Μέγας Παπατζής
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15.881
- Πόντοι
- 2.256
Ρωτα καμία 10ρια φορές ακόμηπαιδια ξερουμε τι απεγινε η ναταλια απο το vana spa?
Ρωτα καμία 10ρια φορές ακόμηπαιδια ξερουμε τι απεγινε η ναταλια απο το vana spa?
Ρωτα καμία 10ρια φορές ακόμη
αχαχαχαχαχαχααχχαχααχαχαχαχαχ ε ειπα μηπως δεν το ειδατεΡωτα καμία 10ρια φορές ακόμη
Πήγε στο χωριό της να δει τον παππού τηςπαιδια ξερουμε τι απεγινε η ναταλια απο το vana spa?
Και εγώ δεν ξέρω,αμάν έκανα προχτές μπας κ με πει κάτι αλλά δεν…Πάντως είναι για γούστα το μωρό,δάχτυλα,κωλαντερα ….
150 θέλει για γαμησι η νταριαΌ,τι έγινε,έγινε.Έχεις την ευκαιρία με την Ντάρια για φουλ πρόγραμμα
Στα 100 θα ήταν πιο λογική τιμή για μασατζίδικο.150 θέλει για γαμησι η νταρια
Ναι αυτό το έχει, τρελαίνεται για κωλοδάχτυλο και όχι μόνο. Δηλαδή δεν έφυγε ακόμα από το Elegance; Αυτή στο ανακοίνωσε;Και εγώ δεν ξέρω,αμάν έκανα προχτές μπας κ με πει κάτι αλλά δεν…Πάντως είναι για γούστα το μωρό,δάχτυλα,κωλαντερα ….
Και η Μιλένα τα ίδια ήθελε.150 θέλει για γαμησι η νταρια
Ρωτα καμία 10ρια φορές ακόμη
Για πόση ώρα;150 θέλει για γαμησι η νταρια
Να προσέχει τον λύκο....μη τη φάει!!Πήγε στο χωριό της να δει τον παππού της
Γιατί δεν πας στην Κρίστη
CHRIST1 ........η αλλιωs για οσουs την καλογνωρισαμε η Χριστινα το υπεροχο αυτο κοριστσι τηs διπλανηs πορταs.....ηταν πανεμορφη και αλλιωτικη απο τιs αλλεs , Με αυτην την κορμαρα και με τα βελουδινα χερια τηs μεσα στο δωματιο αν σε γουσταρε και ειχε κεφια που συνηθωs ειχε εκανε "Παπαδεs" Α Και κατι αλλο περασμα μετα απο πολυ καιρο ...Κρυσταλ με Ιριδα ισωs το καλυτερο μασαζ που μου εχουν κανει ποτε χωριs χασιμο χρονου χωριs βιασυνεs στο πρωτο μεροs αψογη ....και στο δευτερο μεροs πολυ καλη δοτικη στο φουλ σε ολλα πολυ καλη αρκει να εισαι χουβαρνταs ζηταει δωρακι παντα +20+30 για εξτρα υπηρεσιεs.....και σε αυτο τα παει πολυ καλα .....και ολλα αυτα που ειπωθηκαν για μυρωδιεs kαι αλλα πολλα ....ειναι να χαμε να λεγαμε η κοπελα ηταν πεντακαθαρη σε ολλα.Αυτή η Κρίστη πρέπει να ήταν γκομενάρα,ε;Αν δεν σε πειράζει η εμφάνιση που υστερεί,θα πας στο Ελίτ για την Εύα.Μασαζάρα τόσο στο κανονικό κομμάτι όσο και στο καυλωτικό.Μαεστρικό αισθησιακό παίξιμο σαν να κάνει edging.Το handjob όμως συμβαίνει στο δεύτερο ραντεβού στο μαγαζί.Την πρώτη φορά που θα πας,σε κάνουν ερεθιστικό μασάζ ενώ είσαι ολόγυμνος,αλλά εκτόνωση μπορείς να κάνεις μόνος σου.Κόστος 30 σε αυτήν την περίπτωση.Εμένα με έφτιαξε αυτό το σκηνικό και μακάρι να το συνεχίσουν έτσι με πρώτο ραντεβού άνευ και στο δεύτερο με handjob.Κάποιες κάνουν και blowjob.Σαν να πηγαίνεις σε κανονικό μασατζίδικο.Άλλη μια φαντασίωση που εκπληρώθηκε ως ένα βαθμό.
Πολύ σωστά!Συμπληρώνω στην περιγραφή εφόσον μου το επιτρέπεις, το tattoo στο πόδι. Που είναι πολύ σεξι και τις πηγαίνει πολύ.
Έτσι πρέπει να είναι οι περιγραφές-κριτικές του bou! Αναλυτικές και περιγραφικές!Τρομερή περιγραφή το να πω!!
Ξεπέρασες και τον Ταραντίνο... Εύγε, πάντα τέτοια!!
CHRIST1 ........η αλλιωs για οσουs την καλογνωρισαμε η Χριστινα το υπεροχο αυτο κοριστσι τηs διπλανηs πορταs.....ηταν πανεμορφη και αλλιωτικη απο τιs αλλεs , Με αυτην την κορμαρα και με τα βελουδινα χερια τηs μεσα στο δωματιο αν σε γουσταρε και ειχε κεφια που συνηθωs ειχε εκανε "Παπαδεs" Α Και κατι αλλο περασμα μετα απο πολυ καιρο ...Κρυσταλ με Ιριδα ισωs το καλυτερο μασαζ που μου εχουν κανει ποτε χωριs χασιμο χρονου χωριs βιασυνεs στο πρωτο μεροs αψογη ....και στο δευτερο μεροs πολυ καλη δοτικη στο φουλ σε ολλα πολυ καλη αρκει να εισαι χουβαρνταs ζηταει δωρακι παντα +20+30 για εξτρα υπηρεσιεs.....και σε αυτο τα παει πολυ καλα .....και ολλα αυτα που ειπωθηκαν για μυρωδιεs kαι αλλα πολλα ....ειναι να χαμε να λεγαμε η κοπελα ηταν πεντακαθαρη σε ολλα.
Φίλε μακριά απο ελίτ οτι χειρότερο καλύτερα πάρε σουβλάκια!Στο ελίτ πριν ο ΠΑΟΚ πάρει το τελευταίο πρωτάθλημα, ποια ήταν η μελαχρινή με τις βυζάρες;
Δείχνει καλή, αλλά μόνο αν πάει κανείς από κοντά και τη γνωρίσει και πει εντυπώσεις, θα φανεί τελικά αν αξίζει ή όχι!Έχει πάει κανείς μ αυτήν ;
![]()
Vanesa ..6982209853
Kanoniko sex,pexnidia 69 glipsimata masaz .mono sms ,vyber,what’s up 6982209853kanesex.com
Κάτι που να σου ε΄κανε εντύπωση στο harmony; Οι κοπέλες, τιμές, υπηρεσίες; Αν δε κάνω λάθος, πρέπει να είναι δίπλα από ΕΥΑΘΣε λίγο καιρό τα McDonald's στο Ολύμπιον χαχαχαχαχα
Πλάκα κάνω έχει το harmony στην Καμάρα
Το Harmony είναι το απόλυτο 0 από κοπέλες ... υπηρεσίες....χώρο....δεν έχει τίποτα.... Μα τίποτα να προσφέρει.... Τουλάχιστον στα άλλαζα λαδομαγαζα μπορεί να μας "κλέβουν" αλλά μπορείς να δεις και κανένα μουνι της προκοπής....Στο Harmony....τίποτα απολύτως....Κάτι που να σου ε΄κανε εντύπωση στο harmony; Οι κοπέλες, τιμές, υπηρεσίες; Αν δε κάνω λάθος, πρέπει να είναι δίπλα από ΕΥΑΘ
Σε ποιο "ελαιοτριβείο" εμφανίζεται το "μωρό" αυτό; Κορμάρα βλέπω, "πίσω κίνηση" πολλαπλά υποσχόμενη, ποδάρες...Μία επίσκεψη μ' ενδιαφέρει πολύ...CHRIST1 ........η αλλιωs για οσουs την καλογνωρισαμε η Χριστινα το υπεροχο αυτο κοριστσι τηs διπλανηs πορταs.....ηταν πανεμορφη και αλλιωτικη απο τιs αλλεs , Με αυτην την κορμαρα και με τα βελουδινα χερια τηs μεσα στο δωματιο αν σε γουσταρε και ειχε κεφια που συνηθωs ειχε εκανε "Παπαδεs" Α Και κατι αλλο περασμα μετα απο πολυ καιρο ...Κρυσταλ με Ιριδα ισωs το καλυτερο μασαζ που μου εχουν κανει ποτε χωριs χασιμο χρονου χωριs βιασυνεs στο πρωτο μεροs αψογη ....και στο δευτερο μεροs πολυ καλη δοτικη στο φουλ σε ολλα πολυ καλη αρκει να εισαι χουβαρνταs ζηταει δωρακι παντα +20+30 για εξτρα υπηρεσιεs.....και σε αυτο τα παει πολυ καλα .....και ολλα αυτα που ειπωθηκαν για μυρωδιεs kαι αλλα πολλα ....ειναι να χαμε να λεγαμε η κοπελα ηταν πεντακαθαρη σε ολλα.