Todekatokalo
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2025
- Like
- 50
- Πόντοι
- 0
Παιδιά ερωτεύτηκα μια κοπέλα του μασάζ. Λέτε να ξαναπάω και να της πω να βγούμε και ότι γίνει; ή ειναι πολύ δύσκολο;
Ποια είναι η Μόνικα; Εγώ θέλω καμία με βυζάρεςσαν την Μόνικα δεν πέραση καμιά από εκεί από εφανηνση βυζάρες κολάρα πέτρα και τα σχετικά.
Αμα δεν κανεις τη προταση,ποτε δεν θα μαθεις.Παιδιά ερωτεύτηκα μια κοπέλα του μασάζ. Λέτε να ξαναπάω και να της πω να βγούμε και ότι γίνει; ή ειναι πολύ δύσκολο;
Η Αλεξάνδρα είναι στο elegance;χθες επισκεφτηκα το elegance ..Νταρια μια χαρα..αν και δεν ειναι στα γουστα μου τα ψεύτικα μουτρα .Γνωριζει κανεις αν κανει προγραμμα και η Αλεξανδρα? Επισης ψαχνω απεγνωσμενα την Λιζα απ το Luxory,την γνωριζει κανεις?
Ποια ειναι η Αλεξανδρα;Η Αλεξάνδρα είναι στο elegance;
Ποτέ μη λες ποτέ.. Το πολύ πολύ να χάσεις χρόνο και χρήμαΠαιδιά ερωτεύτηκα μια κοπέλα του μασάζ. Λέτε να ξαναπάω και να της πω να βγούμε και ότι γίνει; ή ειναι πολύ δύσκολο;
Mεγαλο κομοδίνο δουλεύει με coinsΔείχνει καλή, αλλά μόνο αν πάει κανείς από κοντά και τη γνωρίσει και πει εντυπώσεις, θα φανεί τελικά αν αξίζει ή όχι!
Ανωμαλιαρα η ΜονικαΠοια είναι η Μόνικα; Εγώ θέλω καμία με βυζάρες
Αυτό το ποστ που είχα κάνει περιγράφει αρκετά :Καλησπερα σε ολους ! Μπορει καποιος να με ενημερωσει εδω ή σε μηνυμα σχετικα με το @golden.skg ;
Σε γυρνάνε στο 15 λεπτο και αν αργήσεις να τελειώσεις σπάζονται κι όλας. Κωλοπαιδισμος και ξεπετιλικι. Μαύρο εδώ και καιρό. Όταν λέμε για στάνταρ υπηρεσίες κάποιοι λένε μλκς για φράγκα και άμα δεν ταΐσεις κτλ παπαριες. Σας βρίσκουν ρε αγλαα όντα και σας κοροϊδεύουν.Τηλεφωνικη επικοινωνια με Κρυσταλ .....στο τηλεφωνο η BOSS Julia ....στο δια χειροs εντεχνο Παρουσεs Αρτεμιs kασανδρα Κλειω ....και δυο αλλεs ασχετεs .... Eπιλογη μετα απο πολυ καιρο Αρτεμιs αρχεισαμε στο πρωτο μεροs κουβεντουλα και τα σχετικα με καλη διαθεση και ορεξη . Πρωτο μεροs η γνωστη πρακτικη τηs Αρτεμιs χαδια και μικρη πιεση σε ολο το σωμα σε χαλαρουs ρυθμουs περισοτερο χαδι παρα μασαζ θα ελεγα στην συνεχεια λιγο ποιο εντονα σε μεση και αυχενα .Περιπου σε διαστημα 15 λεπτων το πολυ απαλα περασματα σε ποιο γηγορη φαση απο τον κωλο και τα αρχιδια απο το πισω μεροs με εμφανεs διαθεση απο μερουs τηs και με την λεκτικη παραθεση τηs "θελειs τωρα να γυρισειs απο μπροστα" ......ουτε καν 20 λεπτα δλδ γυρνα να σε ξεπεταξω. Δεν αναφαιρομαι στο δευτερο μεροs καμια διαθεση για εξτρα δωρακι απο εμενα ηταν σαν να βαριοτανε πραγματικα που ζουσε .....καμια σχεση με την παλια Aτρεμιs ....Aσε που εβαλε καμποσα κιλακια στην περιοχη τηs κοιλιαs και ΜΠΑΖΟΞΕ κανονικα Στο τελοs στην αποχωρηση μου απο το ιδρυμα καθ'ολου ευγενικη Αγκαρια σκετη ....Ακυρο εντελωs κοκινη καρτα ....Το μετανιωσα που δεν πειρα την Κασανδρα θα ειχα περασει πολυ ομορφα ....ΟΚ δεν πειραζει επιλογη την επομενη φορα Κασανδρα ΝΕΧΤ ΤΙΜΕ
Εγραψα πιο πανω...βρηκε γκομενο η μικρη και αρχισε να πεφτει η επιδοση της...Οι περισσοτερες ετσι κανουν....Τηλεφωνικη επικοινωνια με Κρυσταλ .....στο τηλεφωνο η BOSS Julia ....στο δια χειροs εντεχνο Παρουσεs Αρτεμιs kασανδρα Κλειω ....και δυο αλλεs ασχετεs .... Eπιλογη μετα απο πολυ καιρο Αρτεμιs αρχεισαμε στο πρωτο μεροs κουβεντουλα και τα σχετικα με καλη διαθεση και ορεξη . Πρωτο μεροs η γνωστη πρακτικη τηs Αρτεμιs χαδια και μικρη πιεση σε ολο το σωμα σε χαλαρουs ρυθμουs περισοτερο χαδι παρα μασαζ θα ελεγα στην συνεχεια λιγο ποιο εντονα σε μεση και αυχενα .Περιπου σε διαστημα 15 λεπτων το πολυ απαλα περασματα σε ποιο γηγορη φαση απο τον κωλο και τα αρχιδια απο το πισω μεροs με εμφανεs διαθεση απο μερουs τηs και με την λεκτικη παραθεση τηs "θελειs τωρα να γυρισειs απο μπροστα" ......ουτε καν 20 λεπτα δλδ γυρνα να σε ξεπεταξω. Δεν αναφαιρομαι στο δευτερο μεροs καμια διαθεση για εξτρα δωρακι απο εμενα ηταν σαν να βαριοτανε πραγματικα που ζουσε .....καμια σχεση με την παλια Aτρεμιs ....Aσε που εβαλε καμποσα κιλακια στην περιοχη τηs κοιλιαs και ΜΠΑΖΟΞΕ κανονικα Στο τελοs στην αποχωρηση μου απο το ιδρυμα καθ'ολου ευγενικη Αγκαρια σκετη ....Ακυρο εντελωs κοκινη καρτα ....Το μετανιωσα που δεν πειρα την Κασανδρα θα ειχα περασει πολυ ομορφα ....ΟΚ δεν πειραζει επιλογη την επομενη φορα Κασανδρα ΝΕΧΤ ΤΙΜΕ
Αυτό ρωτάω.Ποια ειναι η Αλεξανδρα;
Το Zesi spa είναι. Ένα βρώμικο κωλομάγαζο. Φέρνει συνεχώς σαβούρες με υπηρεσίες μπουρδέλου, κοινώς ξεπέτες. Δεν αξίζει να ασχοληθείς.Ερώτηση :
Ποιο είναι το μαγαζί αυτό;![]()
ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΥΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σέ καινούργιο χώρο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με καυλωμενα καινούργια κορίτσια. Είμαι Κασσάνδρα με τις φίλες μου. Σας περιμένουμε για να περάσουμε αξέχαστες στιγμές από τις 10:00 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. ΕΛΑ και μπες ανάμεσα μας 6934766437kanesex.com
Η κοπέλα στη πρώτη φωτό με τα ωραία βυζιά, υπάρχει; Είναι καλή;
Ευχαριστώ όσους μπουν στο κόπο να μου απαντήσουν.