Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)

koolis

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
214
Πόντοι
1
πάνε τότε στην βανα στο κρισταλ που βγάζουν ρουχα που ειναι το προβλημα
Εσύ μίλησες για πρόβλημα. Αλλά οι παπαριές που γίνονται καλά είναι να γράφονται, και ευτυχώς γράφονται κάποιες φορές. Δε φταίει πάντα ο πελάτης ξες..

Gustaro

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
104
Πόντοι
0
Πέρασμα χτες ελέω καύσωνα από κρυσταλ με κλεισμένο ραντεβού με άρτεμις!! Υποδυόμενη πολύ πετυχημενα την τσοντιάρα και παθιάρα και με το γατάκι της υγρό και μυρωδάτο έφτασα στην κορύφωση!! Άψογη για μένα

Μου γυάλισε επίσης εκείνη η μικροκαμωμένη όμορφη καλή κοπέλα της διπλανής πόρτας άρα εντός εβδομάδας ξαναπηγαίνω για κατάθεση. Θυμάστε πως της λένε;;
Την λένε Ισμήνη όντως κορίτσι τις διπλανής πόρτας με υπέροχο κορμάκι και βυζί γκαβλοφατσα τρελή βγάζει το βρακάκι με δωράκι αλλά σου λέει όχι δάχτυλο μέσα!
Μασάζ χαλαρό

JimKar9

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2023
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπερα ομαδα. Γνωριζουμε αν βρισκεται σε καποιο μαγαζι η Δωρα απο πρωην Λουξουρι;

koolis

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
214
Πόντοι
1
Την λένε Ισμήνη όντως κορίτσι τις διπλανής πόρτας με υπέροχο κορμάκι και βυζί γκαβλοφατσα τρελή βγάζει το βρακάκι με δωράκι αλλά σου λέει όχι δάχτυλο μέσα!
Μασάζ χαλαρό
Παιδιά, η Ισμήνη είναι η ίδια που ήταν στο massagio κάποτε?

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
43
Like
7.668
Πόντοι
9.195
Πόσο πάει η τιμή μια ώρα?είμαι 38 θα με δεχτεί ή θα φάω Χ?
Εγώ, φίλε, ακόμη περιμένω απάντηση! Της είχα στείλει εδώ και αρκετό καιρό στο site που έχει λογαριασμό μήνυμα και από τότε, "ούτε φωνή, ούτε ακρόαση"!

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
43
Like
7.668
Πόντοι
9.195
Καλησπέρα σας κύριοι και καλή εβδομάδα
Όποιος έχει εμπειρία με Νταρια σε πρόγραμμα body to body, την ανταλλάσω με εμπειρία μου σε foul μαζί της.
Παρακαλώ ανταλλαγές μόνο σε προσωπικό μήνυμα και αξιόπιστες πληροφορίες.
Δεν ξέρω για body to body φίλε, αλλά στη "φλογέρα" είναι ασυναγώνιστη! Τσιμπουκάρα Champions League και βάλε...Και εγώ, θα 'θελα να τη δοκιμάσω full, ελπίζω κάποια στιγμή...

Mulaomerovic

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
296
Πόντοι
21
Καλύτερη κι από Βαλέρια που δούλευε όταν άνοιξε το εν λόγω ίδρυμα;;;

orfeas2

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2022
Like
120
Πόντοι
0
Και η δικη μου εμπειρια με Νταρια πολυ θετικη παιδια. Οντως στο τσιμπουκι δεν παιζεται η λεγαμενη. Αξιολογο πρωτο μερος , πολυ καλο δευτερο, ομορφο σωμα , προσωπο οκ. Θα δοκιμαστει οταν επιστεψει τον Οκτωβριο σε φουλ προγραμμα

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.729
Πόντοι
3.506
Και η δικη μου εμπειρια με Νταρια πολυ θετικη παιδια. Οντως στο τσιμπουκι δεν παιζεται η λεγαμενη. Αξιολογο πρωτο μερος , πολυ καλο δευτερο, ομορφο σωμα , προσωπο οκ. Θα δοκιμαστει οταν επιστεψει τον Οκτωβριο σε φουλ προγραμμα
Έφυγε;

tsarlatanos77

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
390
Πόντοι
21

orfeas2

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2022
Like
120
Πόντοι
0
δουλεύει και μια κρυστι εκεί καλή είναι ξέρει κανείς
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

δουλεύει και μια κρυστι εκεί καλή είναι ξέρει κανείς
Εφυγε με αδεια, θα επιστρεψει οπως ειπα τον Οκτωβριο η Νταρια , την Κριστυ δεν την εχω δει

orfeas2

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2022
Like
120
Πόντοι
0
Παρ' ολο που ειμαι εκτος θεματος αλλα ειμαι σιγουρος οτι ενδιαφερει αρκετους εδω στο φορουμ , θα αναφερω την σημερινη εμπειρια μου με την Ιννα στο Poison , Ουκρανη 27 χρονων ομορφουλα, αδυνατη με μικρα βυζια , κοριτσι της διπλανης πορτας. Πηρα το προγραμμα των 80e, που περιλαμβανει πιπα χωρις προφυλακτικο, 69 , σεξ , τελειωμα στο στομα , συνολικη διαρκεια περιπου μιση ωρα

Πολυ θετικη εμπειρια , σταθερη αξια για μενα

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.744
Πόντοι
206
Καλή πίπα έπαιρνε η Ρίτα από aqua που ήταν παλιά στη Μάγγυ ως Μαργαρίτα........
Το ζούσε το πράγμα.... το γούσταρε...
Δεν τις φτιάχνουν έτσι τις γυναίκες σήμερα.....

ironjz

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
215
Πόντοι
1
Καλησπέρα. Δοκίμασα την Κατερίνα. Παλιά ήταν κοντά στη Παπάφη και τώρα είναι Συκιές. Δεν είχα καταφέρει να τη συναντήσω όταν ήταν στη Τούμπα. (Πριν 2 χρόνια). Τέσπα. Λίγο πάνω από 30 την έκανα. Με λίγα παχάκια. Όχι όμως χοντρή. Στήθος μεγάλο με αρκετές ραγάδες. Από μασάζ λίγα πράγματα. Μέτριο πρόσωπο. Από τα υπόλοιπα, καλή πίπα. Αρκετά δεκτική. Έμεινα κυρίως γιατί έχει χαμηλή τιμή που περιλαμβάνει πρωκτικό. Αρκετά καλή αίσθηση από τη πισω τρύπα. Γενικά δεν έκλαψα τα λεφτά μου, όμως δεν ξέρω αν ξαναπάω.

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.729
Πόντοι
3.506
Καλησπέρα. Δοκίμασα την Κατερίνα. Παλιά ήταν κοντά στη Παπάφη και τώρα είναι Συκιές. Δεν είχα καταφέρει να τη συναντήσω όταν ήταν στη Τούμπα. (Πριν 2 χρόνια). Τέσπα. Λίγο πάνω από 30 την έκανα. Με λίγα παχάκια. Όχι όμως χοντρή. Στήθος μεγάλο με αρκετές ραγάδες. Από μασάζ λίγα πράγματα. Μέτριο πρόσωπο. Από τα υπόλοιπα, καλή πίπα. Αρκετά δεκτική. Έμεινα κυρίως γιατί έχει χαμηλή τιμή που περιλαμβάνει πρωκτικό. Αρκετά καλή αίσθηση από τη πισω τρύπα. Γενικά δεν έκλαψα τα λεφτά μου, όμως δεν ξέρω αν ξαναπάω.
Κόστος; Από φάτσα πως είναι ; Έχουμε στοιχεία επικοινωνίας;

ironjz

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
215
Πόντοι
1
Κόστος; Από φάτσα πως είναι ; Έχουμε στοιχεία επικοινωνίας;
Κόστος 70 ευρώ. Από φάτσα είπα, μέτρια πράγματα. Μάυρο μαλί, μπούκλα. Γυαλιά. Επικοινωνία , είχα το τηλέφωνο από παλιά αγγελία.

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
180
Πόντοι
6
Κόστος 70 ευρώ. Από φάτσα είπα, μέτρια πράγματα. Μάυρο μαλί, μπούκλα. Γυαλιά. Επικοινωνία , είχα το τηλέφωνο από παλιά αγγελία.
Υπάρχει περίπτωση να στείλεις τηλέφωνο σε προσωπικό μήνυμα; η λειτουργεί σε πριβε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom