Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.170
Πόντοι
3.556
Κόστος 70 ευρώ. Από φάτσα είπα, μέτρια πράγματα. Μάυρο μαλί, μπούκλα. Γυαλιά. Επικοινωνία , είχα το τηλέφωνο από παλιά αγγελία.
Είναι η Κατερίνα π είχε καβαλήσει το καλάμι οταν πήγε Μύκονο κ ζητούσε 200 κ 300??

vevrier

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
781
Πόντοι
81
Είναι η Κατερίνα π είχε καβαλήσει το καλάμι οταν πήγε Μύκονο κ ζητούσε 200 κ 300??
Α η τρελή που ήταν κοντά στο γαλλικό ινστιτούτο με τις βυζάρες?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτή έδινε κωλο με 40 ευρώ θυμάμαι

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.170
Πόντοι
3.556

Ετσι ακριβώς Αλλά έδινε μονο μόνο κώλο με 40 Αλλά από Βύζαρες α εθνική Αλλά κ με πολλά ψυχολογικά

Nasty Dream

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2024
Like
504
Πόντοι
21
Ναι σωστά μουνι δεν έδινε. Κωλο κ πίπα μόνο χαχα

Ετσι ακριβώς Αλλά έδινε μονο μόνο κώλο με 40 Αλλά από Βύζαρες α εθνική Αλλά κ με πολλά ψυχολογικά
Αν δεν με απατά η μνήμη μου, πριν χρόνια όταν και ανέβαζε αγγελίες στο κάνεσεξ, στις πρώτες τις αγγελίες ανέφερε πως ήταν από αλλαγή φύλου.
Στην αγγελία της ανέφερε επίσης πως ήταν και καλά καθηγήτρια βιολογίας ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.
Μπορεί να κάνω και λάθος και να την μπερδεύω με κάποια άλλη.

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.456
Πόντοι
201
Καλή πίπα έπαιρνε η Ρίτα από aqua που ήταν παλιά στη Μάγγυ ως Μαργαρίτα........
Το ζούσε το πράγμα.... το γούσταρε...
Δεν τις φτιάχνουν έτσι τις γυναίκες σήμερα.....
Που την θυμήθηκες; Φοβερή η Ρίτα.

gamikos1

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
62
Πόντοι
0
Καλή πίπα έπαιρνε η Ρίτα από aqua που ήταν παλιά στη Μάγγυ ως Μαργαρίτα........
Το ζούσε το πράγμα.... το γούσταρε...
Δεν τις φτιάχνουν έτσι τις γυναίκες σήμερα.....
Αρε alex5555 τη θυμηθηκες ρε φιλε , Α Εθνικη η μαγκυ και τα κοριτσια της !!!! Παλιες αναμνησεις ....

championagain79

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
992
Πόντοι
86
Ρώτησα κι αλλού κι επαναλαμβάνομαι, αν ξέρει κάποιος αν είναι ανοιχτό το elegance/imperial

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.170
Πόντοι
3.556
Αν δεν με απατά η μνήμη μου, πριν χρόνια όταν και ανέβαζε αγγελίες στο κάνεσεξ, στις πρώτες τις αγγελίες ανέφερε πως ήταν από αλλαγή φύλου.
Στην αγγελία της ανέφερε επίσης πως ήταν και καλά καθηγήτρια βιολογίας ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.
Μπορεί να κάνω και λάθος και να την μπερδεύω με κάποια άλλη.
19 χρόνων ήταν στη Μαριάννα κ εκεί πάλι έδινε κωλαρακι από μόνη της Αλλά κ μουνάκι τώρα αν έκανε αλλαγή πιο μικρή δε ξέρω Αλλά αυτές οι Βύζαρες κάθε άλλο παρά πειραγμένες φαίνονται

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
171
Like
9.413
Πόντοι
16.746
19 χρόνων ήταν στη Μαριάννα κ εκεί πάλι έδινε κωλαρακι από μόνη της Αλλά κ μουνάκι τώρα αν έκανε αλλαγή πιο μικρή δε ξέρω Αλλά αυτές οι Βύζαρες κάθε άλλο παρά πειραγμένες φαίνονται
Τι θα γίνει ρε μπουστη! Άφησε κ τπτ να γαμησουμε εμείς!:confused::confused:

thesp1974

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2022
Like
634
Πόντοι
81
Είχα πάει Κατερίνα εκεί κοντά Θεαγενείου πριν 4 χρόνια είχε ένα σπίτι. Τρύπα με έκανε μασάζ και μ πήρε πίπα θυμάμαι ότι βρε μάγε το σπίτι τσιγάριλα και αυτή ήταν χαμένη στον κόσμο της όντως είχε ψυχολογικά αλλά οι βυζαρες ΑΑΑ ήταν . Μετά πήγε κάποια στιγμή στην Μύκονο και ανέβηκε επίπεδο ζητούσε 200€ !!!!φοιτήτρια και καλά βιολογίας !!!

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.744
Πόντοι
206
Που την θυμήθηκες; Φοβερή η Ρίτα.
Αρε alex5555 τη θυμηθηκες ρε φιλε , Α Εθνικη η μαγκυ και τα κοριτσια της !!!! Παλιες αναμνησεις ....

Τι απέγινε η Μάγκυ παιδιά ξέρει κανείς??
Ξεχνιέται η Ρίτα....?? Μουνάρα και πάρα πολύ καλή στο δωμάτιο.... Νόμιζες ότι ήταν η γκόμενά σου..... Ήταν τόσο καλή και το γούσταρε τόσο πολύ που νόμιζα ότι δε θα σταματήσει ποτέ.... Κι όμως όλα τα ωραία τελειώνουν.... Μου είπαν ότι σταμάτησε οριστικά το επάγγελμα και άλλαξε πόλη....
Όσο για τη Μάγγυ παντρεύτηκε και αποσύρθηκε κι αυτή.... Θυμάμαι τις τελευταίες φορές που πήγα στον καινούριο χώρο που είχε τον τελευταίο 1 με 1,5 χρόνο ήταν σκεφτική... Αχ βρε Άλεξ...έλεγε... έχει πολλές ευθύνες το μαγαζί....
Το καλύτερο άτομο ever που είχε μασατζίδικο... Χαιρόμουν να πηγαίνω!

orfeas2

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2022
Like
120
Πόντοι
0
Καλησπερα στην τσακαλοπαρεα ,

Επισκεψη σημερα στο Imperial για φουλ προγραμα με την Φενια

Η κοπελα για οσους δεν την ξερουν 26 χρονων , με ομορφο προσωπο , ξανθο μαλλι , ωραιο σωμα, μικρα βυζακια

Πρωτο μερος με αισθησιακο κυριως μασαζ και αρκετο σοσιαλ, δευτερο μερος με πολυ καλη πιπα , 69 , γλειφομουνι που το ζητησε η ιδια ! , σεξ σε 2-3 στασεις , πολλα παθιαρικα γλωσσοφιλα και τελειωμα στο στομα

Συνολικα πολυ θετικη εμπειρια , Girl Friend Experience Θα ελεγα

Κοστος 150e , διαρκεια περιπου 50'

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.630
Πόντοι
736
Καλησπερα στην τσακαλοπαρεα ,

Επισκεψη σημερα στο Imperial για φουλ προγραμα με την Φενια

Η κοπελα για οσους δεν την ξερουν 26 χρονων , με ομορφο προσωπο , ξανθο μαλλι , ωραιο σωμα, μικρα βυζακια

Πρωτο μερος με αισθησιακο κυριως μασαζ και αρκετο σοσιαλ, δευτερο μερος με πολυ καλη πιπα , 69 , γλειφομουνι που το ζητησε η ιδια ! , σεξ σε 2-3 στασεις , πολλα παθιαρικα γλωσσοφιλα και τελειωμα στο στομα

Συνολικα πολυ θετικη εμπειρια , Girl Friend Experience Θα ελεγα

Κοστος 150e , διαρκεια περιπου 50'
Το πήγε 150; Μπράβο μας!

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.630
Πόντοι
736
Ξεχνιέται η Ρίτα....?? Μουνάρα και πάρα πολύ καλή στο δωμάτιο.... Νόμιζες ότι ήταν η γκόμενά σου..... Ήταν τόσο καλή και το γούσταρε τόσο πολύ που νόμιζα ότι δε θα σταματήσει ποτέ.... Κι όμως όλα τα ωραία τελειώνουν.... Μου είπαν ότι σταμάτησε οριστικά το επάγγελμα και άλλαξε πόλη....
Όσο για τη Μάγγυ παντρεύτηκε και αποσύρθηκε κι αυτή.... Θυμάμαι τις τελευταίες φορές που πήγα στον καινούριο χώρο που είχε τον τελευταίο 1 με 1,5 χρόνο ήταν σκεφτική... Αχ βρε Άλεξ...έλεγε... έχει πολλές ευθύνες το μαγαζί....
Το καλύτερο άτομο ever που είχε μασατζίδικο... Χαιρόμουν να πηγαίνω!
Ίδια η Σολωμού !!!

ironjz

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
215
Πόντοι
1
Καλησπέρα. Να απαντήσω για την Κατερίνα, ότι ξέρω. Πήγα σχετικά πρόσφατα, πρώτη φορά. Δεν πήγα δεύτερη. Όπως είπα, δεν ξέρω αν πάω ξανά. Είμαι υπό σκέψη. Αν το κάνω θα είναι για τα βυζιά και τον κώλο. ΔΕν την ξέρω καλά. Πριν 2-3 χρόνια είχα βρει από αγγελία το τηλέφωνο. Δεν κατάφερω να τη συναντήσω. Την είχα ξεχάσει. Έπεσα πάνω στο όνομα της καθώς έψαχνα κάτι άλλο στην ατζέντα μου. Τότε μου είχε πει ότι είναι κοντά στη Παπάφη. Πιθανόν να είναι αυτή κοντά στο Γαλλικό Προξενείο, που είπατε κάποιοι, Από τις περιγραφές σας ταιριάζουν κάποια πράγματα. Καπνίζει. Το τασάκι είχε αποτσίγαρα. Δεν νομίζω να είναι από αλλαγή φύλου. Τα βυζιά της είναι μεγάλα και φυσικά. Έχει γυναικεία φιγούρα που φαίνεται, παρόλα τα έξτρα κιλά. Είναι κάπως στο κόσμο της αλλά δεν ήταν τόσο όσο να με κάνει να φύγω. Επίσης δεν νομίζω να είναι πριβέ, αλλά πάλι δεν ρώτησα. Εγώ πήρα τηλέφωνο, και μου είπε έλα. Ζήτησε 70 ευρώ για μία φορά, 30 λεπτά, από όλες της τρύπες. Αυτά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom