Θα σου πρότεινα την ίριδα που έχει και δικό της νήμα. Το μασάζ απλά δεν υπάρχει...καλησπέρα συναγωνιστές
Θα ήθελα να κάνω μια συνεδρία η οποία να προσφέρει πολύ καλό μασάζ αλλά και εκτόνωση . Το βασικό όμως θα ήθελα να είναι το πολύ καλό μασάζ
Εχετε κάτι υπόψιν ;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)
dokimazo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.227
- Πόντοι
- 6.135
Ποια άλλη;Έλα φίλε πήγα εχθές με άλλη μ τράβηξε μαλάκια και μ έβαλε και κωμοδαχτυκο 2 μέτρα μουναρα πιτσιρίκα
Είναι τώρα πληροφορίες αυτές;;;
Μάλλον Έλλη πήγε να γράψει και του έκανε autocorrect το κινητό.Ποια άλλη;
Είναι τώρα πληροφορίες αυτές;;;
greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.543
- Πόντοι
- 496
Πέρασμα με Ελλη στο harmony:
Νεαρή σε ηλικία την έκοψα στα 20-22 ξανθιά σχετικά όμορφη κοπέλα (όχι μοντέλο αλλά ένα όμορφο κορίτσι)
Μασάζ τίποτα το σπουδαίο, στο 2ο μέρος με χάλασε που δεν βγάζει τίποτα από τα ρούχα της , αλλά ήταν μια οκ εμπειρία (σίγουρα υπάρχουν πολύ καλύτεροι τρόποι να ξοδέψεις τα 50€ σου.
Εκεί που θέλω να σταθώ είναι στο harmony, είναι πραγματικά κρίμα να σου δίνουν αυτές τις και καλά πλυμένες πετσέτες οι οποίες γλυστρανε από τα λάδια και να μην έχει σαπούνι παρά μόνο ένα κρεμοσαπουνο για τα χέρια με το οποίο δεν φεύγουν φυσικά και τα λάδια.αυτα ελπίζω να βοήθησα
Νεαρή σε ηλικία την έκοψα στα 20-22 ξανθιά σχετικά όμορφη κοπέλα (όχι μοντέλο αλλά ένα όμορφο κορίτσι)
Μασάζ τίποτα το σπουδαίο, στο 2ο μέρος με χάλασε που δεν βγάζει τίποτα από τα ρούχα της , αλλά ήταν μια οκ εμπειρία (σίγουρα υπάρχουν πολύ καλύτεροι τρόποι να ξοδέψεις τα 50€ σου.
Εκεί που θέλω να σταθώ είναι στο harmony, είναι πραγματικά κρίμα να σου δίνουν αυτές τις και καλά πλυμένες πετσέτες οι οποίες γλυστρανε από τα λάδια και να μην έχει σαπούνι παρά μόνο ένα κρεμοσαπουνο για τα χέρια με το οποίο δεν φεύγουν φυσικά και τα λάδια.αυτα ελπίζω να βοήθησα
Μέγας Παπατζής
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15.377
- Πόντοι
- 2.256
Εαν πχ το Κρυσταλ ειναι για τον πουτσο σαν μαγαζι...το Harmony ειναι για το πουτσο με διακριση ...οτι πιο αθλιο σε λαδομαγαζο...Πέρασμα με Ελλη στο harmony:
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17.584
- Πόντοι
- 3.846
Το μόνο μαγαζί που έχω πετύχει πεντακάθαρες σφραγιστές πετσέτες είναι το Elegance.Στα υπόλοιπα είχα την αμφιβολία ή την αίσθηση ή και τη βεβαιότητα ότι δεν είναι απολύτως καθαρές.Το πιο σημαντικό είναι αυτό,γιατί κάποια ΣΜΝ μεταδίδονται δερματικά ΚΑΙ μέσω των πετσετών.Εαν πχ το Κρυσταλ ειναι για τον πουτσο σαν μαγαζι...το Harmony ειναι για το πουτσο με διακριση ...οτι πιο αθλιο σε λαδομαγαζο...
Michalis1971
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2023
- Like
- 164
- Πόντοι
- 0
Θα συμπληρώσω εφόσον μου το επιτρέπει ο συνάδελφος φυσικά, ότι οι χώροι στο συγκεκριμένο ίδρυμα είναι καθαροί και μυρίζουν όμορφα.Το μόνο μαγαζί που έχω πετύχει πεντακάθαρες σφραγιστές πετσέτες είναι το Elegance.Στα υπόλοιπα είχα την αμφιβολία ή την αίσθηση ή και τη βεβαιότητα ότι δεν είναι απολύτως καθαρές.Το πιο σημαντικό είναι αυτό,γιατί κάποια ΣΜΝ μεταδίδονται δερματικά ΚΑΙ μέσω των πετσετών.
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17.584
- Πόντοι
- 3.846
Ισχύει.Και οπτικά επίσης είναι οι ωραιότεροι!Θα συμπληρώσω εφόσον μου το επιτρέπει ο συνάδελφος φυσικά, ότι οι χώροι στο συγκεκριμένο ίδρυμα είναι καθαροί και μυρίζουν όμορφα.
greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.543
- Πόντοι
- 496
ναι η αληθεια ειναι οτι μονο το elegance εχει τον συνδιαμό καθαρες πετσετες, καλό ντούζ και μεσα στο δωματιο , όχι υγρασία στους τοίχους και καλά μασαζοκρεβατα
tsarlatanos77
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 390
- Πόντοι
- 21
πως την ελεγαν?Έλα φίλε πήγα εχθές με άλλη μ τράβηξε μαλάκια και μ έβαλε και κωμοδαχτυκο 2 μέτρα μουναρα πιτσιρίκα
tsarlatanos77
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 390
- Πόντοι
- 21
ονομα δεν θυμασε?Ξέρουμε αν μια ομορφούτσικη στο Ελίτ προχωράει σε στοματικό;Μελαχρινή με ωραίο πρόσωπο και καλό σφιχτό σώμα,γύρω στα 30.Πρωινή ώρα την έχω πετύχει αλλά δεν ξέρω όνομα.
Πέρασμα στο imperial με Νταρια.
Υπερεκτιμημενες οι υπηρεσίες της.
Εξαιρετικό κορμί, καλό βυζι (στο όριο για το δικό μου γούστο)πρόσωπο οχι κάτι έκφυλο και ευγενική.
Μασάζ χάδι(αλλά δεν περίμενα και κάτι άλλο) .
Απαλό νεανικό δέρμα στην αφή του.
Δέχτικε κάποια ελάχιστα χάδια τα οποία όμως έγιναν σχεδόν αμέσως Μούσκεμα.
Και στο δεύτερο μέρος απλά καλή...
Σε μια κλίμακα από το 1 έως το 10 είναι καθαρό 7.5 καθαρό.
Στα φευγαλέα είδα μια με κοντό μαύρο μαλλί όνομα δεν ρώτησα ήταν μακριά και μια με κάστανο λίγο κάτω από τους ώμους.
Δεν γνωρίζω ονόματα όποιος ξέρει βοηθάει.
Νομίζω ότι αυτήν με το κοντό μαλλί αν μάθω όνομα ίσως να την τιμήσω.
Υπερεκτιμημενες οι υπηρεσίες της.
Εξαιρετικό κορμί, καλό βυζι (στο όριο για το δικό μου γούστο)πρόσωπο οχι κάτι έκφυλο και ευγενική.
Μασάζ χάδι(αλλά δεν περίμενα και κάτι άλλο) .
Απαλό νεανικό δέρμα στην αφή του.
Δέχτικε κάποια ελάχιστα χάδια τα οποία όμως έγιναν σχεδόν αμέσως Μούσκεμα.
Και στο δεύτερο μέρος απλά καλή...
Σε μια κλίμακα από το 1 έως το 10 είναι καθαρό 7.5 καθαρό.
Στα φευγαλέα είδα μια με κοντό μαύρο μαλλί όνομα δεν ρώτησα ήταν μακριά και μια με κάστανο λίγο κάτω από τους ώμους.
Δεν γνωρίζω ονόματα όποιος ξέρει βοηθάει.
Νομίζω ότι αυτήν με το κοντό μαλλί αν μάθω όνομα ίσως να την τιμήσω.
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 10.636
- Πόντοι
- 3.506
Από εμφάνιση πως είναι η Ντίνα συνάδελφοι; Να φανταστώ, αν καυλώσεις μπαίνει καμιά άλλη να σε ξελαφρώσει.Λέω να κλείσω για κυτταρίτιδα...![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Λέω να κλείσω για κυτταρίτιδα...![]()
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 10.636
- Πόντοι
- 3.506
Ναι αλλά καμία ενημέρωση δεν έκανες που πέρασεςΕίχα γράψει προ καιρού ότι έπαιρνα τηλ στο Κρυσταλ και όταν τους έλεγα ότι έρχομαι πρώτη φορά με έλεγαν κατευθείαν ότι δεν έχει ραντεβού και κάποιοι προτείνατε να πω ότι έχω πάει στο παλιό, έτσι λοιπόν και έπραξα και έπιασε το κόλπο όπως ο δουρειος ίππος.
Troublemaker_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 16
- Like
- 5.051
- Πόντοι
- 1.436
Πήγες πέταξες 50 € για μία συνεδρία που δεν είχε μασάζ και σου τον έπαιξε ντυμένη η κοπέλα. Ενδείκνυται για ναυτικούς που έχουν να πιάσουν λιμάνι έξι μήνεςΠέρασμα με Ελλη στο harmony:
Μην δίνετε άλλοθι στην ύπαρξη τέτοιων μαγαζιών – απάτη
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17.584
- Πόντοι
- 3.846
Δεν μου τη σύστησανονομα δεν θυμασε?
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17.584
- Πόντοι
- 3.846
Έλλη την έλεγαν.Αντί για Έλλη γράφτηκε άλλη και έγινε μπέρδεμα,λολ!πως την ελεγαν?
Έχεις δίκαιο και γιαυτο λοιπόν σας παραθέτω την εμπειρία μου. Δύο φορές πήγα και τις δύο με Ίριδα.Ναι αλλά καμία ενημέρωση δεν έκανες που πέρασες
Πρώτο μέρος αρκετά τίμιο δλδ πατούσε και δεν ήταν σαν τα χάδια που κάνουν άλλες.
Social αρκετά καλό δεν ξέρω εάν είναι έτσι με όλους πάντως μαζί μου μιλούσε αρκετά.
Δευτέρα μέρος παρά πολύ δυνατό με τεχνικές που δεν είχα ξανά δει σε άλλα ελαιοτριβεία.
Γενικά πολύ καλή εμπειρία και θα ξανά προτιμηθεί τόσο το ελαιοτριβείο όσο και η κοπέλα
Μετά απο πάρα πολύ καιρό αποχής πέρασμα απο elegance. Το καλύτερο που εχω επισκευθεί γενικα σαν χώρος, μόνο στο εξωτερικο εχω παει σε καλύτερο. Η Νταρια ειναι γκομεναρα, ας ειμαστε ρεαλιστές δεν πας για μασαζ, η εμπειρία είναι εξαιρετική γενικά εγω πήρα το πακετο με το πνευστο. Θα ξαναπάω σίγουρα και άμεσα, η κοπέλα είναι κορμαρα και εχει βυζαρες αν την βλέπαμε σε μπαρ με γοβα θα μας εριχνε 1 κεφαλι και θα τον παιζαμε για παρτη της. Μπράβο για τον χωρο και την καθαριότητα. 70€ νορμαλ τιμή για το επίπεδο...
Κάνει και φουλ πρόγραμμα η συγκεκριμένη; Και αν ναι, πόσο κοστίζει;Μετά απο πάρα πολύ καιρό αποχής πέρασμα απο elegance. Το καλύτερο που εχω επισκευθεί γενικα σαν χώρος, μόνο στο εξωτερικο εχω παει σε καλύτερο. Η Νταρια ειναι γκομεναρα, ας ειμαστε ρεαλιστές δεν πας για μασαζ, η εμπειρία είναι εξαιρετική γενικά εγω πήρα το πακετο με το πνευστο. Θα ξαναπάω σίγουρα και άμεσα, η κοπέλα είναι κορμαρα και εχει βυζαρες αν την βλέπαμε σε μπαρ με γοβα θα μας εριχνε 1 κεφαλι και θα τον παιζαμε για παρτη της. Μπράβο για τον χωρο και την καθαριότητα. 70€ νορμαλ τιμή για το επίπεδο...
Stories
Νέο!cm: cm