Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)

Tsouvi

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Κριτικές
1
Like
702
Πόντοι
81
Γιατι το εν λογω μαγαζι το απατεωνιστικο προσφερει καποιες υπηρεσίες ωστε να τις ριξει κι ολας οπως γραφεις;
Δεν αναφέρθηκα στο μαγαζί αλλά στην Αρτεμις.
Ειμαι πελάτης χρόνια και απο το μαγαζί δεν έχω παράπονο γτ ξέρω για ποιο λόγο πάω και ξέρω τι πληρώνω και μέχρι που θέλω να φτάσω και όλα καλά. Η Αρτεμις όμως έριξε το επίπεδο των υπηρεσιών της
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

βρηκε γκομενο το τανακι...που την θεοποιησατε...γιαυτο...οπως και πολλες αλλες μολις ερωτευτουν αντι να κοψουν το αθλημα απλα κανουν αγγαρεια
Δεν μπορώ να πω ότι την θεοποίησα αλλά ναι ήμουν από αυτούς που την θεωρούσαν καλή επιλογή αλλά πλέον όχι

Εγγρ.
18 Ιουλ 2025
Like
118
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Μετά από αρκετό καιρό και κόπο, κατάφερα να κάνω συνάντηση με τη Βίκυ, περιοχή Μπότσαρη. Εξωτρική εμφάνιση πολύ καλή, για τα δικά μου γούστα τουλάχιστον. Ωραίο πρόσωπο και καλό σώμα. Περασμένα τριάντα. Μασάζ, χάδι. Η κοπέλα, όπως άλλωστε διάβασα και εδώ κάνει έρωτα, όχι ξεπέτα. Για όποιους αρέσει girlfriend experience θα περάσουν τέλεια. Έχει ένα θέμα με το στήθος. Είναι σιλικόνη και προσπαθεί να το ''προστατέψει''. Παρόλα αυτά έχει καλή αίσθηση. Πέρασα καλά, αξίδει τα λεφτά που ζητάει και σίγουρα θα ξαναπάω.
Αν μπορείς στείλε μου τρόπο επικοινωνία inbox

Tsouvi

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Κριτικές
1
Like
702
Πόντοι
81
Σε γυρνάνε στο 15 λεπτο και αν αργήσεις να τελειώσεις σπάζονται κι όλας. Κωλοπαιδισμος και ξεπετιλικι. Μαύρο εδώ και καιρό. Όταν λέμε για στάνταρ υπηρεσίες κάποιοι λένε μλκς για φράγκα και άμα δεν ταΐσεις κτλ παπαριες. Σας βρίσκουν ρε αγλαα όντα και σας κοροϊδεύουν.
Επίσης ποτέ δε γράφετε τίποτα για βάνα. Μόνο κρυσταλ και κρυσταλ και αρτεμις και μπελα. Παλαίμαχες όλες. Ουστ
Αγλαα; Έγραψες , θεός !!!

Tsouvi

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Κριτικές
1
Like
702
Πόντοι
81
Είχε αγγελία στο kanesex και από εκεί της στέλνεις μνμ και αν είσαι τυχερός και σε πάρει με καλό μάτι τότε σου στέλνει κινητό . Αν έχει κάποιος συνάδελφος την αγγελία ας την βάλει για τον φίλο . Ψάχνω αλλά δεν την βρίσκω

ironjz

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
215
Πόντοι
1
Τηλέφωνο δεν μπορώ να σου δώσω. Πρέπει να σεβαστώ την επιθυμία της. Αν διαβάσεις λίγες σελίδες πιο πίσω για Βίκυ Μπότσαρη, θα βρεις την αγγελία της, στην οποία δεν έχει τηλέφωνο. Στέλνεις μέιλ και κάποια στιγμή θα σου απάντησει.

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
791
Πόντοι
81

nikolas1924

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2025
Like
22
Πόντοι
0
Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω για μια κοπέλα που ήταν Λάρισα σε μαγαζί της Βάνας ..αν έχει επιστρέψει Θεσσαλονίκη με άλλο όνομα και δουλεύει στο Ανίτα σπα ..Μαγκυ αν γνωριζει κάποιος;

Todekatokalo

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2025
Like
50
Πόντοι
0
Εγγρ.
11 Ιουλ 2022
Like
98
Πόντοι
0
Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω για μια κοπέλα που ήταν Λάρισα σε μαγαζί της Βάνας ..αν έχει επιστρέψει Θεσσαλονίκη με άλλο όνομα και δουλεύει στο Ανίτα σπα ..Μαγκυ αν γνωριζει κάποιος;
Στο πρόγραμμα δεν υπάρχει.. τώρα αν έχει αλλάξει όνομα δεν το ξέρω.. γιατί ρωτάς όμως ξέρεις κάτι;

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.654
Πόντοι
736
Έχει σταματήσει καιρό αυτή φίλε, αν μιλάμε για την ίδια Μάγκυ

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
53
Like
3.262
Πόντοι
3.497
Καλησπέρα. Μετά από αρκετό καιρό και κόπο, κατάφερα να κάνω συνάντηση με τη Βίκυ, περιοχή Μπότσαρη. Εξωτρική εμφάνιση πολύ καλή, για τα δικά μου γούστα τουλάχιστον. Ωραίο πρόσωπο και καλό σώμα. Περασμένα τριάντα. Μασάζ, χάδι. Η κοπέλα, όπως άλλωστε διάβασα και εδώ κάνει έρωτα, όχι ξεπέτα. Για όποιους αρέσει girlfriend experience θα περάσουν τέλεια. Έχει ένα θέμα με το στήθος. Είναι σιλικόνη και προσπαθεί να το ''προστατέψει''. Παρόλα αυτά έχει καλή αίσθηση. Πέρασα καλά, αξίδει τα λεφτά που ζητάει και σίγουρα θα ξαναπάω.
Πως τη βρίσκουμε αυτή αδελφε. ?

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
43
Like
7.668
Πόντοι
9.195
Dames, στο γνωστό χώρο του κέντρου...Ανοίγει τη πόρτα η Σαμπρίνα, κατά δήλωσή της! Πρόκειται για κοπέλα γύρω στα 25 με 30, εύσωμη μελαχροινή (είχε μαζεμένο το μαλλί της), με γενικά αρτσούμπαλο σώμα και τεράστιο πλαδαρό κώλο με μπόλικη κυτταρίτιδα! Ήταν μόνη της στο χώρο, ενώ στο τηλέφωνο μου ανέφεραν δύο κοπέλες! Εμ πα΄σει περιπτώσει, παραβλέπω το κομμάτι της ασυνεννοησίας...Πήρα το πρόγραμμα των 60 Ευρώ με προφύλαξη (ευτυχώς που δεν έδωσα τα 80 με ελεύθερο στοματικό). Για αρχή, μου έβαλε κα΄τι σαν λοσιόν στο σώμα μου και μ' άλειψε με αργές κινήσεις όπως ήμουν ανα΄σκελα. Μασάζ δεν υπήρξε, γινόταν με 80. Αν ήταν όπως έγινε η επάλειψη, να λείπει το βύσσινο! Κατε΄βηκε στο εργαλείο και ξεκίνησε μία πίπα εντελώς διεκπεραιωτική, του τύπου "χύσε να τελειώνουμε"! Με το ρολόι μου, η διάρκεια της πίπας ήταν γύρω στο λεπτό. Αντιλήφθηκα το "ναυάγιο" της κατάστασης και της πρότεινα να γυρίσει στα 4, να τη γαμήσω. Έβαλε λίγο τζελ στο μουνίτης, το οποίο ήταν σχετικά "ανοιχτό" και με τη χρήση τζελ, αισθανόμουν ότι "αερογαμούσα"! Συν του γεγονότος ότι κάποια στιγμή, μου ήρθαν στη μύτη δυσάρεστες μυρωδιές από το μουνί της. Γκάζωσα τότε παραπάνω για να χύσω και να λήξω αυτό το άθλιο ραντεβού! Με φύλαξε ο Θεός που δεν έδωσα παραπάνω χρήματα...Αν άξιζε, δεν υπήρχε θέμα από μέρους μου...Διαπιστώθηκε, ότι δεν...

κοτα

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
80
Πόντοι
1
δεν δουλευει ρωτησα

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
43
Like
7.668
Πόντοι
9.195
Η αγγελία αυτή όντως ισχύει; Πριν από λίγες μέρες, έστειλα μήνυμα μέσω της εφαρμογής αλλά, ούτε φωνή, ούτε ακρόαση...Ούτε καν να μπει στο κόπο να γράψει, δεν μ' ενδιαφέρει κλπ...

ironjz

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
215
Πόντοι
1
Η αγγελία αυτή όντως ισχύει; Πριν από λίγες μέρες, έστειλα μήνυμα μέσω της εφαρμογής αλλά, ούτε φωνή, ούτε ακρόαση...Ούτε καν να μπει στο κόπο να γράψει, δεν μ' ενδιαφέρει κλπ...
Ναι ισχύει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αργεί να απαντήσει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom