Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (4 μέλη και 30 επισκέπτες)

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
55
Πόντοι
1
Για ένα διάστημα δούλευε μόνη της μετά edelweis κ είχε φέρει καλά τσεχακια αν είναι αυτή

Εύα κάποτε μας διάβαζες αν διαβάζεις κ τώρα στείλε κανένα μήνυμα δε ξεχνιέσαι ρε ψυχή
(Edelweis)
στειλε ρε αγάπη ένα μήνυμα
μου έλειψες
Γιώργος

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.206
Πόντοι
3.556
Αντιστρες πήγε κάνεις τελευταία δεν απαντάει στο viber υπάρχει η το έκλεισαν το μαγαζί

orfeas2

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2022
Like
120
Πόντοι
0
Καλησπερα στους συναγωνιστες,

Περασμα σημερα απο το Νταμες στην Β.Ολγας με την Ευη , ελληνιδα κορασιδα 23 χρονων , πολυ ωραιο σωμα με πολυ ωραια βυζακια.Προσωπο οκ , μελαχροινη με μαλλι εως την μεση και αρκετα τατουαζ.

Πρωτο μερος κλασικο χαϊδεμα με λιγο σοσιαλ

Δευτερο μερος με το προγραμμα των 100e που περιλαμβανει πίπα χωρις, σεξ σε διαφορες στασεις, γλωσσοφιλα , δαχτυλα στο μουνακι αλλα οχι τελειωμα στο στομα

Δινει και απο πισω αρκει να μην ειναι πολυ μεγαλη !

Νεα στο χωρο , ενα μηνα κατα τα λεγομενα της με προϋπηρεσια μονο στην εστιαση, απο Θεσσαλονικη

Συνολικη διαρκεια 35-40 λεπτα

Εμενα παντως μου εβγαλε οτι ειναι αρκετα πιο εμπειρη απο οτι λεει , σιγουρα δεν ειναι το κοριτσι της διπλανης πορτας οπως περιμενα και σιγουρα πιο μεγαλη, 26-27 χρονων καπου εκει την κανω

Θα την ξαναδοκιμασω μελλοντικα κυριως για το πολυ ωραιο κορμι της

kvstas_aaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2024
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα, δε γράφω συχνα... συνήθως τιμω το Crystal για μασάζ με χαπι εντ! Θα μου προτείνατε να δοκιμασω ELEGANCE??Και αν ναι με ποια κοπελα?? Ευχαριστώ

Μέγας Παπατζής

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
15.953
Πόντοι
2.256
Καλησπέρα, δε γράφω συχνα... συνήθως τιμω το Crystal για μασάζ με χαπι εντ! Θα μου προτείνατε να δοκιμασω ELEGANCE??Και αν ναι με ποια κοπελα?? Ευχαριστώ
οπως λες τιμας το κρυσταλ και δεν γραφεις ΤΙΠΟΤΑ!
και εμεις θα σε γραψουμε στα παπαρια μας μεχρι να γραψεις κατι ...εστω ελαχιστο...

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
53
Like
3.262
Πόντοι
3.497

Μέγας Παπατζής

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
15.953
Πόντοι
2.256

Akarnan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
1.342
Πόντοι
216
Καλησπερα στους συναγωνιστες,

Περασμα σημερα απο το Νταμες στην Β.Ολγας με την Ευη , ελληνιδα κορασιδα 23 χρονων , πολυ ωραιο σωμα με πολυ ωραια βυζακια.Προσωπο οκ , μελαχροινη με μαλλι εως την μεση και αρκετα τατουαζ.

Πρωτο μερος κλασικο χαϊδεμα με λιγο σοσιαλ

Δευτερο μερος με το προγραμμα των 100e που περιλαμβανει πίπα χωρις, σεξ σε διαφορες στασεις, γλωσσοφιλα , δαχτυλα στο μουνακι αλλα οχι τελειωμα στο στομα

Δινει και απο πισω αρκει να μην ειναι πολυ μεγαλη !

Νεα στο χωρο , ενα μηνα κατα τα λεγομενα της με προϋπηρεσια μονο στην εστιαση, απο Θεσσαλονικη

Συνολικη διαρκεια 35-40 λεπτα

Εμενα παντως μου εβγαλε οτι ειναι αρκετα πιο εμπειρη απο οτι λεει , σιγουρα δεν ειναι το κοριτσι της διπλανης πορτας οπως περιμενα και σιγουρα πιο μεγαλη, 26-27 χρονων καπου εκει την κανω

Θα την ξαναδοκιμασω μελλοντικα κυριως για το πολυ ωραιο κορμι της
Συμφωνω με τα γραφομενά σου συνάδελφε αλλά μηπως σε ξεπέταξε σε λιγότερο από 35 λεπτά? Γενικά το εν λόγω κατάστημα νομίζω έχει γίνει ξεπετατζίδικο. Επειδή ο χρόνος είναι χρήμα θεωρώ πως τα 100 ευρώ για ένα μισάωρο ειναι πολλά για ένα γαμίσι πάνω σε μασαζοκρέβατο .
Επίσης αυτη η τιμολόγηση με τα λεφτά μπροστά και άλλη τιμή για σκούφο ή χωρίς, σου δίνουν την αίσθηση ενός μπουρδέλου σαν αυτά του 2ου διαμερίσματος ενώ αυτό βρίσκεται στο 5ο. και το σωμα της συγκεκριμένης μπορείς να το βρείς και αλλού με καλύτερες υπηρεσίες.
Μπράβο για την ενημέρωση πάντως....

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.752
Πόντοι
206
Μπορείς να την περιγράψεις;
Η Ελένη είναι ο στυλοβάτης του ελίτ από το ξεκίνημα του μαγαζιού αλλά ήταν μόνο υποδοχή..... Σίγουρα τη θυμάστε..... Αρκετά απόμακρη στην αρχή...
Μετά αδυνάτισε.....έγινε μούναρος, βελτίωσε πολύ τη συμπεριφορά της και προσέφερε κι αυτή τις υπηρεσίες της....
Καστανή μετρίου αναστήματος τσουπωτή όσο χρειάζεται με ωραίο μεγάλο βυζί και όμορφο χαμόγελο ...να τα λέμε κι αυτά.....!
Έχω καιρό να πάω...πάνω από 3 χρόνια.... Ξέρει κανείς αν έφυγε ή αν πηγαινοέρχεται....?

orfeas2

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2022
Like
120
Πόντοι
0
Συμφωνω με τα γραφομενά σου συνάδελφε αλλά μηπως σε ξεπέταξε σε λιγότερο από 35 λεπτά? Γενικά το εν λόγω κατάστημα νομίζω έχει γίνει ξεπετατζίδικο. Επειδή ο χρόνος είναι χρήμα θεωρώ πως τα 100 ευρώ για ένα μισάωρο ειναι πολλά για ένα γαμίσι πάνω σε μασαζοκρέβατο .
Επίσης αυτη η τιμολόγηση με τα λεφτά μπροστά και άλλη τιμή για σκούφο ή χωρίς, σου δίνουν την αίσθηση ενός μπουρδέλου σαν αυτά του 2ου διαμερίσματος ενώ αυτό βρίσκεται στο 5ο. και το σωμα της συγκεκριμένης μπορείς να το βρείς και αλλού με καλύτερες υπηρεσίες.
Μπράβο για την ενημέρωση πάντως....
Για τα λεπτα δυσκολα να κανω λαθος συναδελφε , επειδη μου τονισε το θεμα της ωρας οτι τελειωνει,για το μασαζοκρεββατο συμφωνω αλλα αν ηταν κρεββατι πως θα δικαιολογουσαν τον τιτλο "μασατζιδικο" , αυτο με τα λεφτα μπροστα οντως το συναντας μονο σε μπουρδελα οσο για το σωμα δεν το βρισκεις πιστευω ευκολα απο ελληνιδα αυτης της ηλικιας με σεξ μεσα.
Για το 20 ευρω καπελο για πιπα χωρις σκουφο ειναι ενας τροπος να σου τα παρουν με το ετσι θελω
Γενικα η αισθηση που παιρνεις απο ολη την φαση δεν ειναι "φραπεδαδικου" αλλα περισσοτερο "μπουρδελου" , πας ομως συνειδητοποιημενος για το τι θα συναντησεις....
Ευχαριστω για την επιβραβευση παντως

Τελευταία τροποποίηση:

orfeas2

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2022
Like
120
Πόντοι
0
Η Ελένη είναι ο στυλοβάτης του ελίτ από το ξεκίνημα του μαγαζιού αλλά ήταν μόνο υποδοχή..... Σίγουρα τη θυμάστε..... Αρκετά απόμακρη στην αρχή...
Μετά αδυνάτισε.....έγινε μούναρος, βελτίωσε πολύ τη συμπεριφορά της και προσέφερε κι αυτή τις υπηρεσίες της....
Καστανή μετρίου αναστήματος τσουπωτή όσο χρειάζεται με ωραίο μεγάλο βυζί και όμορφο χαμόγελο ...να τα λέμε κι αυτά.....!
Έχω καιρό να πάω...πάνω από 3 χρόνια.... Ξέρει κανείς αν έφυγε ή αν πηγαινοέρχεται....?
Συνεχιζει ακαθεκτη....

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
53
Like
3.262
Πόντοι
3.497

Μέγας Παπατζής