popyouuuuuuuuuuup
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2015
- Like
- 58
- Πόντοι
- 0
Τίποτα ένα μικρό ομορφούλικο είναι ούτε το σουτιέν της δεν βγάζει!Eχει κανείς άποψη για την Ελλη στο harmony massage ?
Τίποτα ένα μικρό ομορφούλικο είναι ούτε το σουτιέν της δεν βγάζει!Eχει κανείς άποψη για την Ελλη στο harmony massage ?
ΜακριάΤίποτα ένα μικρό ομορφούλικο είναι ούτε το σουτιέν της δεν βγάζει!
Γενικά το harmony είναι ότι χειρότερο από συμπεριφορά, κοπέλες, υπηρεσίες και καθαρότηταΜακριά
Ολες τις τρύπες ε??Καλησπέρα. Να απαντήσω για την Κατερίνα, ότι ξέρω. Πήγα σχετικά πρόσφατα, πρώτη φορά. Δεν πήγα δεύτερη. Όπως είπα, δεν ξέρω αν πάω ξανά. Είμαι υπό σκέψη. Αν το κάνω θα είναι για τα βυζιά και τον κώλο. ΔΕν την ξέρω καλά. Πριν 2-3 χρόνια είχα βρει από αγγελία το τηλέφωνο. Δεν κατάφερω να τη συναντήσω. Την είχα ξεχάσει. Έπεσα πάνω στο όνομα της καθώς έψαχνα κάτι άλλο στην ατζέντα μου. Τότε μου είχε πει ότι είναι κοντά στη Παπάφη. Πιθανόν να είναι αυτή κοντά στο Γαλλικό Προξενείο, που είπατε κάποιοι, Από τις περιγραφές σας ταιριάζουν κάποια πράγματα. Καπνίζει. Το τασάκι είχε αποτσίγαρα. Δεν νομίζω να είναι από αλλαγή φύλου. Τα βυζιά της είναι μεγάλα και φυσικά. Έχει γυναικεία φιγούρα που φαίνεται, παρόλα τα έξτρα κιλά. Είναι κάπως στο κόσμο της αλλά δεν ήταν τόσο όσο να με κάνει να φύγω. Επίσης δεν νομίζω να είναι πριβέ, αλλά πάλι δεν ρώτησα. Εγώ πήρα τηλέφωνο, και μου είπε έλα. Ζήτησε 70 ευρώ για μία φορά, 30 λεπτά, από όλες της τρύπες. Αυτά.
Πόσα ραντεβού προηγήθηκαν μέχρι να κανονίσετε φουλ πρόγραμμα;Καλησπερα στην τσακαλοπαρεα ,
Επισκεψη σημερα στο Imperial για φουλ προγραμα με την Φενια
Η κοπελα για οσους δεν την ξερουν 26 χρονων , με ομορφο προσωπο , ξανθο μαλλι , ωραιο σωμα, μικρα βυζακια
Πρωτο μερος με αισθησιακο κυριως μασαζ και αρκετο σοσιαλ, δευτερο μερος με πολυ καλη πιπα , 69 , γλειφομουνι που το ζητησε η ιδια ! , σεξ σε 2-3 στασεις , πολλα παθιαρικα γλωσσοφιλα και τελειωμα στο στομα
Συνολικα πολυ θετικη εμπειρια , Girl Friend Experience Θα ελεγα
Κοστος 150e , διαρκεια περιπου 50'
το πολυ 2 ραντεβου να θες...Η Φενια το δινει αφοβα και αβερτα!Πόσα ραντεβού προηγήθηκαν μέχρι να κανονίσετε φουλ πρόγραμμα;
Καλησπερα,Πόσα ραντεβού προηγήθηκαν μέχρι να κανονίσετε φουλ πρόγραμμα;
Καλησπερα,Τίποτα ένα μικρό ομορφούλικο είναι ούτε το σουτιέν της δεν βγάζει!
Όσο τα δίνετε Τόσο θα συνεχίζεται αυτή η κοροϊδία.Το πήγε 150; Μπράβο μας!
Ρε παιδιά επειδή δεν το καταλαβαίνω ας μου το εξηγήσει κάποιος γιατί όλα έχουν και ένα όριο. Για να κάνει κάποιος φουλ με μία κοπέλα που το δίνει πρέπει να περάσει από κάποιο είδους τεστ να πάει 12 φορές χωρίς να γαμήσει για να πάρει μετά το OK;Πόσα ραντεβού προηγήθηκαν μέχρι να κανονίσετε φουλ πρόγραμμα;
Συμφωνω οτι τα λεφτα ειναι too much και γενικα το value for money ειναι χαμηλο αλλα λες ειναι ελληνιδα , νεα , αδυνατη , ομορφουλα και για μια φορα ας τα δωσω , στο κατω κατω τα γουστα πληρωνονται και επειτα ειδικα εγω εχω καποια απωθημενα απο παλαιοτερες περιπτωσεις οταν σε κανονικα βεβαια μασατζιδικα και οχι με happy end μπορουσα να πηδηξω καποιες θεραπευτριες με υψηλο ομως αντιτιμο αλλα δεν το εκανα , μεχρι που σταματησαν και τις εχασα και μου εχει μεινειΌσο τα δίνετε Τόσο θα συνεχίζεται αυτή η κοροϊδία.
Με ρούχα την είχα δει,αλλά είναι εμφανές ότι έχει ωραίο αδύνατο κορμί.Πιπίνι με πολύ-πολύ όμορφο πρόσωπο.Golden: δεν εχω παει και παιρνω τηλεφωνο για να κλεισω με εβελινα ενω μου ειπαν οτι δουλευει πηγα εκει και μου ειπαν δεν δουλευει τελικα και εφυγα. Δεν την εχω δει δεν ξερω πως είναι εμφανισιακά αν θελει καποιος ας δωσει μαι περιγραφη.
Δημοσίευση στο thread ''Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη'' Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη - Page 3496 - bourdela.com forumΚαλησπέρα συναγωνιστές , θα μπορούσατε να μου δώσετε τα φώτα σας όσον αφορά τις υπηρεσίες του golden spa στην ολγας. Δέχομαι και σε pm αν θέλει κάποιος
Δημοσίευση στο thread ''Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη'' Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη - Page 3496 - bourdela.com forum
Μπριζόλα παίζει με το αζημίωτο φυσικά; Αυτό το εβελινακι με τρέλανεΔημοσίευση στο thread ''Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη'' Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη - Page 3496 - bourdela.com forum
Είχα πάει πριν μήνες επειδή είναι κοντά στην δουλειά..Συναγωνιστες με το relief τι παιζει?Εχει παει καποιος?Βλεπω στο ινστα ωραια προσωπακια