Εσύ μίλησες για πρόβλημα. Αλλά οι παπαριές που γίνονται καλά είναι να γράφονται, και ευτυχώς γράφονται κάποιες φορές. Δε φταίει πάντα ο πελάτης ξες..πάνε τότε στην βανα στο κρισταλ που βγάζουν ρουχα που ειναι το προβλημα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)
Την λένε Ισμήνη όντως κορίτσι τις διπλανής πόρτας με υπέροχο κορμάκι και βυζί γκαβλοφατσα τρελή βγάζει το βρακάκι με δωράκι αλλά σου λέει όχι δάχτυλο μέσα!Πέρασμα χτες ελέω καύσωνα από κρυσταλ με κλεισμένο ραντεβού με άρτεμις!! Υποδυόμενη πολύ πετυχημενα την τσοντιάρα και παθιάρα και με το γατάκι της υγρό και μυρωδάτο έφτασα στην κορύφωση!! Άψογη για μένα
Μου γυάλισε επίσης εκείνη η μικροκαμωμένη όμορφη καλή κοπέλα της διπλανής πόρτας άρα εντός εβδομάδας ξαναπηγαίνω για κατάθεση. Θυμάστε πως της λένε;;
Μασάζ χαλαρό
Παιδιά, η Ισμήνη είναι η ίδια που ήταν στο massagio κάποτε?Την λένε Ισμήνη όντως κορίτσι τις διπλανής πόρτας με υπέροχο κορμάκι και βυζί γκαβλοφατσα τρελή βγάζει το βρακάκι με δωράκι αλλά σου λέει όχι δάχτυλο μέσα!
Μασάζ χαλαρό
..πάντως στο πρόγραμμα της βΑνιτας εμφανίζεται μια Δώρα.Καλησπερα ομαδα. Γνωριζουμε αν βρισκεται σε καποιο μαγαζι η Δωρα απο πρωην Λουξουρι;
Troublemaker_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 16
- Like
- 5.059
- Πόντοι
- 1.436
είχα κανένα μήνα να μπω στο thread και πραγματικά με έπιασε κατάθλιψη
Η φράση μασατζίδικα στην Θεσσαλονίκη είναι το πιο σύντομο ανέκδοτο.
Η φράση μασατζίδικα στην Θεσσαλονίκη είναι το πιο σύντομο ανέκδοτο.
Εγώ, φίλε, ακόμη περιμένω απάντηση! Της είχα στείλει εδώ και αρκετό καιρό στο site που έχει λογαριασμό μήνυμα και από τότε, "ούτε φωνή, ούτε ακρόαση"!Πόσο πάει η τιμή μια ώρα?είμαι 38 θα με δεχτεί ή θα φάω Χ?
Δεν ξέρω για body to body φίλε, αλλά στη "φλογέρα" είναι ασυναγώνιστη! Τσιμπουκάρα Champions League και βάλε...Και εγώ, θα 'θελα να τη δοκιμάσω full, ελπίζω κάποια στιγμή...Καλησπέρα σας κύριοι και καλή εβδομάδα
Όποιος έχει εμπειρία με Νταρια σε πρόγραμμα body to body, την ανταλλάσω με εμπειρία μου σε foul μαζί της.
Παρακαλώ ανταλλαγές μόνο σε προσωπικό μήνυμα και αξιόπιστες πληροφορίες.
Το επιβεβαιώνω.Ισχύει.Και οπτικά επίσης είναι οι ωραιότεροι!
Mulaomerovic
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 296
- Πόντοι
- 21
Καλύτερη κι από Βαλέρια που δούλευε όταν άνοιξε το εν λόγω ίδρυμα;;;
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 10.729
- Πόντοι
- 3.506
Έφυγε;Και η δικη μου εμπειρια με Νταρια πολυ θετικη παιδια. Οντως στο τσιμπουκι δεν παιζεται η λεγαμενη. Αξιολογο πρωτο μερος , πολυ καλο δευτερο, ομορφο σωμα , προσωπο οκ. Θα δοκιμαστει οταν επιστεψει τον Οκτωβριο σε φουλ προγραμμα
tsarlatanos77
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 390
- Πόντοι
- 21
δουλεύει και μια κρυστι εκεί καλή είναι ξέρει κανείςΈφυγε;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δουλεύει και μια κρυστι εκεί καλή είναι ξέρει κανείςΈφυγε;
orfeas2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2022
- Like
- 120
- Πόντοι
- 0
δουλεύει και μια κρυστι εκεί καλή είναι ξέρει κανείς
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δουλεύει και μια κρυστι εκεί καλή είναι ξέρει κανείς
Εφυγε με αδεια, θα επιστρεψει οπως ειπα τον Οκτωβριο η Νταρια , την Κριστυ δεν την εχω δειΈφυγε;
orfeas2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2022
- Like
- 120
- Πόντοι
- 0
Παρ' ολο που ειμαι εκτος θεματος αλλα ειμαι σιγουρος οτι ενδιαφερει αρκετους εδω στο φορουμ , θα αναφερω την σημερινη εμπειρια μου με την Ιννα στο Poison , Ουκρανη 27 χρονων ομορφουλα, αδυνατη με μικρα βυζια , κοριτσι της διπλανης πορτας. Πηρα το προγραμμα των 80e, που περιλαμβανει πιπα χωρις προφυλακτικο, 69 , σεξ , τελειωμα στο στομα , συνολικη διαρκεια περιπου μιση ωρα
Πολυ θετικη εμπειρια , σταθερη αξια για μενα
Πολυ θετικη εμπειρια , σταθερη αξια για μενα
Καλησπέρα. Δοκίμασα την Κατερίνα. Παλιά ήταν κοντά στη Παπάφη και τώρα είναι Συκιές. Δεν είχα καταφέρει να τη συναντήσω όταν ήταν στη Τούμπα. (Πριν 2 χρόνια). Τέσπα. Λίγο πάνω από 30 την έκανα. Με λίγα παχάκια. Όχι όμως χοντρή. Στήθος μεγάλο με αρκετές ραγάδες. Από μασάζ λίγα πράγματα. Μέτριο πρόσωπο. Από τα υπόλοιπα, καλή πίπα. Αρκετά δεκτική. Έμεινα κυρίως γιατί έχει χαμηλή τιμή που περιλαμβάνει πρωκτικό. Αρκετά καλή αίσθηση από τη πισω τρύπα. Γενικά δεν έκλαψα τα λεφτά μου, όμως δεν ξέρω αν ξαναπάω.
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 10.729
- Πόντοι
- 3.506
Κόστος; Από φάτσα πως είναι ; Έχουμε στοιχεία επικοινωνίας;Καλησπέρα. Δοκίμασα την Κατερίνα. Παλιά ήταν κοντά στη Παπάφη και τώρα είναι Συκιές. Δεν είχα καταφέρει να τη συναντήσω όταν ήταν στη Τούμπα. (Πριν 2 χρόνια). Τέσπα. Λίγο πάνω από 30 την έκανα. Με λίγα παχάκια. Όχι όμως χοντρή. Στήθος μεγάλο με αρκετές ραγάδες. Από μασάζ λίγα πράγματα. Μέτριο πρόσωπο. Από τα υπόλοιπα, καλή πίπα. Αρκετά δεκτική. Έμεινα κυρίως γιατί έχει χαμηλή τιμή που περιλαμβάνει πρωκτικό. Αρκετά καλή αίσθηση από τη πισω τρύπα. Γενικά δεν έκλαψα τα λεφτά μου, όμως δεν ξέρω αν ξαναπάω.
Κόστος 70 ευρώ. Από φάτσα είπα, μέτρια πράγματα. Μάυρο μαλί, μπούκλα. Γυαλιά. Επικοινωνία , είχα το τηλέφωνο από παλιά αγγελία.Κόστος; Από φάτσα πως είναι ; Έχουμε στοιχεία επικοινωνίας;
Υπάρχει περίπτωση να στείλεις τηλέφωνο σε προσωπικό μήνυμα; η λειτουργεί σε πριβε;Κόστος 70 ευρώ. Από φάτσα είπα, μέτρια πράγματα. Μάυρο μαλί, μπούκλα. Γυαλιά. Επικοινωνία , είχα το τηλέφωνο από παλιά αγγελία.