θέλω να ευχηθώ πολλά σε όποιον πρότεινε το golden και συγκεκριμένα την Χριστίνα την οποία πήρα. Εμφάνιση πολύ κακή. Στα άλλα ας πούμε οκ. Αλλά πανάκριβα. Μακριααα
Έχει Χριστίνα το golden; Από πότε;

mikeross

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
6
Πόντοι
0
Χρύσα εννοούσα μπερδεύτηκα από την μαλακια που έζησα

orfeas2

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2022
Like
120
Πόντοι
0
στο ιμπεριαλ ήρθαν δυο καινούργιες Ιωάννα και Μαρία ξέρει κανείς τίποτα πως είναι και τα σχετικά?
Μονο μασαζ και οι δυο , μολις εχω νεωτερα απο εμφανιση θα υπαρξει ενημερωση

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.796
Πόντοι
206
Μονο μασαζ και οι δυο , μολις εχω νεωτερα απο εμφανιση θα υπαρξει ενημερωση
Καμία ενημέρωση αγαπητέ συμπαίχτη.... εφόσον είναι μόνο μασάζ δε χρειάζεται περαιτέρω συζήτηση.... Άστες να κάνουν μόνο μασάζ.... Τι να κάνουμε δηλαδή, να τις παρακαλάμε να μας τον ακουμπήσουν και να μας κοροϊδεύουν....? Δεν είμαστε πια 20 χρονών, έχουμε και μια αξιοπρέπεια....νομίζω....?

panic231

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
194
Πόντοι
0
Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι στο ιμπεριαλ θέλουν πρόγραμμα μασάζ στην αρχή από κορίτσια του απλού μασάζ κ μετά να μπαίνει η μαστορισσα φενια η νταρια όταν είναι Ελλάδα για το καλό κομμάτι

Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
16.766
Πόντοι
3.506
Στα 50 τελευταία μόνιμα εδώ στο νήμα βλέπω μόνο παπατζηδες ….

Αντί να βοηθήσει μόνο κράζει έλεος δηλαδή
Ναι έχεις δίκιο έχουμε γεμίσει κραχτες και παπατζηδες....που κατάντησε αυτό το νήμα ρε παιδιά...Άντε πάνε δώσε τώρα 100€ στο Κρυσταλ και το Χαρμονι για να ακουμπήσεις λίγο βυζακι ....
Ααααα και μετά μην αναρωτηθείτε γιατί το επίπεδο της πόλης έχει πέσει τόσο σε ποιότητα και ποικιλία , κοιτάξτε πρώτα στον καθρέφτη κάντε την αυτοκριτική σας και μετά ελάτε να μου "την πείτε":wink::wink:, Τα φιλιά μου !

orfeas2

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2022
Like
120
Πόντοι
0
Καμία ενημέρωση αγαπητέ συμπαίχτη.... εφόσον είναι μόνο μασάζ δε χρειάζεται περαιτέρω συζήτηση.... Άστες να κάνουν μόνο μασάζ.... Τι να κάνουμε δηλαδή, να τις παρακαλάμε να μας τον ακουμπήσουν και να μας κοροϊδεύουν....? Δεν είμαστε πια 20 χρονών, έχουμε και μια αξιοπρέπεια....νομίζω....?
Ενημερωση δεν σημαινει απαραιτητα και περασμα στο δωματιο μαζι τους, σκεφτομαι να περασω με την Κριστι η οποια προσφερει στοματικο και αν ειναι καποια απο αυτες παρουσες να ενημερωσω τους συναγωνιστες για την εμφανιση τους

Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
16.766
Πόντοι
3.506
Ενημερωση δεν σημαινει απαραιτητα και περασμα στο δωματιο μαζι τους, σκεφτομαι να περασω με την Κριστι η οποια προσφερει στοματικο και αν ειναι καποια απο αυτες παρουσες να ενημερωσω τους συναγωνιστες για την εμφανιση τους
Φίλε ...προσωπικά το χειρότερο στοματικό προσφέρει η συγκεκριμένη! Ατεχνη και βαρετή πίπα,μόνο κεφαλάκι έβαζε στο στόμα .Μασάζ χάδι ,ΧΑΔΙ τελείως,σώμα μέτριο με ωραία βυζιά....Δεν την προτείνω με την καμία ,στα θετικα ενα ευγενεστατο κοριτσακι το οποιο εχει ολη την καλη διαθεση να σε εξυπηρετησει αλλα δεν μπορει, κατι την κραταει.Δεν την προτεινω!

Τελευταία τροποποίηση:

SirLancelot

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιαν 2022
Κριτικές
19
Like
3.676
Πόντοι
1.436
Φίλε ...προσωπικά το χειρότερο στοματικό προσφέρει η συγκεκριμένη! Ατεχνη και βαρετή πίπα,μόνο κεφαλάκι έβαζε στο στόμα .Μασάζ χάδι ,ΧΑΔΙ τελείως,σώμα μέτριο με ωραία βυζιά....Δεν την προτείνω με την καμία ,στα θετικα ενα ευγενεστατο κοριτσακι το οποιο εχει ολη την καλη διαθεση να σε εξυπηρετησει αλλα δεν μπορει, κατι την κραταει.Δεν την προτεινω!
Μπορεί να πνίγεται ρε φίλε γι’ αυτό βάζει μόνο το κεφαλάκι γιατί κατευθείαν αντιδρας :cheesy:

Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
16.766
Πόντοι
3.506

Xaramofais

Ανώτατος
Εγγρ.
8 Σεπ 2024
Like
63.714
Πόντοι
12.056
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
16.766
Πόντοι
3.506

Mythical Zoan

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
24
Like
22.260
Πόντοι
8.296
Να τον ασφαλίσεις μέσα στον πάτο σου ,να μην τον πατήσεις και πέσεις :coffee:
Get Out Fruit GIF by Chris Cimino

Poutsaras36

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα συναγωνιστές.... Ήμουν εκτός του σπορ καιρό τώρα και είμαι νέος στο φόρουμ... Εχω μεινει στα παλια στην Μάγκυ και την Λίζα που βρίσκονται τώρα αυτές;

Εγγρ.
11 Ιουλ 2022
Like
98
Πόντοι
0
Έφυγε η ψαρομουνα από το κρυσταλ; Πείτε το μου να χαρώ… Με χαλάει πολύ το ύφος της ρε παιδιά…

Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
16.766
Πόντοι
3.506
H Ίριδα από το crystal που πήγε;;
Έφυγε η ψαρομουνα από το κρυσταλ; Πείτε το μου να χαρώ… Με χαλάει πολύ το ύφος της ρε παιδιά…
Η ψαρομουνα που λέτε σύμφωνα με τις πηγές μου πρέπει να έχει φάει κρεμπιε και το "εμφανίζει" σιγά σιγά στα σοσιαλ της η τρολαρει....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom