You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
orfeas2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2022
- Like
- 120
- Πόντοι
- 0
Πηγα προσφατα , ολες μαζεμενες στο σαλονι , η μονη που ξεχωριζε απο προσωπο τουλαχιστον ηταν η Λυδια και αυτη διαλεξαΝα ρωτήσω ρε μάγκες στη βάνα δε πάει κανένας;
Μετριο πρωτο μερος , διεκπεραιωτικο δευτερο , χωρις να βγαζει το κατω μερος ουτε με εξτρα , απαραδεκτο για μενα
Εν τω μεταξυ ειναι το μονο μασατζιδικο που εχει το προγραμμα στα 60e
Κατω απο την βαση ολη η εμπειρια
Μέγας Παπατζής
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 18.830
- Πόντοι
- 3.506
Να πάμε να κάνουμε τι ; Ένα μαγαζί γεμάτο ρωσοποντιες και την Θεώνη που έγινε σαν τριαξονικο ....Μακριά που θέλει και 60 ευρώ....Να ρωτήσω ρε μάγκες στη βάνα δε πάει κανένας;
Κάτι ξέρεις......ρωσοποντιες τριαξονικο.Ολα τα δοκίμασες!Να πάμε να κάνουμε τι ; Ένα μαγαζί γεμάτο ρωσοποντιες και την Θεώνη που έγινε σαν τριαξονικο ....Μακριά που θέλει και 60 ευρώ....
Κάτι ξέρεις......ρωσοποντιες τριαξονικο.Ολα τα δοκίμασες!

ΚΑΜΑΖ ΡΩΣΙΚΟ ΤΡΙΑΞΩΝΙΚΟ
Xan8oulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2024
- Like
- 116
- Πόντοι
- 0
Η συγκεκριμένη πέρσι έπαιρνε με στοματικό 80 .. ανέβασε τις τιμές βλέπω....Ε ναι παρεχουν υπηρεσιεs τα κοριτσια με το αναλογο $$$ αντιτιμο "Τhe right price"
bigdogsalonika
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2012
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
μια ξανθια κοντουλα σπαστο μαλι κορμαρα ...πολυ καβλα "ρεσεψιον" την ρωτησα αν "τριβει" αλλα ειπε οχιΠοια ειναι η Αλεξανδρα;
Ξέρουμε μήπως την εβδομάδα του 15 Αυγούστου ποια θα είναι ανοιχτά ;Σάπια πράγματα τίποτα ιδιαίτερα στην μαύρη πόλη μας!!!
Εφημερεύοντα θες να πεις..Ξέρουμε μήπως την εβδομάδα του 15 Αυγούστου ποια θα είναι ανοιχτά ;
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 11.179
- Πόντοι
- 3.506
Μπατελικά το imperial εφημερεύει και αυτή την εβδομάδα δουλεύει μόνο η κριστι
Ξέρουμε τίποτα για την κοπέλα; Εμφάνιση προγράμματα ;
Αν πας όμως και δεις την Ντίνα που κάνει μόνο μασάζ κάνε μια περιγραφή
orfeas2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2022
- Like
- 120
- Πόντοι
- 0
Αδυνατη γυρω στα τριαντα , κοντο αγορέ μαυρο μαλλι , συμπαθητικη αλλα αυστηρα μονο μασαζ και το προγραμμα μασαζ σε κρεββατι με λουτηρες κλπΜπα
Αν πας όμως και δεις την Ντίνα που κάνει μόνο μασάζ κάνε μια περιγραφή
Μέγας Παπατζής
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 18.830
- Πόντοι
- 3.506
Εσυ ρε φιλε 17 χρονια εδω μεσα ...θα κανεις ποτε καμια ενημερωση για καποιο ΄΄ιδρυμα΄΄ ; Μονο ερωτησεις εισαι ...Τελικά αυτή η κριστι από imperial φάντασμα είναι ; Κανείς δεν την έχει δει;
Έμπειρα από Golden κανα μήνα πριν.
Εχω κλείσει δωμάτιο με τζακούζι, επιλέγω κοπέλα η οποία δεν θα έμπαινε στο τζακούζι μαζί μου και έτσι άλλαξα στην μονή που θα έμπαινε και συνεπώς δεν θυμάμαι όνομα αλλά ήταν κοντά 40, με προφορά λίγο ρώσικη, αδύνατη και με μεγάλα βυζια. Στο τζακούζι μέσα βέβαια μακρυά και αγαπημένη χωρίς επαφές και με ελάχιστο social το οποίο ακολούθησε και στο μασάζ. Δευτέρα μέρος και αυτό τυπικό απλός φραπές χωρίς πολλά πολλά. Το μεγαλύτερο ξενέρωμα βέβαια ήταν πως η κοπέλα απέφευγε τελείως το eye contact σε σημείο που στην αρχή νόμιζα ότι είναι τυφλή καθώς κοίταζε μόνο ευθεία μπροστά και ποτέ προς το μέρος μου. Ο χώρος πολύ καλός αλλά η έμπειρα με την κουδουνίστρα πολύ κακή οπότε κατά πάσα πιθανότητα δεν θα προτιμηθεί.
Εχω κλείσει δωμάτιο με τζακούζι, επιλέγω κοπέλα η οποία δεν θα έμπαινε στο τζακούζι μαζί μου και έτσι άλλαξα στην μονή που θα έμπαινε και συνεπώς δεν θυμάμαι όνομα αλλά ήταν κοντά 40, με προφορά λίγο ρώσικη, αδύνατη και με μεγάλα βυζια. Στο τζακούζι μέσα βέβαια μακρυά και αγαπημένη χωρίς επαφές και με ελάχιστο social το οποίο ακολούθησε και στο μασάζ. Δευτέρα μέρος και αυτό τυπικό απλός φραπές χωρίς πολλά πολλά. Το μεγαλύτερο ξενέρωμα βέβαια ήταν πως η κοπέλα απέφευγε τελείως το eye contact σε σημείο που στην αρχή νόμιζα ότι είναι τυφλή καθώς κοίταζε μόνο ευθεία μπροστά και ποτέ προς το μέρος μου. Ο χώρος πολύ καλός αλλά η έμπειρα με την κουδουνίστρα πολύ κακή οπότε κατά πάσα πιθανότητα δεν θα προτιμηθεί.
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 11.179
- Πόντοι
- 3.506
Ας μου το λούσει αυτή καλά και βλέπουμεΑδυνατη γυρω στα τριαντα , κοντο αγορέ μαυρο μαλλι , συμπαθητικη αλλα αυστηρα μονο μασαζ και το προγραμμα μασαζ σε κρεββατι με λουτηρες κλπ
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 171
- Like
- 9.488
- Πόντοι
- 16.746
Μάλλον την Βίκυ (Έμπειρα από Golden κανα μήνα πριν.

DimitrisEyth
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2016
- Like
- 26
- Πόντοι
- 0
Πήρα τηλέφωνο Κατερίνα απο Αρετσού για μασάζ και μου έριξε άκυρο. Μάλλον το έχει γυρίσει και έχει σταματήσει τα έξτρα.
ChrisThephilosopher
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2025
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παίδες έχετε μήπως καμία πρόσφατη εμπειρία από spabodyfree;
Αξίζει την επίσκεψη;
Αξίζει την επίσκεψη;