John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17.741
- Πόντοι
- 3.846
Ούτε τα μισά δεν είπες.Το Elegance εμφανίζεται σαν Imperial στα social media,είναι το ίδιο.Οι κοπέλες του βάζουν και καλαμάκι στον φραπέ τους.Το Ανίτα Spa που όλοι το λένε ακόμα Βάνα, στη Σταυρούπολη,προσφέρει φραπέ άνευ.Το Golden που είναι μοναδικό spa γιατί προσφέρει χαμάμ πολυθρόνα και τζακούζι,προσφέρει σίγουρο φραπέ και από εκεί και πέρα Χρύσα και Ναταλία σίγουρο καλαμάκι.Κάποιες όπως η Χρύσα μπαίνουν και μαζί σου στο τζακούζι.Στις άλλες είναι θέμα τύχης.Υπάρχει και το elit spa που από το πρώτο μασάζ ξαπλώνεις ολόγυμνος,αλλά την πρώτη φορά δεν σου κάνουν φραπέ.Από το δεύτερο όμως ή το τρίτο ραντεβού,ο φραπές συνήθως περιλαμβάνει και καλαμάκι.Για να σας δώσω να καταλάβετε έρχομαι από Αθήνα επισκεπτόμενος το diamond και το nirvana. Απ' ότι διαβάζω τα περισσότερα εδώ στη πόλη κάνουν μόνο φραπεδακι.Και επίσης απ' ότι λένε οι συναγωνιστές δεν αξίζει αυτό που πληρώνεις για αυτό που παίρνεις...Μη με παρεξηγήσετε..εννοώ ότι εδώ για full πακέτο θα δώσεις περισσότερα απ' ότι διάβασα...
Όταν λέω ενημερωμένα εννοώ ποια είναι σε λειτουργία και ποια όχι..γτ διάβασα όλα τα μνήματα από την αρχή και είναι μια δεκαετία πίσω σχεδόν οπότε δν ξέρω τι είναι ακόμα εδώ και τι όχι.
Περιληπτικά είναι το krystal,imperial,elegance kai harmony σωστά?
Όποιος μπορεί ν βοηθήσει...θέλω να τα επισκεφτώ να πω και γω τη γνώμη μου.
Από εκεί και πέρα υπάρχουν 2-3 που προσφέρουν και μπριζόλα όπως το studio body free,το dames και το ζέσι.Τώρα περιμένουμε και τις κριτικές σου εν ευθέτω χρόνω.