You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (4 μέλη και 30 επισκέπτες)
στειλε ρε αγάπη ένα μήνυμαΓια ένα διάστημα δούλευε μόνη της μετά edelweis κ είχε φέρει καλά τσεχακια αν είναι αυτή
Εύα κάποτε μας διάβαζες αν διαβάζεις κ τώρα στείλε κανένα μήνυμα δε ξεχνιέσαι ρε ψυχή
(Edelweis)
μου έλειψες
Γιώργος
a.nesti
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2014
- Like
- 396
- Πόντοι
- 21
Όχι ρε αλλά μου ήρθε το χέλι στο μυαλό και το γραψα... ξέρουμε και εμείς από ατάκες...Σου θίξαμε την γκόμενα;
a.nesti
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2014
- Like
- 396
- Πόντοι
- 21
200!! Καλά Σκλεναρίκοβα το παίζουν..Δε σταμάτησε. Απλά το πήγαν στα 200. Ψαχνουν για μαλάκες. Μακρια λέμε, οσοι δεν είστε.
orfeas2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2022
- Like
- 120
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα στους συναγωνιστες,
Περασμα σημερα απο το Νταμες στην Β.Ολγας με την Ευη , ελληνιδα κορασιδα 23 χρονων , πολυ ωραιο σωμα με πολυ ωραια βυζακια.Προσωπο οκ , μελαχροινη με μαλλι εως την μεση και αρκετα τατουαζ.
Πρωτο μερος κλασικο χαϊδεμα με λιγο σοσιαλ
Δευτερο μερος με το προγραμμα των 100e που περιλαμβανει πίπα χωρις, σεξ σε διαφορες στασεις, γλωσσοφιλα , δαχτυλα στο μουνακι αλλα οχι τελειωμα στο στομα
Δινει και απο πισω αρκει να μην ειναι πολυ μεγαλη !
Νεα στο χωρο , ενα μηνα κατα τα λεγομενα της με προϋπηρεσια μονο στην εστιαση, απο Θεσσαλονικη
Συνολικη διαρκεια 35-40 λεπτα
Εμενα παντως μου εβγαλε οτι ειναι αρκετα πιο εμπειρη απο οτι λεει , σιγουρα δεν ειναι το κοριτσι της διπλανης πορτας οπως περιμενα και σιγουρα πιο μεγαλη, 26-27 χρονων καπου εκει την κανω
Θα την ξαναδοκιμασω μελλοντικα κυριως για το πολυ ωραιο κορμι της
Περασμα σημερα απο το Νταμες στην Β.Ολγας με την Ευη , ελληνιδα κορασιδα 23 χρονων , πολυ ωραιο σωμα με πολυ ωραια βυζακια.Προσωπο οκ , μελαχροινη με μαλλι εως την μεση και αρκετα τατουαζ.
Δευτερο μερος με το προγραμμα των 100e που περιλαμβανει πίπα χωρις, σεξ σε διαφορες στασεις, γλωσσοφιλα , δαχτυλα στο μουνακι αλλα οχι τελειωμα στο στομα
Νεα στο χωρο , ενα μηνα κατα τα λεγομενα της με προϋπηρεσια μονο στην εστιαση, απο Θεσσαλονικη
Εμενα παντως μου εβγαλε οτι ειναι αρκετα πιο εμπειρη απο οτι λεει , σιγουρα δεν ειναι το κοριτσι της διπλανης πορτας οπως περιμενα και σιγουρα πιο μεγαλη, 26-27 χρονων καπου εκει την κανω
kvstas_aaaaaaa
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2024
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα, δε γράφω συχνα... συνήθως τιμω το Crystal για μασάζ με χαπι εντ! Θα μου προτείνατε να δοκιμασω ELEGANCE??Και αν ναι με ποια κοπελα?? Ευχαριστώ
Μέγας Παπατζής
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15.953
- Πόντοι
- 2.256
οπως λες τιμας το κρυσταλ και δεν γραφεις ΤΙΠΟΤΑ!Καλησπέρα, δε γράφω συχνα... συνήθως τιμω το Crystal για μασάζ με χαπι εντ! Θα μου προτείνατε να δοκιμασω ELEGANCE??Και αν ναι με ποια κοπελα?? Ευχαριστώ
και εμεις θα σε γραψουμε στα παπαρια μας μεχρι να γραψεις κατι ...εστω ελαχιστο...
Παπατζή ή ατάκα έγραψε ιστορία. Συντάσσομαιοπως λες τιμας το κρυσταλ και δεν γραφεις ΤΙΠΟΤΑ!
και εμεις θα σε γραψουμε στα παπαρια μας μεχρι να γραψεις κατι ...εστω ελαχιστο...
Μέγας Παπατζής
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15.953
- Πόντοι
- 2.256
Και εσύ μην χαλαρώνεις ,γράψε κριτική έστω και ψεύτικηΠαπατζή ή ατάκα έγραψε ιστορία. Συντάσσομαι
Xaramofais
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 62.737
- Πόντοι
- 12.056
Να γράψω εγώ ??Και εσύ μην χαλαρώνεις ,γράψε κριτική έστω και ψεύτικη

Μέγας Παπατζής
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15.953
- Πόντοι
- 2.256
Γράψε τώραΝα γράψω εγώ ??![]()
Akarnan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 1.342
- Πόντοι
- 216
Συμφωνω με τα γραφομενά σου συνάδελφε αλλά μηπως σε ξεπέταξε σε λιγότερο από 35 λεπτά? Γενικά το εν λόγω κατάστημα νομίζω έχει γίνει ξεπετατζίδικο. Επειδή ο χρόνος είναι χρήμα θεωρώ πως τα 100 ευρώ για ένα μισάωρο ειναι πολλά για ένα γαμίσι πάνω σε μασαζοκρέβατο .Καλησπερα στους συναγωνιστες,
Επίσης αυτη η τιμολόγηση με τα λεφτά μπροστά και άλλη τιμή για σκούφο ή χωρίς, σου δίνουν την αίσθηση ενός μπουρδέλου σαν αυτά του 2ου διαμερίσματος ενώ αυτό βρίσκεται στο 5ο. και το σωμα της συγκεκριμένης μπορείς να το βρείς και αλλού με καλύτερες υπηρεσίες.
Μπράβο για την ενημέρωση πάντως....
ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.752
- Πόντοι
- 206
Η Ελένη είναι ο στυλοβάτης του ελίτ από το ξεκίνημα του μαγαζιού αλλά ήταν μόνο υποδοχή..... Σίγουρα τη θυμάστε..... Αρκετά απόμακρη στην αρχή...Μπορείς να την περιγράψεις;
Μετά αδυνάτισε.....έγινε μούναρος, βελτίωσε πολύ τη συμπεριφορά της και προσέφερε κι αυτή τις υπηρεσίες της....
Καστανή μετρίου αναστήματος τσουπωτή όσο χρειάζεται με ωραίο μεγάλο βυζί και όμορφο χαμόγελο ...να τα λέμε κι αυτά.....!
Έχω καιρό να πάω...πάνω από 3 χρόνια.... Ξέρει κανείς αν έφυγε ή αν πηγαινοέρχεται....?
orfeas2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2022
- Like
- 120
- Πόντοι
- 0
Για τα λεπτα δυσκολα να κανω λαθος συναδελφε , επειδη μου τονισε το θεμα της ωρας οτι τελειωνει,για το μασαζοκρεββατο συμφωνω αλλα αν ηταν κρεββατι πως θα δικαιολογουσαν τον τιτλο "μασατζιδικο" , αυτο με τα λεφτα μπροστα οντως το συναντας μονο σε μπουρδελα οσο για το σωμα δεν το βρισκεις πιστευω ευκολα απο ελληνιδα αυτης της ηλικιας με σεξ μεσα.Συμφωνω με τα γραφομενά σου συνάδελφε αλλά μηπως σε ξεπέταξε σε λιγότερο από 35 λεπτά? Γενικά το εν λόγω κατάστημα νομίζω έχει γίνει ξεπετατζίδικο. Επειδή ο χρόνος είναι χρήμα θεωρώ πως τα 100 ευρώ για ένα μισάωρο ειναι πολλά για ένα γαμίσι πάνω σε μασαζοκρέβατο .
Επίσης αυτη η τιμολόγηση με τα λεφτά μπροστά και άλλη τιμή για σκούφο ή χωρίς, σου δίνουν την αίσθηση ενός μπουρδέλου σαν αυτά του 2ου διαμερίσματος ενώ αυτό βρίσκεται στο 5ο. και το σωμα της συγκεκριμένης μπορείς να το βρείς και αλλού με καλύτερες υπηρεσίες.
Μπράβο για την ενημέρωση πάντως....
Για το 20 ευρω καπελο για πιπα χωρις σκουφο ειναι ενας τροπος να σου τα παρουν με το ετσι θελω
Γενικα η αισθηση που παιρνεις απο ολη την φαση δεν ειναι "φραπεδαδικου" αλλα περισσοτερο "μπουρδελου" , πας ομως συνειδητοποιημενος για το τι θα συναντησεις....
Ευχαριστω για την επιβραβευση παντως
Τελευταία τροποποίηση:
orfeas2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2022
- Like
- 120
- Πόντοι
- 0
Συνεχιζει ακαθεκτη....Η Ελένη είναι ο στυλοβάτης του ελίτ από το ξεκίνημα του μαγαζιού αλλά ήταν μόνο υποδοχή..... Σίγουρα τη θυμάστε..... Αρκετά απόμακρη στην αρχή...
Μετά αδυνάτισε.....έγινε μούναρος, βελτίωσε πολύ τη συμπεριφορά της και προσέφερε κι αυτή τις υπηρεσίες της....
Καστανή μετρίου αναστήματος τσουπωτή όσο χρειάζεται με ωραίο μεγάλο βυζί και όμορφο χαμόγελο ...να τα λέμε κι αυτά.....!
Έχω καιρό να πάω...πάνω από 3 χρόνια.... Ξέρει κανείς αν έφυγε ή αν πηγαινοέρχεται....?
Ψεύτικη γιατί να γράψω bro? Το προνόμιο του παπατζή ένας και μέγας το έχει.Και εσύ μην χαλαρώνεις ,γράψε κριτική έστω και ψεύτικη
Μέγας Παπατζής
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15.953
- Πόντοι
- 2.256
Γραψε μια εκθεση 500 λεξεων για τα λαδομαγαζαΨεύτικη γιατί να γράψω bro? Το προνόμιο του παπατζή ένας και μέγας το έχει.
Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 12.206
- Πόντοι
- 3.556
Να γράψω Εγώ πως περάσαμε το καλοκαίρι???Γραψε μια εκθεση 500 λεξεων για τα λαδομαγαζα