Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.176
Πόντοι
3.556
Καλησπέρα. Να απαντήσω για την Κατερίνα, ότι ξέρω. Πήγα σχετικά πρόσφατα, πρώτη φορά. Δεν πήγα δεύτερη. Όπως είπα, δεν ξέρω αν πάω ξανά. Είμαι υπό σκέψη. Αν το κάνω θα είναι για τα βυζιά και τον κώλο. ΔΕν την ξέρω καλά. Πριν 2-3 χρόνια είχα βρει από αγγελία το τηλέφωνο. Δεν κατάφερω να τη συναντήσω. Την είχα ξεχάσει. Έπεσα πάνω στο όνομα της καθώς έψαχνα κάτι άλλο στην ατζέντα μου. Τότε μου είχε πει ότι είναι κοντά στη Παπάφη. Πιθανόν να είναι αυτή κοντά στο Γαλλικό Προξενείο, που είπατε κάποιοι, Από τις περιγραφές σας ταιριάζουν κάποια πράγματα. Καπνίζει. Το τασάκι είχε αποτσίγαρα. Δεν νομίζω να είναι από αλλαγή φύλου. Τα βυζιά της είναι μεγάλα και φυσικά. Έχει γυναικεία φιγούρα που φαίνεται, παρόλα τα έξτρα κιλά. Είναι κάπως στο κόσμο της αλλά δεν ήταν τόσο όσο να με κάνει να φύγω. Επίσης δεν νομίζω να είναι πριβέ, αλλά πάλι δεν ρώτησα. Εγώ πήρα τηλέφωνο, και μου είπε έλα. Ζήτησε 70 ευρώ για μία φορά, 30 λεπτά, από όλες της τρύπες. Αυτά.
Ολες τις τρύπες ε??
εξελίξεις η Κατερίνα κ Εγώ π νόμιζα ότι θα έμενε παρθένα Για τον άντρα της να π ξεκίνησε να δίνει κ μουνάκι το κορίτσι:happy::happy:

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.584
Πόντοι
3.846
Καλησπερα στην τσακαλοπαρεα ,

Επισκεψη σημερα στο Imperial για φουλ προγραμα με την Φενια

Η κοπελα για οσους δεν την ξερουν 26 χρονων , με ομορφο προσωπο , ξανθο μαλλι , ωραιο σωμα, μικρα βυζακια

Πρωτο μερος με αισθησιακο κυριως μασαζ και αρκετο σοσιαλ, δευτερο μερος με πολυ καλη πιπα , 69 , γλειφομουνι που το ζητησε η ιδια ! , σεξ σε 2-3 στασεις , πολλα παθιαρικα γλωσσοφιλα και τελειωμα στο στομα

Συνολικα πολυ θετικη εμπειρια , Girl Friend Experience Θα ελεγα

Κοστος 150e , διαρκεια περιπου 50'
Πόσα ραντεβού προηγήθηκαν μέχρι να κανονίσετε φουλ πρόγραμμα;

Μέγας Παπατζής

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
15.377
Πόντοι
2.256

orfeas2

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2022
Like
120
Πόντοι
0
Καλησπερα,
Ενα ραντεβου προηγηθηκε με προγραμμα των 70e που περιελαμβανε στοματικο και τελειωμα στο στομα
Απ' οτι μου ειπε η κοπελα δεν κανει φουλ με ολους τους πελατες αλλα επιλεγει, τωρα με ποια κριτηρια δεν ρωτησα αλλα φανταζομαι καποιου ειδους χημεια, καθαριοτητα, ευγενεια κλπ πρεπει να θεωρουνται δεδομενα

orfeas2

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2022
Like
120
Πόντοι
0
Τίποτα ένα μικρό ομορφούλικο είναι ούτε το σουτιέν της δεν βγάζει!
Καλησπερα,
Επισκεφτηκα το συγκεκριμενο μασατζιδικο δυο φορες πριν κανα 2-3 μηνες με επιλογη της συγκεκριμενης κοπελας , η οποια για μενα ηταν κατι φρεσκο στον χωρο, αλλα οταν ειδα οτι και στο δευτερο ραντεβου μαζι της παρα την πιεση με οικονομικα ανταλλαγματα βεβαιως βεβαιως δεν εβγαζε απολυτως τιποτα δεν ξαναπηγα .Ενα κοριτσακι αβγαλτο 19 χρονων με ωραιο σωμα, ομορφο προσωπακι αλλα δασκαλεμενο καλα για την ηλικια και την εμπειρια της

Troublemaker_

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
16
Like
5.051
Πόντοι
1.436
Ρε παιδιά επειδή δεν το καταλαβαίνω ας μου το εξηγήσει κάποιος γιατί όλα έχουν και ένα όριο. Για να κάνει κάποιος φουλ με μία κοπέλα που το δίνει πρέπει να περάσει από κάποιο είδους τεστ να πάει 12 φορές χωρίς να γαμήσει για να πάρει μετά το OK;

Και η συγκεκριμένη είπατε παίρνει 150 €. Να παρακαλάμε δηλαδή για να μας πιάσουν τον κώλο.

Και έχω να πάω σε μασατζίδικο εδώ Θεσσαλονίκη κανένα χρόνο. Πάω Αθήνα περνάω σούπερ και δε νιώθω και μαλάκας

Kkostidis

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2025
Like
38
Πόντοι
0
Ξαναεκανα λογαριασμο μετα απο καιρο αφου εχασα την προσβαση στο προηγουμενο μαιλ μου και ενημερωνω.

1)harmony: περασμα πριν 2-3 μηνες με αλικη. Μελαχρινη κοπελα αδυνατο σωμα μετριο στηθος και σχετικα γυμνασμενη και νεαρη σε ηλικία. Μου αρεσε πολυ για τα γουστα μου και λεω θα περασω καλα. Πρωτο μερος μασαζ απλο χαδι. Δευτερο μερος τρωω ακυρο και την ειπα εγω με εξτρα 20€(50€ συνολο) θα κανεις σε ολο το σωμα αν κλεισω ραντεβου την ιδια μερα. Μου λεει ναι και κλεινουμε νεο ραντεβου 2 ωρες αργοτερα. Μασαζ το ιδιο εουχα δεν εβγαλε αλλα πραγματικα το λεω ηταν ο καλυτερος φραπες που μου εχουν προσφερει.
Επαιρνα να ξανακλησω αλλα ελειπε παω ξανα αυτες τις μερες και μου λεει σταματησα να προχωραω και οντως δεν εγινε τιποτα ξενερωσα και δεν νομιζω να ξαναπαω. Βεβαια θα ηθελα να κλεισω ενα ραντεβου με ελλη αν προχωραει τωρα ας με ενημερωσει καποιος.

Crystal: περασμα με ισμηνη κλασσικες υπηρεσιες οπως στο massagio για ενα στανταρ θα την ξαναεπαιρνα δεν παιρναω ασχημα αλλα μου φαινεται οτι μενει στασιμη.

Golden: δεν εχω παει και παιρνω τηλεφωνο για να κλεισω με εβελινα ενω μου ειπαν οτι δουλευει πηγα εκει και μου ειπαν δεν δουλευει τελικα και εφυγα. Δεν την εχω δει δεν ξερω πως είναι εμφανισιακά αν θελει καποιος ας δωσει μαι περιγραφη.

Ψαχνω την Αννυ απο massagio ξερει κανεις καποια πληροφορια αν συνεχιζει;

Dimass

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2023
Like
78
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές , θα μπορούσατε να μου δώσετε τα φώτα σας όσον αφορά τις υπηρεσίες του golden spa στην ολγας. Δέχομαι και σε pm αν θέλει κάποιος

orfeas2

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2022
Like
120
Πόντοι
0
Όσο τα δίνετε Τόσο θα συνεχίζεται αυτή η κοροϊδία.
Συμφωνω οτι τα λεφτα ειναι too much και γενικα το value for money ειναι χαμηλο αλλα λες ειναι ελληνιδα , νεα , αδυνατη , ομορφουλα και για μια φορα ας τα δωσω , στο κατω κατω τα γουστα πληρωνονται και επειτα ειδικα εγω εχω καποια απωθημενα απο παλαιοτερες περιπτωσεις οταν σε κανονικα βεβαια μασατζιδικα και οχι με happy end μπορουσα να πηδηξω καποιες θεραπευτριες με υψηλο ομως αντιτιμο αλλα δεν το εκανα , μεχρι που σταματησαν και τις εχασα και μου εχει μεινει

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.584
Πόντοι
3.846
Golden: δεν εχω παει και παιρνω τηλεφωνο για να κλεισω με εβελινα ενω μου ειπαν οτι δουλευει πηγα εκει και μου ειπαν δεν δουλευει τελικα και εφυγα. Δεν την εχω δει δεν ξερω πως είναι εμφανισιακά αν θελει καποιος ας δωσει μαι περιγραφη.
Με ρούχα την είχα δει,αλλά είναι εμφανές ότι έχει ωραίο αδύνατο κορμί.Πιπίνι με πολύ-πολύ όμορφο πρόσωπο.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.584
Πόντοι
3.846
Καλησπέρα συναγωνιστές , θα μπορούσατε να μου δώσετε τα φώτα σας όσον αφορά τις υπηρεσίες του golden spa στην ολγας. Δέχομαι και σε pm αν θέλει κάποιος
Δημοσίευση στο thread ''Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη'' Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη - Page 3496 - bourdela.com forum

Kkostidis

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2025
Like
38
Πόντοι
0
Μηπως εχει καποιος ενημερωση για Αννυ απο massagio? Την ψαχνω καιρο

Makiser

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2024
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστες με το relief τι παιζει?Εχει παει καποιος?Βλεπω στο ινστα ωραια προσωπακια

Dimass

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2023
Like
78
Πόντοι
0
Δημοσίευση στο thread ''Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη'' Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη - Page 3496 - bourdela.com forum

Μπριζόλα παίζει με το αζημίωτο φυσικά; Αυτό το εβελινακι με τρέλανε

Laris3

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2021
Like
4
Πόντοι
0
Συναγωνιστες με το relief τι παιζει?Εχει παει καποιος?Βλεπω στο ινστα ωραια προσωπακια
Είχα πάει πριν μήνες επειδή είναι κοντά στην δουλειά..
Με μια ξανθιά δεν θυμάμαι όνομα.

Δεν παίζει τπτ.

Αν και η αφεντικινα έχει ιστορικό..

kakothanatos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2025
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά είμαι πολύ νέος στον χώρο, αφού ήμουν αρκετά διστακτικός τελικά αποφάσισα να επισκεφτώ κάποιο από τα προτεινόμενα μασατζιδικα. Πρώτη επίσκεψη στο Dames ολγας με μια νέα κοπέλα γύρω στα 22 23 μαύρο μαλλί λίγο παραπάνω κιλά, κλασικό πρόγραμμα 60 1 εκτόνωση και με +30 που έδωσα παίχτηκε αυταρχικό στην διαρκεια του κλασικου και μετα, η κοπέλα το έχει πολύ στο συγκεκριμένο θέμα, δεν έχω πολλές εμπειρίες αλλά έμεινα ικανοποιημένος , άνεση χρόνου κλπ .
Υγ.
Έχω πολύ αδυναμια στις μεγαλύτερες κοπέλες 40+ ψηλές με έτσι κυτταρίτιδα και λίγο πιάσιμο, αλλά επειδή είμαι νέος στο χώρο δεν γνωρίζω τα μέρη, αν θα ήθελε κάποιος θα μπορούσε να με συμβουλέψει ποιο χώρο να επισκεφτώ για κάτι τέτοιο; Κατά προτίμηση όχι τέρμα πειραγμένο πρόσωπο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom