Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (3 μέλη και 31 επισκέπτες)

level1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2021
Κριτικές
7
Like
1.821
Πόντοι
481
Παραλήρημα από Μαρία relief σε στορι στο ινστα μάλλον για να κάνει διαφήμιση το μαγαζί της

orfeas2

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2022
Like
120
Πόντοι
0
Ξαναεκανα λογαριασμο μετα απο καιρο αφου εχασα την προσβαση στο προηγουμενο μαιλ μου και ενημερωνω.

1)harmony: περασμα πριν 2-3 μηνες με αλικη. Μελαχρινη κοπελα αδυνατο σωμα μετριο στηθος και σχετικα γυμνασμενη και νεαρη σε ηλικία. Μου αρεσε πολυ για τα γουστα μου και λεω θα περασω καλα. Πρωτο μερος μασαζ απλο χαδι. Δευτερο μερος τρωω ακυρο και την ειπα εγω με εξτρα 20€(50€ συνολο) θα κανεις σε ολο το σωμα αν κλεισω ραντεβου την ιδια μερα. Μου λεει ναι και κλεινουμε νεο ραντεβου 2 ωρες αργοτερα. Μασαζ το ιδιο εουχα δεν εβγαλε αλλα πραγματικα το λεω ηταν ο καλυτερος φραπες που μου εχουν προσφερει.
Επαιρνα να ξανακλησω αλλα ελειπε παω ξανα αυτες τις μερες και μου λεει σταματησα να προχωραω και οντως δεν εγινε τιποτα ξενερωσα και δεν νομιζω να ξαναπαω. Βεβαια θα ηθελα να κλεισω ενα ραντεβου με ελλη αν προχωραει τωρα ας με ενημερωσει καποιος.

Crystal: περασμα με ισμηνη κλασσικες υπηρεσιες οπως στο massagio για ενα στανταρ θα την ξαναεπαιρνα δεν παιρναω ασχημα αλλα μου φαινεται οτι μενει στασιμη.

Golden: δεν εχω παει και παιρνω τηλεφωνο για να κλεισω με εβελινα ενω μου ειπαν οτι δουλευει πηγα εκει και μου ειπαν δεν δουλευει τελικα και εφυγα. Δεν την εχω δει δεν ξερω πως είναι εμφανισιακά αν θελει καποιος ας δωσει μαι περιγραφη.

Ψαχνω την Αννυ απο massagio ξερει κανεις καποια πληροφορια αν συνεχιζει;
Περασμα με Εβελινα του Golden spa πριν κανενα μηνα περιπου.Ενα κοριτσι 25 χρονων που φαινεται 21-22 χρονων ομως, πολυ ομορφο προσωπο , ισιο καστανο μαλλι κατω απο τους ωμους, αδυνατη προς κανονικη, νορμαλ υψος, βυζακια μεσαιου μεγεθους, με λιγα λογια αστερακι

Αλλα οπως συμβαινει παντα , οσο πιο ομορφη ειναι μια κοπελα τοσο λιγωτερα προσφερει, ετσι και η συγκεκριμενη δεν αποτελεσε εξαιρεση

Πρωτο μερος κλασικα , τιποτα ιδιαιτερο , απαλο , χαλαρο μασαζ

Δευτερο μερος το βασικο προγραμμα των 50e με εξτρα 20e για να της χαϊδεψεις το μουνακι κατω απο το κιλοτακι το οποιο το κατεβασε για λιγο μονο οπως και το σουτιεν.Μου ειπε οτι παιζει στοματικο την επομενη φορα αλλα μονο με προφυλακτικο με 80e

Ολη η εμπειρια οκ, η αναμενομενη θα ελεγα

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.630
Πόντοι
736
Όσο τα δίνετε Τόσο θα συνεχίζεται αυτή η κοροϊδία.
Δεν ξέρω που αναφέρεσαι με τον πληθυντικό αλλά όταν δούλευε στο πριβέ στη Βας. Ηρακλείου πάνω από 80 δεν της έδωσα. Με 100 βούλωνες όλες τις τρύπες της.

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.630
Πόντοι
736
Περασμα με Εβελινα του Golden spa πριν κανενα μηνα περιπου.Ενα κοριτσι 25 χρονων που φαινεται 21-22 χρονων ομως, πολυ ομορφο προσωπο , ισιο καστανο μαλλι κατω απο τους ωμους, αδυνατη προς κανονικη, νορμαλ υψος, βυζακια μεσαιου μεγεθους, με λιγα λογια αστερακι

Αλλα οπως συμβαινει παντα , οσο πιο ομορφη ειναι μια κοπελα τοσο λιγωτερα προσφερει, ετσι και η συγκεκριμενη δεν αποτελεσε εξαιρεση

Πρωτο μερος κλασικα , τιποτα ιδιαιτερο , απαλο , χαλαρο μασαζ

Δευτερο μερος το βασικο προγραμμα των 50e με εξτρα 20e για να της χαϊδεψεις το μουνακι κατω απο το κιλοτακι το οποιο το κατεβασε για λιγο μονο οπως και το σουτιεν.Μου ειπε οτι παιζει στοματικο την επομενη φορα αλλα μονο με προφυλακτικο με 80e

Ολη η εμπειρια οκ, η αναμενομενη θα ελεγα
Πεταμένα λεφτά , μόνο εμφάνιση τπτ άλλο με υπεροπτική συμπεριφορά και
Είναι πολύ πάνω από 25 φίλος

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
3
Like
877
Πόντοι
81
Εβίτα υφίσταται ακόμα έχει πάει κανείς τελευταία ?

orfeas2

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2022
Like
120
Πόντοι
0
Συμφωνω μαζι σου και γιαυτο και δεν ξαναπηγα απο τοτε, για μια φορα καλη ειναι ομως...

Kkostidis

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2025
Like
38
Πόντοι
0
Τηλεφωνο σημερα στο harmony κλεα
Και ελλη μου ειπαν η ελλη ποιασμενη μετα απο παρότρυνση φιλου μου λεει να παω με κλεα γιατι εχει μεγαλα βυζγια σε στυλ ελινας απο μασσατζιο.
Λεω ας παω ποτε δεν ξερεις τελικα δεν ειναι σε στυλ ελινας. Προσωπο ποκυ μετριο μεγαλο βυζι οντως αλλα και αρκετα κιλα για τα γουστα μου. Μασαζ χαζι περιμενα το δευτερο μερος λεω θα κανει ενα ισπανικο τουλαχιστον. Οχι απλα δεν εβγαλε μπλουζα αλλα δεν ηθελε καν να τις τα ακουμπαω απο μεσα. Παιξιμο αρκετα αγαρμπο. Πεταξα απλα τα λεφτα μου. Για τον χωρο δεν θα πω κατι τα εχουν πει οι προυγουμενοι. Ξενερωσα τοσο που σκεφτομαι αν θα δοκιμασω ελλη ηταν σε πελατη εκεινη την ωρα οποτε δεν την ειδα.

Μέγας Παπατζής

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
15.370
Πόντοι
2.256
Τηλεφωνο σημερα στο harmony κλεα
Και ελλη μου ειπαν η ελλη ποιασμενη μετα απο παρότρυνση φιλου μου λεει να παω με κλεα γιατι εχει μεγαλα βυζγια σε στυλ ελινας απο μασσατζιο.
Λεω ας παω ποτε δεν ξερεις τελικα δεν ειναι σε στυλ ελινας. Προσωπο ποκυ μετριο μεγαλο βυζι οντως αλλα και αρκετα κιλα για τα γουστα μου. Μασαζ χαζι περιμενα το δευτερο μερος λεω θα κανει ενα ισπανικο τουλαχιστον. Οχι απλα δεν εβγαλε μπλουζα αλλα δεν ηθελε καν να τις τα ακουμπαω απο μεσα. Παιξιμο αρκετα αγαρμπο. Πεταξα απλα τα λεφτα μου. Για τον χωρο δεν θα πω κατι τα εχουν πει οι προυγουμενοι. Ξενερωσα τοσο που σκεφτομαι αν θα δοκιμασω ελλη ηταν σε πελατη εκεινη την ωρα οποτε δεν την ειδα.
ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΠΕΙ
Στο συγκεκριμένο μαγαζί είναι όλες κουτοπόνηρες,άθλιος χώρος και άθλιες υπηρεσίες....
ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΚΡΙΆ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΚΡΙΑ

orfeas2

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2022
Like
120
Πόντοι
0
Επειδη πολλοι ρωτανε κατα καιρους για το body to body μασαζ θα παραθεσω την εμπειρια μου με το nuru μασαζ που προσφερει η Χριστιανα στην Αγιου Δημητριου

Μολδαβη 25 χρονων, ομορφη, αδυνατη, χαριτωμενη και δοτικη

Το μασαζ γινεται σε ενα μικρο δωματιο πανω σε ενα στρωμα θαλασσης μεγαλο υπερδιπλο με ενα ζελε το nuru , το οποιο ειναι ζεστο και γλιστραει.Ο στοχος της κοπελας ειναι να σε κανει να τελειωσεις χωρις να σε ακουμπησει με τα χερια της η να το βαλει στο στομα της αλλα με το σωμα της και τα καταφερνει, επισης περιλαμβανει μασαζ προστατη. Αφου τελειωσεις ερχεται μαζι σου στο ντους και σε τριβει με το σφουγγαρι σε ολο το σωμα.

Στο τελος νιωθεις αναλαφρος και οτι εχει φυγει ενα βαρος απο πανω σου.

Ειναι πολυ ιδιαιτερο μασαζ και πιστευω οτι αξιζει εστω και μια φορα να το δοκιμασει κανεις

level1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2021
Κριτικές
7
Like
1.821
Πόντοι
481
Επειδη πολλοι ρωτανε κατα καιρους για το body to body μασαζ θα παραθεσω την εμπειρια μου με το nuru μασαζ που προσφερει η Χριστιανα στην Αγιου Δημητριου

Το μασαζ γινεται σε ενα μικρο δωματιο πανω σε ενα στρωμα θαλασσης μεγαλο υπερδιπλο με ενα ζελε το nuru , το οποιο ειναι ζεστο και γλιστραει.Ο στοχος της κοπελας ειναι να σε κανει να τελειωσεις χωρις να σε ακουμπησει με τα χερια της η να το βαλει στο στομα της αλλα με το σωμα της και τα καταφερνει, επισης περιλαμβανει μασαζ προστατη. Αφου τελειωσεις ερχεται μαζι σου στο ντους και σε τριβει με το σφουγγαρι σε ολο το σωμα.

Ειναι πολυ ιδιαιτερο μασαζ και πιστευω οτι αξιζει εστω και μια φορα να το δοκιμασει κανεις
Τι 25 ρε προμοτορα;αυτή αν δεν τα πάτησε τα 40 θα είναι εκεί γύρω

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.582
Πόντοι
3.846

Μαν 25 μπορεί να ήταν όταν ο Νεϊμάρ έπαιζε ακόμα στην Μπαρτσελόνα.Το σώμα της ρίχνει κάτω 25αρες,αλλά αν προσέξεις το πρόσωπο της πλησιάζει τα 40.Όντως ιδιαίτερη εμπειρία το νούρου μασάζ μαζί της,αλλά δεύτερη φορά εγώ δεν πήγα επειδή το κάνει γρήγορα.Προτιμώ αργές και αισθησιακές κινήσεις.Όσο για το μασάζ με προστάτη που αναφέρεις,το προσφέρει για όποιον ενδιαφερόμενο ως ανεξάρτητη υπηρεσία.Απλά την ώρα του νούρου βάζει και λίγο δαχτυλάκι αν κάποιος είναι δεκτικός.Δεν το λες όμως μασάζ προστάτη.

orfeas2

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2022
Like
120
Πόντοι
0
Τι 25 ρε προμοτορα;αυτή αν δεν τα πάτησε τα 40 θα είναι εκεί γύρω
Χαχαχα καλοοο, τι αλλο θα ακουσουμε...
Θα μπορουσες να διαφωνησεις πιο ομορφα ομως χωρις να προκαλεις
Δεν λεω οτι δεν μπορει να πεφτω εξω αλλα ο skinny σωματοτυπος και η ενεργεια που βγαζει , αυτη την αισθηση μου εδωσε
Παρεμπιπτοντως δεν εχω καμμια αναγκη να προμοταρω κανενα ιδρυμα, καμμια κοπελα

orfeas2

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2022
Like
120
Πόντοι
0
Μαν 25 μπορεί να ήταν όταν ο Νεϊμάρ έπαιζε ακόμα στην Μπαρτσελόνα.Το σώμα της ρίχνει κάτω 25αρες,αλλά αν προσέξεις το πρόσωπο της πλησιάζει τα 40.Όντως ιδιαίτερη εμπειρία το νούρου μασάζ μαζί της,αλλά δεύτερη φορά εγώ δεν πήγα επειδή το κάνει γρήγορα.Προτιμώ αργές και αισθησιακές κινήσεις.Όσο για το μασάζ με προστάτη που αναφέρεις,το προσφέρει για όποιον ενδιαφερόμενο ως ανεξάρτητη υπηρεσία.Απλά την ώρα του νούρου βάζει και λίγο δαχτυλάκι αν κάποιος είναι δεκτικός.Δεν το λες όμως μασάζ προστάτη.
Συμφωνω για το σωμα της και ισως αυτο σε ξεγελαει, ουτε εγω πηγα δευτερη φορα, το μασαζ προστατη μου το προτεινε και το ανεφερα προς ενημερωση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom