Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (1 μέλη και 40 επισκέπτες)

Todekatokalo

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2025
Like
50
Πόντοι
0
Δεν μπορείς να επιλέξεις την πρώτη φορά.Θα έπρεπε όμως.Με Ξένια και Εύα έχω περάσει καλά.Πάντως δίνουν βάση και στο μασάζ στο μαγαζί,και ας μην έχουν μοντέλα.Ωραία τα σεξουαλικά παρελκόμενα,αλλά έχουν άλλη γλύκα όταν έχει προηγηθεί μια καλή χειρομάλαξη.Όσο για τον χώρο,χρήζει βελτίωσης.Έχω δει πολύ χειρότερα,π.χ. Ζέσι,αλλά κάτι πρέπει να κάνουν στο Ελίτ.
Η ξανθιά με τις βυζάρες ποια είναι ;
Επίσης είχαν μια μελαχρινή με βυζάρες

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.673
Πόντοι
3.846
Κανένα θάρρος! Είμαι πάρα πολύ παλιός πελάτης, γι' αυτό μου έστειλε μήνυμα! Γνωρίζει πανω-κατω τα θέλω μου και ανάλογα με τα γούστα μου πιστεύει να με "καλύψει"...
Αν δεν έχεις δεύτερο κρυφό αριθμό,είναι μαλακία να σε στέλνει μήνυμα.Σκέψου να το δει η γυναίκα σου ή γκόμενα σου ή ακόμα και φίλος σου.

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
538
Πόντοι
96
Αν δεν έχεις δεύτερο κρυφό αριθμό,είναι μαλακία να σε στέλνει μήνυμα.Σκέψου να το δει η γυναίκα σου ή γκόμενα σου ή ακόμα και φίλος σου.
Εκεί που εχει φτάσει η τεχνολογια πλέον μπορεις ευκολα να κρυφτείς. Κανεις σιγαση τον αριθμο που θες και δεν εμφανιζονται ειδοποιήσεις απο αυτον τον αριθμο, ανοιγεις εφαρμογες στο κινητο με το face id

βαλτε λιγο το μυαλο σας να δουλεψει. εκτος αν ειστε τοσο λαπαδες και αφηνετε τη γυναικα σας να ανοιγει το κινητο σας

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.195
Πόντοι
10.555
Εβιτα εχει παει κανεις τελευταια; Δεν λειτουργει το παλιο τηλ που ειχε

Todekatokalo

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2025
Like
50
Πόντοι
0
Αυτές που έχω δει,δεν θα έλεγα ότι έχουν βυζάρες.

Έχω να πάω κάτι χρόνια. Είναι μια ξανθιά με μεγάλες βυζάρες. Και είχε και μια μελαχρινή με μεγάλες βυζάρες. Και για τις δύο θα ξαναπήγαινα, αλλά δεν ξέρω αν είναι εκεί αυτό το διάστημα

Left33

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
73
Πόντοι
0
Καταδρομική επίσκεψη στην Κουκογιάννη...Ήθελα να δω πως την βγάζει το κορίτσι. Μόλις μπήκα μου λέει μείνε με το σλιπ μόνο και ξάπλωσε! Φαίνεται πως το γύρισε στο ''κανονίκό'' μασαζ, με κουβέντα για το πόσο πιασμένος είμαι κτλ. Πέρασαν οι ένδοξες μέρες μάλλον ή δεν μας θυμάται πλέον ή και τα δύο. Πάντως 30 ευρω για μασάζ της πλάκας δεν αξίζουν. Πάνε σε μια φυσιοθεραπεύτρια να σε ισιώσει το κορμί καλύτερα. Τουλάχιστον μου έφυγε η απορία. Οι υπόλοιποι μην πετάξετε για μασαζ τα λεφτά σας...

tsarlatanos77

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
390
Πόντοι
21
Στο ελίτ πριν ο ΠΑΟΚ πάρει το τελευταίο πρωτάθλημα, ποια ήταν η μελαχρινή με τις βυζάρες;
σαν την Μόνικα δεν πέραση καμιά από εκεί από εφανηνση βυζάρες κολάρα πέτρα και τα σχετικά.

κοτα

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
80
Πόντοι
1
καλημερα ποιο ειναι το μασαζ της ανιτα? σε ποια διευθυνση ειναι και με ποια ονομασια?

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.673
Πόντοι
3.846
καλημερα ποιο ειναι το μασαζ της ανιτα? σε ποια διευθυνση ειναι και με ποια ονομασια?
Anita Spa που οι περισσότεροι το αναφέρουν ακόμα με την παλιότερη ονομασία Βάνα.Στη Γρηγορίου Λαμπράκη 2,στη Σταυρούπολη.

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.206
Πόντοι
3.556

Tsouvi

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Κριτικές
1
Like
702
Πόντοι
81
Πέρασμα πρόσφατα από κρυσταλ με αρτεμις..την οποία ξαναδοκίμασα… δεν έχει αλλάξει τπτ προς το καλύτερο σε αυτό το ίδρυμα…
Έχει ρίξει το επίπεδο των υπηρεσιών δυστυχώς και νομίζω όλοι συμφωνούμε σε αυτό

Μέγας Παπατζής

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
15.953
Πόντοι
2.256
βρηκε γκομενο το τανακι...που την θεοποιησατε...γιαυτο...οπως και πολλες αλλες μολις ερωτευτουν αντι να κοψουν το αθλημα απλα κανουν αγγαρεια

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
119
Like
18.279
Πόντοι
25.186
Γιατι το εν λογω μαγαζι το απατεωνιστικο προσφερει καποιες υπηρεσίες ωστε να τις ριξει κι ολας οπως γραφεις;

giwrgospap1996

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
46
Πόντοι
0
Καλησπέρα μύστες,
Έχει πάει κανείς πρόσφατα στην Κατερίνα στην Αρετσού;
Είχα φάει πέρσυ "πετσέτα" από το τηλέφωνο. Και ήθελα να ρωτήσω αν δουλεύει ακόμα και κάνει ακόμα φραπα.
Έχω διαβάσει κριτικές και ξέρω τι παίζει, αλλά έχω αδυναμία σε gilf.

Rtimos045

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2025
Like
3
Πόντοι
0
Καλησπέρα μύστες,
Έχει πάει κανείς πρόσφατα στην Κατερίνα στην Αρετσού;
Είχα φάει πέρσυ "πετσέτα" από το τηλέφωνο. Και ήθελα να ρωτήσω αν δουλεύει ακόμα και κάνει ακόμα φραπα.
Έχω διαβάσει κριτικές και ξέρω τι παίζει, αλλά έχω αδυναμία σε gilf.
Ψάχνω και εγώ κάτι παρόμοιο με ίδιες αδυναμίες έχεις κάτι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom