Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.659
Πόντοι
3.846
Χαχαχα καλοοο, τι αλλο θα ακουσουμε...
Θα μπορουσες να διαφωνησεις πιο ομορφα ομως χωρις να προκαλεις
Δεν λεω οτι δεν μπορει να πεφτω εξω αλλα ο skinny σωματοτυπος και η ενεργεια που βγαζει , αυτη την αισθηση μου εδωσε
Παρεμπιπτοντως δεν εχω καμμια αναγκη να προμοταρω κανενα ιδρυμα, καμμια κοπελα
Που ήσουνα χαμένος εσύ τόσα χρόνια;Τα έχεις αλωνίσει τα ευαγή ιδρύματα τώρα τελευταία

orfeas2

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2022
Like
120
Πόντοι
0
Που ήσουνα χαμένος εσύ τόσα χρόνια;Τα έχεις αλωνίσει τα ευαγή ιδρύματα τώρα τελευταία
Μπαινω απο το 2022 στο φορουμ, απλα δεν εγραφα
Ναι , η αληθεια ειναι οτι με επιασε μια μουρλα τωρα τελευταια να ζησω εμπειριες...

Gustaro

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
104
Πόντοι
0
Πρώτη φορά στο harmony ….κλείνω ραντεβού…..μου ανοίγει μια γλυκιά κοπελίτσα 170 ύψος με τζινακι μπλουζάκι…..κορμί λαμπαδα καλό στήθος……λέω λαχείο…..o χώρος στο δωμάτιο καλός το μπάνιο το προσπαθεί….Λεω μάλλον όταν έρθει για μασάζ θα βγάλει κάποια ρούχα..αλλά τίποτα ….:μπαίνω κατευθείαν στο ψητό να μάθω τι υπηρεσίες προσφέρει η συγκεκριμένη κοπέλα…..αλλά ξεκαθάρισε μόνο μασάζ και εκτόνωση…..δεν βγάζει ρουχα δε χουφτώνεις …στο social είχαμε χημεία τα λέγαμε…στο μασάζ με ρώτησε εάν θέλω χαλαρό η ποιο δυνατό , ήταν αρκετά καλή …..στο δεύτερο μέρος γυρνάς πιάνει κατευθείαν το παλαμάρι και στο παίζει με μπόλικο λάδι και στα αρχιδια…..έχωσα λίγο το χέρι κάτω από το τζιν στο κωλαρακι της…..ότι ποιο σφιχτό έχω πιάσει αλλά κατευθείαν μου το πήρε….
Μου λέει πέρασες καλά να ξανάρθεις……την δεύτερη φορά θα είναι καλύτερα……καπάκι τη άλλη μέρα ξανά …..λεω μάλλον τη δεύτερη φορά γίνεται το παιχνίδι…..αλλά τίποτα τα ίδια….50την φορά Ελλη την λένε την κοπέλα ομορφούλα….λετε να πάω και τρίτη φορά;

orfeas2

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2022
Like
120
Πόντοι
0
Πρώτη φορά στο harmony ….κλείνω ραντεβού…..μου ανοίγει μια γλυκιά κοπελίτσα 170 ύψος με τζινακι μπλουζάκι…..κορμί λαμπαδα καλό στήθος……λέω λαχείο…..o χώρος στο δωμάτιο καλός το μπάνιο το προσπαθεί….Λεω μάλλον όταν έρθει για μασάζ θα βγάλει κάποια ρούχα..αλλά τίποτα ….:μπαίνω κατευθείαν στο ψητό να μάθω τι υπηρεσίες προσφέρει η συγκεκριμένη κοπέλα…..αλλά ξεκαθάρισε μόνο μασάζ και εκτόνωση…..δεν βγάζει ρουχα δε χουφτώνεις …στο social είχαμε χημεία τα λέγαμε…στο μασάζ με ρώτησε εάν θέλω χαλαρό η ποιο δυνατό , ήταν αρκετά καλή …..στο δεύτερο μέρος γυρνάς πιάνει κατευθείαν το παλαμάρι και στο παίζει με μπόλικο λάδι και στα αρχιδια…..έχωσα λίγο το χέρι κάτω από το τζιν στο κωλαρακι της…..ότι ποιο σφιχτό έχω πιάσει αλλά κατευθείαν μου το πήρε….
Μου λέει πέρασες καλά να ξανάρθεις……την δεύτερη φορά θα είναι καλύτερα……καπάκι τη άλλη μέρα ξανά …..λεω μάλλον τη δεύτερη φορά γίνεται το παιχνίδι…..αλλά τίποτα τα ίδια….50την φορά Ελλη την λένε την κοπέλα ομορφούλα….λετε να πάω και τρίτη φορά;
Με τιποτα φιλε, ακριβως την ιδια εμπειρια ειχα και γω με την λεγαμενη, και εγω πηγα δευτερη φορα και παλι τα ιδια, να ξερεις οπως εγραψα και πιο μπροστα για την εμπειρια μου με την Ελλη ειναι πολυ καλα δασκαλεμενη και μονο πως θα σου τα παρει
Μακρια....

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
7.327
Πόντοι
1.056
Δοκίμασε 7-8 φορές ακόμα

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.526
Πόντοι
216
Άρτι αφιχθείς από το μασαζοιδρυμα της Ανίτα στην Σταυρούπολη να σας μεταφέρω τα νέα.Το ραντεβού κλείστηκε για της δώδεκα ακριβώς.Παρουσες εκείνη την ώρα τέσσερις κοπέλες.Η Θεώνη,η Έμμυ,η Λίζα και η Ελίνα.Το γνωστό πρόγραμμα τον 40 λεπτών στα εξήντα ευρώ πλέον για μασάζ(ο Θεός να το κάνει μασάζ)και φραπέ άνευ καλαμάκι.Για μπριζόλα ούτε συζήτηση (φανερά τουλάχιστον).

Μέγας Παπατζής

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
15.803
Πόντοι
2.256
Άρτι αφιχθείς από το μασαζοιδρυμα της Ανίτα στην Σταυρούπολη να σας μεταφέρω τα νέα.Το ραντεβού κλείστηκε για της δώδεκα ακριβώς.Παρουσες εκείνη την ώρα τέσσερις κοπέλες.Η Θεώνη,η Έμμυ,η Λίζα και η Ελίνα.Το γνωστό πρόγραμμα τον 40 λεπτών στα εξήντα ευρώ πλέον για μασάζ(ο Θεός να το κάνει μασάζ)και φραπέ άνευ καλαμάκι.Για μπριζόλα ούτε συζήτηση (φανερά τουλάχιστον).
Θα μας πεις τουλαχιστον με ποια πηγες η πρεπει να μαντεψουμε;

Nasty Dream

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2024
Like
504
Πόντοι
21
Από εμφάνιση τι λέγανε τα κορίτσια συναγωνιστή;

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.526
Πόντοι
216
Από εμφάνιση τι λέγανε τα κορίτσια συναγωνιστή;
Η Θεώνη ίδια και απαράλλαχτηε τα κιλά της ,η Έμμυ και αυτή μια από τα ίδια ,η Ελίνα γύρο στα σαράντα και βάλε μετρίου αναστήματος μέτρια σε πολλά γενικά ,η Λίζα και αυτή άνω τον σαράντα πολύ αδύνατη.Για μένα η καλύτερη εκεί ήταν η Έμμυ.

Μέγας Παπατζής

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
15.803
Πόντοι
2.256
Η Θεώνη ίδια και απαράλλαχτηε τα κιλά της ,η Έμμυ και αυτή μια από τα ίδια ,η Ελίνα γύρο στα σαράντα και βάλε μετρίου αναστήματος μέτρια σε πολλά γενικά ,η Λίζα και αυτή άνω τον σαράντα πολύ αδύνατη.Για μένα η καλύτερη εκεί ήταν η Έμμυ.
Η Θεωνη μου θυμιζει την Φρυνη Αρβανιτη στους ''The Κοπανοι΄'

tolis29sega

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2014
Like
62
Πόντοι
0
Στο elit spa παίζει τίποτα άλλο εκτός απο μασάζ..?Γιατί για εμάς τους λάτρεις bbw,κάποιος ανέφερε ότι υπάρχουν τέτοιου είδους!Ήρεμα ρωτάω...

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.659
Πόντοι
3.846
Εν τέλει με ποια πέρασες συνμασαζόφιλε;

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.659
Πόντοι
3.846
Στο elit spa παίζει τίποτα άλλο εκτός απο μασάζ..?Γιατί για εμάς τους λάτρεις bbw,κάποιος ανέφερε ότι υπάρχουν τέτοιου είδους!Ήρεμα ρωτάω...
Φυσικά και παίζει,από φραπέ μέχρι καλαμάκι.Από το δεύτερο ραντεβού όμως.Στο πρώτο ξαπλώνεις ολόγυμνος και σε κάνουν μασάζ αλλά χωρίς εκτόνωση.Αν θες όπως εκτονώνεσαι μπροστά τους μόνο σου,σου το λένε.Είναι και αυτό μια φαντασίωση.

tolis29sega

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2014
Like
62
Πόντοι
0
Φυσικά και παίζει,από φραπέ μέχρι καλαμάκι.Από το δεύτερο ραντεβού όμως.Στο πρώτο ξαπλώνεις ολόγυμνος και σε κάνουν μασάζ αλλά χωρίς εκτόνωση.Αν θες όπως εκτονώνεσαι μπροστά τους μόνο σου,σου το λένε.Είναι και αυτό μια φαντασίωση.
Γνωρίζεις και κόστος?

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
491
Πόντοι
26
Καλή πίπα έπαιρνε η Ρίτα από aqua που ήταν παλιά στη Μάγγυ ως Μαργαρίτα........
Το ζούσε το πράγμα.... το γούσταρε...
Δεν τις φτιάχνουν έτσι τις γυναίκες σήμερα.....
εάν σου πω, χθες περνούσα από την πολη καταγωγή της και την θυμήθηκα και λεω ,αχ τι φοβερή πιπα έκανε που να είναι τώρα αραγε..??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom