Πέρασμα από Elegance σε νέο χώρο απέναντι από τη παλιά Νομαρχία. Συνεννόηση με viber και βρίσκομαι ήδη έξω από το διαμέρισμα. Μου άνοιξε η Ντάρια που ήταν και η κοπέλα που ζήτησα. Είχα διαβάσει πολλές θετικές γνω΄μες και μου κίνησε τη περιε΄ργεια να τη δοκιμάσω. Στο χώρο βρίσκονταν και η Φένια, που, ομολογουμένως, μου έκανε πολύ θετικό κλικ με το χαμόγελο και το καλωσόρισμά της. Η Ντάρια είναι μελαχροινή, φορούσε κα΄τι που έμοιαζε με ιατρική μπλούζα, ωραία μεγάλα εκφραστικά γαλάζια μάτια και το μόνο που με ξενέρωσε κάπως ήταν οι σαμπώ παντόφλες που φορούσε. Τακούνια θα ήθελα να δώ, για να καβλώσω ακόμα πιο πολύ απ' ότι είχα καβλώσει στο ραντεβού. Μπαίνει η Ντάρια λοιπόν στο δωμάτιο, δεν μιλάει ελληνικά (μιλά τη γλώσσα του σώματος), ξεκουμπώνει αυτό που έμοιαζε με ιατρική μπλούζα και ξεπροβάλλουν από μέσα οι τεράστιοι και σιλικονάτοι "μυτεροί" βύζοι που μου τους πρόσφερε απλόχερα να τους επεξεργαστώ. Αυτό είναι το 2ο μέρος ας πούμε, το σεξουαλικό και αισθησιακό). Οι θηλές ήταν διογκωμένες προς τα έξω και αυτή η εικόνα ήταν ακόμη πιο ερεθιστική για μένα. Ελεύθερα ρουφήγματα, πιπιλίσματα, αγγίγματα και η πούτσα μου είχε ήδη τραβήξει την ανηφόρα. Με το μασαζοκρέββατο ήδη σε στάση ανασηκωμένο, αφού μου έπαιξε λιγάκι το εργαλείο, με πλακώνει σε μία θεϊκή τσιμπουκάρα, πραγματικά, ήταν για...Όσκαρ! Φτυσίματα, μπόλικο σάλιο στο κορμό, χτυπήματα της πούτσας πάνω στη γλώσσα της, ανεβοκατεβάσματα σε όλη τη πούτσα, κυριολεκτικά, με "απογείωσε"! ΄Τελικά, είχα "happy end" όπου δεν τα ρούφηξε, αλλά τα σκούπισε με μωρομάντηλο. Πολύ καλή και "δυνατή" πίπα! Μου α΄ρεσε...Εν τω μεταξύ, είχαμε και 1ο μέρος, το κομμάτι του μασάζ. Γενικές και εμπειρικές γνώσεις του αντικειμένου θα έλεγα, χωρίς σπουδές και πτυχία, εννοώ...Γενικό τρίψιμο, χαδάκια πολλά, πέρασμα με τη χρήση αγκώνα από σχεδόν όλο το σώμα μου και ειδικά, αυτό που μου αρέσει και φαντάζομαι αρέσει σ' όλους, είναι το απαλό άγγιγμα και πέρασμα ανάμεσα από τα μπούτια και του χεριού από τα αρχίδια έως εκεί που φτάνει να αγγίξει ελαφρά, τη πούτσα, ενώ βρισκόμουν σε στάση μπρούμυτα. Ωραίο το ραντεβού, πολύ καλή η Ντάρια, θα επιθυμούσα να τη δω και σε φουλ πρόγραμμα με σεξ για να δω τι "ψάρια πιάνει"!...